جستجوی مطلب در انجمن:

 
ساعت مچی Gucci طرح love عینک ری بن ويفری شیشه شفاف
تبادل بنر با تی بنر    
ساعت gucci طرح love، گن لاغری اسلیم لیفت زنانه، ساعت فیروزه ای آنجلا، پد ضد عرق مای درای، ساعت سی کی طرح لاو ، صابون کوسه آر پی
ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه بستنی سرخ شده!

07-29-2013, 09:41 AM
ارسال: #1
طرز تهیه بستنی سرخ شده!
مواد لازم

نشاسته ذرت/6قاشق سوپخوری
شیر سرد/4 قاشق سوپخوری
بیسکویت پودر شده/یک پیمانه(120گرم)
بستنی/نیم لیتر
روغن برای سرخ کردن/به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس بستنی:

شکر/100گرم
خامه/50گرم

طرز تهیه بستنی سرخ شده
نشاسته ذرت را در شیر سرد حل کنید تا خمیر غلیظی به دست آید.
بستنی ها را با توپک (اسکوپ) به اندازه دلخواه در آورید و در دست کاملاً گرد کنید. هم زمان با فشردن بستنی سعی کنید هوای موجود در میان بستنی را از بین ببرید و خارج کنید.

کف یک ظرف، کیسه فریزر پهن کنید و بستنی های گرد شده را روی آن قرار دهید و ظرف بستنی را داخل فریزر بگذارید. بعد از اینکه بستنی ها کاملاً سفت شدند، هر کدام را داخل خمیر نشاسته ای که آماده کرده اید، بغلتانید و سپس در پودر بیسکویت بگردانید تا تمام سطح بستنی ها را بپوشاند.

توپ های بستنی را دوباره روی کیسه فریزر بچینید و داخل فریزر قرار دهید تا کاملاً سفت شوند. توپ های بستنی را یک بار دیگر در محلول نشاسته و پودر بیسکویت قرار دهید و دوباره فریزر منتقل کنید.

روغن را کاملاً داغ کنید و توپ های بستنی را یکی یکی داخل روغن سرخ کنید تا سطح آن طلایی رنگ شود. توجه داشته باشید که هنگامی که بستنی را داخل روغن انداختید، سریعاً باید آن را داخل روغن بچرخانید تا بستنی ها آب نشوند و شکل خود را از دست ندهند و در ضمن تمام اطراف آن سرخ شود. سپس آنها را در ظرف دلخواه بگذارید و با سس بستنی سرو کنید.

طرز تهیه سس بستنی:
شکر را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا رنگ آن قهوه ای شود یا در اصطلاح کارامل شود. دقت داشته باشید دراین مرحله شکر را با قاشق هم نزنید و ظرف را تکان دهید تا مواد جابه جا شود. همچنین مراقب باشید که در اثر حرارت بالا، شکر نسوزد.

سپس شکر کارامل شده را روی حرارت بخار آب (روش بن ماری)قرار دهید.
خامه را نیز جداگانه مدت کمی روی حرارت گرم کنید و سپس به شکر کارامل شده بیفزایید. دقت داشته باشید!در صورتی که خامه سرد باشد، سبب بسته شدن شکر می شود و در نتیجه مواد باید مدت زمان بیشتری روی بخار آب بماند. سس بستنی آماده است.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط MAHTA .S ، ~JaSmIn~
آگهی
بازی آنلاین
اخبار بازی اخبار بازی
ارسال پاسخ 


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
balatarin donbaleh cloob Twitter Facebook google

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه سس سوپریز ☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ 1 16 08-27-2014 03:10 PM
آخرین ارسال: ملیکا80
  طرز تهیه نوع جدیدی از ژله sayeh17 0 22 08-26-2014 02:33 AM
آخرین ارسال: sayeh17
  دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه(تارت بستنی دولچه دی لیچی) sayeh17 0 21 08-26-2014 02:30 AM
آخرین ارسال: sayeh17
  طرز تهیه ژله قلب شیشه ای sayeh17 0 20 08-26-2014 02:27 AM
آخرین ارسال: sayeh17
  طرز تهیه ژله مغزدار sayeh17 0 15 08-26-2014 02:20 AM
آخرین ارسال: sayeh17
  طرز تهیه ژله به شکل نیمرو sayeh17 0 11 08-26-2014 02:16 AM
آخرین ارسال: sayeh17
  طرز تهیه سالاد 7 رنگ sayeh17 0 16 08-26-2014 02:13 AM
آخرین ارسال: sayeh17
  طرز تهیه سس مارینارا ✘v!☻lent girl✘ 0 13 08-23-2014 09:55 AM
آخرین ارسال: ✘v!☻lent girl✘
  طرز تهیه ی آش یخ ✘v!☻lent girl✘ 0 9 08-22-2014 04:14 PM
آخرین ارسال: ✘v!☻lent girl✘
  دسر رژیمی ماست بستنی با تکه های میوه frost 0 11 08-19-2014 02:06 PM
آخرین ارسال: frost

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

 سیستم تبادل بنر و افزایش بازدید تی بنر