25-07-2013، 22:29
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-07-2013، 22:34، توسط aliasghar207.)
شما با پاسخ دادن به سوالات زیر متوجه ی این خواهید شد که درونگرایید یا برون گرا
نکته:درحین پاسخ دادن فکر نکنید وبه اولین جوابی که به ذهنتون می رسه رو انتخاب کنید
گزینه ها:
1-کاملا درست است.
2-تقریبا درست است.
3-کمی درست است.
4-درست نیست.
سوالها:
1-معمولا بیشتر شنونده هستم نه گوینده.
2-درمقایسه بادیگران شناخت من کار دشواری است.
3-صحبت کردن درجمعی حتی برای مدتی کوتاه برایم دشوار است.
4-بیشتراوقات تنها هستم.
5-دوست ندارم درجمع های بزرگ حضور داشته باشم.
6-اگرکسی در مقابل کسی دیگربه من بگویدکه لباسم کثیف است اعتماد به نفسم راازدست می دهم
7-رویا پردازی رادوست دارم ودراین کار استادم.
8-وقتی درحال انجام کاری باشم وکسی مرا نگاه کند معذب می شوم.
9-اگر به دلیل اشتباهی شرمنده شوم زمان زیادی نیازدارم تااحساس شرمندگی را فراموش کنم.
10-اگر درخیابان زمین بخورم خیلی خجالت میکشم .
طرزمحاسبه ی امتیازات:گزینه1=1امتیاز گزینه2=2امتیاز گزینه ی3=3امتیاز گزینه4=4امتیاز ابتدا به سوالات جواب می دهید بعد امتیازات خودرا جمع کده سپس مشاهده کنید درکدام گروه قرار دارید نکته:برای پاسخ نباید فکرکنید بلکه اولین جوابی که به ذهنتان می رسد را انتخاب کنید
امتیاز29تا40:شما کاملا برون گرا هستیدازبودن درجمع ومیهمانی هالذت می بریدواگردرشرایطی قرارگیریدکه نتوانید جنبه های اجتماعی خود رابروزدهیدبه شدت ناراحت می شویدسکوت وانزوا ,تنهایی شما را آزارمی دهد.
امتیاز21تا28:شماهم برون گرایید وهم درونگراییدمعمولا بیشترافراد دراین دسته جای میگیرند
درعین حال که حضوردراجتماع را دوست داریدزمان هایی راهم برای خودتان وخلوت کردن صرف می کنید واینکاربه شماآرامش می دهد.
امتیاز10تا20:شما درونگرایید درصورت لزوم درجمع حاضر می شوید اما معمولا ترجیح می دهید تنهاباشیدبرای تغییرروحیه تان نیازی به دیگران ندارید وتاجایی که بتوانید دوست دارید خودتان تنهایی به امور شخصی خودتان حل کنید درتنهایی وخلوت خود بیشتر انرژی میگیرید.
خب چطور بود؟ به نظرت ارزش سپاس دادن نداره؟
نکته:درحین پاسخ دادن فکر نکنید وبه اولین جوابی که به ذهنتون می رسه رو انتخاب کنید
گزینه ها:
1-کاملا درست است.
2-تقریبا درست است.
3-کمی درست است.
4-درست نیست.
سوالها:
1-معمولا بیشتر شنونده هستم نه گوینده.
2-درمقایسه بادیگران شناخت من کار دشواری است.
3-صحبت کردن درجمعی حتی برای مدتی کوتاه برایم دشوار است.
4-بیشتراوقات تنها هستم.
5-دوست ندارم درجمع های بزرگ حضور داشته باشم.
6-اگرکسی در مقابل کسی دیگربه من بگویدکه لباسم کثیف است اعتماد به نفسم راازدست می دهم
7-رویا پردازی رادوست دارم ودراین کار استادم.
8-وقتی درحال انجام کاری باشم وکسی مرا نگاه کند معذب می شوم.
9-اگر به دلیل اشتباهی شرمنده شوم زمان زیادی نیازدارم تااحساس شرمندگی را فراموش کنم.
10-اگر درخیابان زمین بخورم خیلی خجالت میکشم .
طرزمحاسبه ی امتیازات:گزینه1=1امتیاز گزینه2=2امتیاز گزینه ی3=3امتیاز گزینه4=4امتیاز ابتدا به سوالات جواب می دهید بعد امتیازات خودرا جمع کده سپس مشاهده کنید درکدام گروه قرار دارید نکته:برای پاسخ نباید فکرکنید بلکه اولین جوابی که به ذهنتان می رسد را انتخاب کنید
امتیاز29تا40:شما کاملا برون گرا هستیدازبودن درجمع ومیهمانی هالذت می بریدواگردرشرایطی قرارگیریدکه نتوانید جنبه های اجتماعی خود رابروزدهیدبه شدت ناراحت می شویدسکوت وانزوا ,تنهایی شما را آزارمی دهد.
امتیاز21تا28:شماهم برون گرایید وهم درونگراییدمعمولا بیشترافراد دراین دسته جای میگیرند
درعین حال که حضوردراجتماع را دوست داریدزمان هایی راهم برای خودتان وخلوت کردن صرف می کنید واینکاربه شماآرامش می دهد.
امتیاز10تا20:شما درونگرایید درصورت لزوم درجمع حاضر می شوید اما معمولا ترجیح می دهید تنهاباشیدبرای تغییرروحیه تان نیازی به دیگران ندارید وتاجایی که بتوانید دوست دارید خودتان تنهایی به امور شخصی خودتان حل کنید درتنهایی وخلوت خود بیشتر انرژی میگیرید.
خب چطور بود؟ به نظرت ارزش سپاس دادن نداره؟