29-07-2013، 18:24

مواد لازم :
خامه: 250 گرم
تخممرغ: سه عدد
شكر: 100 گرم
شیر: چهار قاشق سوپخوری
نسكافه:ی ك قاشق سوپخوری
آبلیمو: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
زرده تخممرغها را از سفیده جدا كرده و با شكر هم بزنید تا سفت و سفید شود، سپس نسكافه را در شیر حل كرده و به زردهها اضافه كنید.خامه را در ظرفی دیگر بزنید تا سفت شود.سفیدهها را نیز با آبلیمو بزنید تا كاملا سفت شود آن را به خامه زده شده اضافه كرده و هم بزنید.خامه را به نسكافه و زرده تخممرغ زده شده اضافه كرده و در ظرفی مناسب ریخته سپس در فریزر بگذارید تا بسته شود.