امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چرا پوست سیب کنده شده قهوه ای میشود؟

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا پوست سیب کنده شده قهوه ای میشود؟ 1
 
 
وقتی پوست سیب را می کنیم یا آن را می بریم آنزیمی به نام (پلی فنل اکسیداس) ازسلول ها ی آن آزاد می شود. هوا روی این آنزیم تاثیر می گزارد وسیب که پلی فنل نام داردعمل می کند. در نتیجه واکنش بین ای دو ماده سیب قهوه ای می شود.موز ، هلو و گیلاس هم پلی فنل اکسیداس دارند. اما مرکبات فاقد چنین ماده ای هستند. به همین دلیل وقتی پرتقال یا لیمو را می بریم قهوه ای نمی شوند.
پاسخ
 سپاس شده توسط ♥bahar♥
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Shocked اگر بستنی نخرید چه میشود............
  گلی که باعث کاهش استرس میشود
  آیا میدانید کدام عضو بدن زودتر پیر میشود
  10 توصیه آرایشی برای پوست های چرب!
Rainbow انتخاب رنگ لاک با توجه به رنگ پوست شما
  چگونه خیس شدن پوست را احساس می‌کنیم؟
  & چه جواهراتی به رنگ پوست شما می آیند؟ &
  دوباره فصل بهار و خشکی پوست
Lightbulb نكاتي جالب درباره پوست تخم مرغ
  شناسایی کشنده‌ترین سرطان پوست با بوی سلول‌ها

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان