14-02-2012، 15:42
به اعتقاد کارشناسان حتی تبلتهای متوسط هم مستلزم داشتن ظرافت نرمافزاری و زیبایی هستند به طوری که صفحهنمایش، سیستم عامل مناسب، قرارگیری دکمهها، دوربینها و اتصالات، همگی باید به روشی درست در کنار هم قرار بگیرند و دستگاه با قیمتی مناسب عرضه شود.
به گزارش ایسنا، گاهی این اجزا به روشی غلط در کنار هم قرار میگیرند و باعث ساخت تبلتی نامرغوب و با کارایی پایین میشوند. در زیر فهرستی از بدترین تبلتهای سال ۲۰۱۱ از نگاه سایت CNET آمده است.
۱- Pandigital SuperNova: تبلتی سبک که نگه داشتن آن آسان و دارای خروجی میکرو اچ دی ام آی و دو دوربین است اما صفحه نمایشی تار و با رزولوشن پایین و همچنین زاویه دید محدودی دارد.
در این تبلت هیچ دسترسی بومی به بازار آندروید وجود نداشته و کیفیت ساخت آن پلاستیکی و شبیه به اسباب بازی است.
۲- Velocity Micro Cruz T301: دارای سیستم عامل آندروید ۲٫۲ و صفحه نمایش ۷ اینچی است و با این قابلیتها قیمت مقرون به صرفهای دارد.
تار بودن و رزولوشن پایین صفحه نمایش و طراحی و ساختار بزرگ، آن را به عنوان انتخاب ضعیفی برای کتابهای الکترونیکی، چند رسانهیی و بازیها برشمرده است.
این تبلت همچنین برنامههای کاربردی اصلی تلفن همراه گوگل از جمله بازار آندروید را در اختیار ندارد.
۳- ViewSonic ViewPad 10: امکان نصب هر دو سیستم عامل ویندوز ۷ و آندروید را دارد و اخیرا از آندروید ۱٫۶ به ۲٫۲ ارتقاء یافته است اما فاقد کنترلهای فیزیکی برای صدا و یا جهتیابی برروی صفحه نمایش است.
آندروید آن در نسخه ۲٫۲ باقی مانده و بازار آندروید را دربرنمیگیرد. همچنین مشکلات ناامیدکنندهای در رابط کاربری آن وجود دارد و زمان زیادی صرف عیبیابی مشکلات اتصال به شبکه آن شده است.
۴- Archos 80 G9: تبلتی سبک وزن و دارای ۸ گیگابایت حافظه است و امکان پخش ویدئو با وضوح ۱۰۸۰p را دارد.
این تبلت بهراحتی قابل نگه داشتن نیست و زاویه دید خوبی ندارد و طراحی جایگاه دکمههای آن غیر ماهرانه است و تنها دوربین آن نیز کیفیت پایینی دارد.
۵ – Coby Kyros: دارای سیستم عامل ۲٫۲، خروجی اچ دی ام آی، حافظه microSD و یک دوربین در قسمت جلویی و قیمت آن نیز مناسب است. اما کیفیت صفحهنمایش و حساسیت لمسی آن بسیار بد، عمر باتری آن کم و طراحی ساختار آن بزرگ است.
در این تبلت پشتیبانی از ادوب فلش وجود نداشته و مجموعه برنامههای کاربردی تلفن همراه گوگل را نیز دربرنمیگیرد.
۶- Maylong M-150: در میان تبلتهای گرانقیمت آندروید ۷ اینچی حداقل قیمت را دارد اما صفحهنمایش آن تاب داشته و مستعد خراش و عمر باتری آن نیز کم است. تغییر رابط کاربری آندروید آن نیز موجب بدتر شدن آن شده است.
هیچ روش آسانی برای اتصال به یک رایانه در این تبلت وجود ندارد. بوت کردن (بارگذاری سیستم عامل در حافظه) آن بسیار آهسته انجام میگیرد و پشتیبانی برای بازار آندروید و یا برنامههای کاربردی رسمی تلفن همراه گوگل در آن وجود ندارد.
۷- Fusion Garage Grid10: دارای رابط کاربری منحصر به فرد سیستم عامل و نسبتا سبک با طراحی مینیمالیستی است. اما رابط کاربری آن با وجود منحصر به فرد بودن، ناکارآمد و به طور غیر ضروری پیچیده است.
پشتیبانی از حرکات ضربه دو انگشتی نیز جهتیابی آن در حین نگه داشتن این تبلت را مشکل ساخته است. این تبلت تنها یک دوربین دارد و باتری آن نیز به سرعت تخلیه میشود.
۸ – ViewSonic G Tablet: یکی از تنها دستگاههای آندروید است که دارای صفحه نمایشی ۱۰ اینچی با برچسب قیمت بهترین آیپد است. اما نبود سرویسهای رسمی تلفن همراه گوگل و بازار آندروید از محدودیتهای بالقوه آن به شمار میرود و بسیاری از برنامههای کاربردی شخص ثالث نیز در این تبلت آنطور که انتظار میرود کار نمیکنند.
این تبلت از تلفن هوشمند فاصله گرفته تا به نوعی داشبورد خانگی تبدیل شود و متاسفانه بسیاری از مزایای سیستم عامل آندروید را از دست داده است.
۹- Archos 101 G9: دارای ۸ گیگابایت حافظه است و امکان پخش ویدئو تا وضوح ۱۰۸۰p را دارد، صفحه نمایش آن نیز از کیفیت خوبی برخوردار است. اما این تبلت نسبت به قابلیتهایی که ارائه میدهد، بسیار بزرگ بوده و طراحی جایگاه دکمههای آن غیرماهرانه است، همچنین تنها دوربین آن کیفیت ضبط ضعیفی دارد.
۱۰ – Velocity Micro Cruz T408 با قیمت ۱۹۹ دلار و T410 Velocity Micro Cruz با قیمت ۲۹۹ دلار، تبلتهای آندرویدی هستند که قربانی زمانبندی ضعیفاند.
تا پیش از کیندل فایر آمازون، Velocity Micro Cruz T408، بهترین تبلت در بازار بود اما در حال حاضر در مقایسه با کیندل فایر و یا حتی نوک کالر ۱۹۹ دلاری، محدودیتهای Cruz و کیفیت ضعیف صفحهنمایش آن، ارزش صرف پول و هزینه شما را ندارد