27-07-2013، 15:49
مواد لازم :
گیلاس:۱ کیلو
شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری
سرکه: ۱/۵ لیتر
فلفل سیاه یا سفید درسته: ۱۰ عدد
برگ بو و رزماری تازه: تعدادی
آب ساده: ۱ استکان
طرز تهیه :
ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود ، سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید . آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید ، شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود . مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند . پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است .
نکته:از باقیمانده سرکه می توان در انواع سالاد استفاده کرد .
گیلاس:۱ کیلو
شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری
سرکه: ۱/۵ لیتر
فلفل سیاه یا سفید درسته: ۱۰ عدد
برگ بو و رزماری تازه: تعدادی
آب ساده: ۱ استکان
طرز تهیه :
ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود ، سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید . آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید ، شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود . مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند . پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است .
نکته:از باقیمانده سرکه می توان در انواع سالاد استفاده کرد .