حسنی نگو جوون بگو / علاف و چش چرون بگو موی ژلی ،ابرو کوتاه ،زبون دراز ، واه واه واه / نه سیما جون ،نه رعنا جون / نه نازی و پریسا جون / هیچ کس باهاش رفیق نبود / تنها توی کافی شاپ / نگاه می کرد به بشقاب ! / باباش می گفت : حسنی می ری به سر بازی ؟ / نه نمی رم نه نمی رم / به دخترا دل می بازی ؟! / نه نمی دم نه نمی دم / گل پری جون با زانتیا / ویبره می رفت تو کوچه ها / گلیه چرا ویبره میری ؟ / دارم میرم به سلمونی / که شب برم به مهمونی/ گلی خانوم نازنین با زانتیای نقطه چین /یه کمی به من سواری می دی ؟! /نه که نمی دم /چرا نمی دی ؟ /واسه اینکه من قشنگم ، درس خونم وزرنگم /اما تو چی ؟ /نه کا رداری ؟ نه مال داری ؟ فقط هزار خیال داری / موی ژلی ،ابرو کوتاه ، زبون دراز ،واه واه واه / در واشد و پریچه / با ناز اومد تو کوچه / پری کوچولو ، تپل مپولو ، میای با من بریم بیرون ؟ / مامان پری ،از اون بالا / نگاه می کرد تو کوچه را / داد زد وگفت : اوی ! بی حیا / برو خونه تون تورا بخدا / دختر ریزه میزه / حسابی فرز وتیزه / اما تو چی ؟ / نه کار داری ؟ نه مال داری ؟ فقط هزار خیال داری / موی ژلی ،ابرو کوتاه ،زبون دراز ،واه واه واه / نازی اومد از استخر / تو پوپکی یا نازی ؟ / من نازی جوانم / میای بریم کافی شاپ؟ نه جانم / چرا نمی ای ؟ / واسه اینکه من صبح تا غروب ،پایین ،بالا ،شمال ،جنوب ،دنبال یک شوهر خوب / اما تو چی ؟ / نه کار داری ؟ نه مال داری ؟ فقط هزار خیال داری / موی ژلی ،ابرو کوتاه ،زبون دراز ،واه واه واه / حسنی یهو مثه جت / رسید به یک کافی نت / ان شد ورفت تو چت روم / گپید با صدتا خانووم! / هیشکی نگفت کی هستی ؟ / چی کاره ای چی هستی ؟ / تو دنیای مجازی / علافی کرد وبازی / خوشحال وشادمونه / رفت ورسید به خونه / باباش که گفت: حسنی برات زن بگیرم ؟ / اره می خوام اره میخوام / چاهارتا شرعا بگیرم ؟ / اره می خوام اره میخوام / حسنی اومد موهاشو /یه خورده ابروهاشو / درست وراست وریس کرد /رفت و تو کوچه فیس کرد / یه زن گرفت وشاد شد / زی زی شد و دوماد شد.
|
امتیاز موضوع:
حسن کچل ورژن (2013) |
|||||||||||||||||||||||
07-08-2013، 14:46
خیلی باحال بود مرسی
07-08-2013، 15:05
عزیزم مرسی سپاس هم دادم
17-08-2013، 14:17
عالی بود خیلی عالی بود ممنون♥
17-08-2013، 14:24
مرسی عزیزی
17-08-2013، 16:21
عالی بود خیلی عالی بود ممنون♥
17-08-2013، 16:36
این آقا حسن چه کار ها که نکرده
18-08-2013، 15:48
کیف کردم
18-08-2013، 15:53
حسنی نگو پرو بگو
31-07-2014، 2:14
عالی
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان