امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

راه کار های راحت شدن از دس دخترا(این یکی فقط جنبه ی طنز داره پس جنبه به خرج بدید)

آهای پسر جون !!!
وقتی دیگه ازیک دختر خسته می شی چی کار می کنی ؟؟؟
الان می گم ...

اولین وراحت ترین و بی مزه ترین روش :

به صورت علنی به طرف می گی دوست ندارم و فاصله طبقاتی ما زیاده و بابا ومامانم اجازه نمی ده و از این چرت و پرتها
خلاصه دختر یه نگاه غضب آلود بهت می کنه چندتا فحش از قبیل خفو شو ، بی شور ، ایکبیری ،آشغال و...
در آخرم خود شما از این حرفی که به دختر زدی عذاب وجدان می گیری اونم از اون طرف می گه غلط کردم و ازشرش راحت نمی شی شایدم راحت بشی

دومین وباحالترین و پرطرفدارترین روش :

از دختر مورد نظر درخواست شیطانی میکنی . اولش دختره یکمی سرخ میشه بعد 3ثانیه که به خودش میاد میگه : شوخی بی مزه ای  بود ،پسره میگه کاملا جدی بود عزیزم .حالااااااا هی پسره اصرار هی دختره انکارو ....(چه فازی میده ،آدم میمیره از خنده)

خلاصه سره مبارکتونو درد نیارم
برای  دختر بیچاره دو راه بیشتر نمیمونه :
راه اول:درخواست  پسره رو قبول میکنه،که اگه پسره خدا پیغمبرو قبول داشته باشه(مثل ما)به محض اینکه جمله از دهن دختره دراومد ،طرف رو محکوم میکنه و همه چی تموم میشه
اگه نامرد با شه(مثل بعضیا) بعد اینکه با دختره ... بهش میگه گور بابات من نمیخوام زنم ... باشه اگرم خیلی پدر سوخته باشه ازش فیلم میگیره و میزاره پیش بقیه فیلماش [img=18x18]file:///E:/Documents%20and%20Settings/mamad/Desktop/newsit_files/07.gif[/img]

راه دوم:درخواست  پسره رو قبول نمیکنه پسره هم میگه تو منو دوست نداری،تو به من اعتماد نداری و از این چرندیات آخرشم پسره یه گمشو نثار دختره میکنه و بازم از شرش خلاص میشه

نتیجه گیری  اخلاقی این ماجرا : وقتی یه پسر به یه دختر پشنهاد ............. یعنی اینکه ازت خسته شدم برو گمشو

سومین روش واسه خلاص شدن :
عزیزان مستقیم برم رو مبحث نمی تونم زیاد بپیچونمتون
وقتی می بینی یه آقا پسر گل با ادب، مهربون، شیرین زبون، عسل و ( یه بوس بده ولی کسی نبینه ) و غیره .... به یه دختر لوس با ادب یا بی ادبشو کاری نداریم ( آخه دختر با ادب خیلی کم پیدا میشه حدود 10%) میرسه و از یه دختر دیگه مثله دختر قبلی تعریف و تمجید می کنه دختر اولی باید خیلی سریع متوجه بشه که منظوررررررررررررررررررررررر چیه که این آقا پسر از یه دختردیگه داره تعریف می کنه
واسه اون دسته از دخترای عاقلی که نفهمیدن
منظور پسره : اینه که عزیزم، گلم، جونم، قلبم، نفسم، عمرم، زندگیـــــــــــــــــــــــــــــم ، دیگه خسته شدم بــــــــــــــــرو گم شـــــــــو
پاسخ
 سپاس شده توسط ♫♪ RoZa ♪♫ ، Ana Hita ، محیاجان ، دیباجون ، سورنا فاول ، کیمیانا ، REZA.N.A ، رومینا عشق تو ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، gisoo.6 ، يه رفيق ، Artmis2000 ، MAHTA .S ، PARIA33 ، سایه2 ، -Edgar ، خانومي ، ㄎムÐ Ǥノ尺レ
آگهی
همچين اتفاقي برام افتاد...ولي من ازشرش خلاص شدم....آشغال...عوضي...آه آه...Angry
خـــدایا پرسشی دارم .....
رها کن آســمان ها رآ، بیــآ اینجا قضاوت کن
بـــــبیـــنم در زمین یک مرد پیدا میکنی یا نـــــه؟
تو هم مثل همه امروز و فردآ میکنی یا نــــه؟
بندگـــآنت را از ننگ آدم بودن و بیهوده فرسودن
مٌبـــَرآ میکنی یا نـــــه؟
بـــــــرآی آخــــــرین پرســــش .....
قیـــــآمت را بـــــگو، مردآنـــــــه، برپا میــــــکنی یا نـــــه؟؟
پاسخ
25r3025r3025r3025r3025r30
برای اینکه شکست نخورید
.
.
.
هیچوقت تلاش نکنید !(((=
(خواجه گشادالدین ایرانی)
پاسخ
چالب بود مرسی

Bring it on back to me

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راه کار های راحت شدن از دس دخترا(این یکی فقط جنبه ی طنز داره پس جنبه به خرج بدید) 1
پاسخ
خخخخBig Grin باحال بود
ولي هيشكي نميتونه از شر من خلاص شه
پاسخ
بیا بعد بگید کم ضد ما ساختیدDodgy
خلاف قوانین ..
پاسخ
امیرعلی جان لطفا کمکم کن همه ی این راه هارو امتحان کردم ولی از شرش خلاص نمی شم ..چیکارکنمSadSadcrying
پاسخ
از ای اتفاقا زیاد برام افتاده..........Undecided
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=41041
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=15804
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=16362

راه کار های راحت شدن از دس دخترا(این یکی فقط جنبه ی طنز داره پس جنبه به خرج بدید) 1
پاسخ
جالب بود ولی پسرا خیلی سواستفاده گرند Big Grin25r30nkyp332res2
پاسخ
احسنت
چشم ها فراموش ميكنند آنچه را كه روزي ديدند
                                         ولي قلبها هرگز فراموش نميكنند آنچه را كه

Heartدوست دارند... Heart
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دخترا و پسرا بدویید
  دخترا هیسسس پسرا ها نباید بفهمند
  سی کار مفیدی که میتونید تو زندگی انجام بدید
Thumbs Up پسر کش (دخترا بیاییییین)
  به شما بستگی داره
  دخترا بگین کدوم^_^
Thumbs Up نحوه مخ زدن پسرها و دخترا
  تفاوت عروسی رفتن دخترها با پسرها(مخصوص با جنبه ها)
  تفاوت درس کردن تخم مرغ در دخترا و پسرا!!!!!!!!!!!!
  دوست داری همسرت کدوم خصوصیات رو داره

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان