28-04-2013، 21:11
امروز با بابام نشسته بوديم باقالي پوست مي كنديم . باقالي هاش خيلي خوب بود بابام بهم گفت برو يه 10 20 كيلو ديگه بخر من هم گفتم ولمون كن كي حال داره بره بيرون اونم گفت اگه ولت كنم كه ميري علفارو مي خوري!!!
...................
دختر : عزیزم چی کار داری می کنی ؟
پسر : پشه می کشم !
دختر : چند تا کشتی.... ؟
پسر : پنج تا ، دو تا نرو سه تا ماده..
دختر !!!!! : از کجا فهمیدی ؟........
پسر : سه تا شون جلو آیینه نشسته بودن ، دوتا شون جلو مانیتور !!!
........................
عاغا من یک دخمل 10 ماهه دارم(همون که گفتم خیلی شیرینه)کلا خرابکاره حالا جالبیش اینجاست هر خربکاری که میخواد بکنه اول یک نگاه به من میکنه و سرشو بالا پایین میکنه اروم زیر لب میگه بابا بابا بعد مثل جت میپره رو هدف مورد نظر و گندشو میزنه.بعد بوش بلند میشه.حالا جالبترش اینه وقتی میری بگیریش از سرعت نور بالاتر فرار میکنه والا.....
......................
همیشه هر وقت میریم مهمونی ساعت 10نشده بابام میگه:خیلی خوش گذشت پاشیم بریم خونه فردا ساعت5باید بیدار شم برم سرکار و ما با کلی خاهش و تمنا راضیش میکنیم ی نیم ساعت دیگه بریم؟؟؟
ی شب که رفتیم مهمونی و من بدبخت فرداش امتحان میان ترم داشت ب بابام میگم پدر پاشو بریم من فردا امتحان دارم!!!
میگه حالا میریم تازه سر شبه؟؟؟؟؟؟!!!!!
.............................
شمابا موفقیت واردسیستم شدید!
ینی وقتی سیستم این پیغامومیده اینقد ذوق مرگ میشم انگار باکفش پاشنه۷سانتی اورست رو فتح کردم
لایک=الکی خوش
گودزيلايعني اين:
تفريح سالمش اينه که پشه هاروبايه ضربه نيمه کتلت ميکنه بعدميندازه تواون چراغ خاب پشه کش برقيا وقتي جزغاله ميشن وميترکن ذوق مرگ ميشه!ببينين ما أ دس اين چ ميکشيم!
............................
این کرم های حلزون رو چطوری درست میکنن؟
فکر کنم حلزونه رو میزارن رو تردمیل بعدشم اثرات به جا مانده رو جمع میکنن
سرما خوردم,صدام گرفته و کلفت شده..تا حرف میزنم بابام میزنه شبکه ی راز بقا و میگه تو حرف بزن احساس سینما 3بعدی بهم دست بده.
..............................
خوش اقبال ترازمن تودنياني!2هفته رفتم بيمارستان اين عزيزان دلم رو(طوطي افريقايي،کاسکو،خرگوش،سنجاب،لاک پشت،مار،ماهي،همستر)سپردم دست فک وفاميل
حالاخبراي خوش شنيده شده توسط من:
1.کاسکوخونه دايي اينابود دزد زدبه خونه اونم بردن!
2.خرگوش توحياط بودگربه خوردش!
3.درتراس بازبودهمسترت پرت شداز3طبقه پايين!
خوبه خودم زندم بااين وضعيت.شانسه من دارم؟
...........................
امروز تو راه خونه بودم دیدم دوتا بچه دبستانی باهم دعوا افتادم به هم فحش هایی میدادن که باید از بابات میپرسیدی معنیشو
ما هم بچه دبستانی بودیم دیگه فوقش یه فحش معمولی به هم دیگه میدادیم تهش میگفتیم اینه خدایی برعکس اونم میگفت با سنگ خدایی شکستمش...........
...................
دختر : عزیزم چی کار داری می کنی ؟
پسر : پشه می کشم !
دختر : چند تا کشتی.... ؟
پسر : پنج تا ، دو تا نرو سه تا ماده..
دختر !!!!! : از کجا فهمیدی ؟........
پسر : سه تا شون جلو آیینه نشسته بودن ، دوتا شون جلو مانیتور !!!
........................
عاغا من یک دخمل 10 ماهه دارم(همون که گفتم خیلی شیرینه)کلا خرابکاره حالا جالبیش اینجاست هر خربکاری که میخواد بکنه اول یک نگاه به من میکنه و سرشو بالا پایین میکنه اروم زیر لب میگه بابا بابا بعد مثل جت میپره رو هدف مورد نظر و گندشو میزنه.بعد بوش بلند میشه.حالا جالبترش اینه وقتی میری بگیریش از سرعت نور بالاتر فرار میکنه والا.....
......................
همیشه هر وقت میریم مهمونی ساعت 10نشده بابام میگه:خیلی خوش گذشت پاشیم بریم خونه فردا ساعت5باید بیدار شم برم سرکار و ما با کلی خاهش و تمنا راضیش میکنیم ی نیم ساعت دیگه بریم؟؟؟
ی شب که رفتیم مهمونی و من بدبخت فرداش امتحان میان ترم داشت ب بابام میگم پدر پاشو بریم من فردا امتحان دارم!!!
میگه حالا میریم تازه سر شبه؟؟؟؟؟؟!!!!!
شمابا موفقیت واردسیستم شدید!
ینی وقتی سیستم این پیغامومیده اینقد ذوق مرگ میشم انگار باکفش پاشنه۷سانتی اورست رو فتح کردم
لایک=الکی خوش
گودزيلايعني اين:
تفريح سالمش اينه که پشه هاروبايه ضربه نيمه کتلت ميکنه بعدميندازه تواون چراغ خاب پشه کش برقيا وقتي جزغاله ميشن وميترکن ذوق مرگ ميشه!ببينين ما أ دس اين چ ميکشيم!
این کرم های حلزون رو چطوری درست میکنن؟
فکر کنم حلزونه رو میزارن رو تردمیل بعدشم اثرات به جا مانده رو جمع میکنن
سرما خوردم,صدام گرفته و کلفت شده..تا حرف میزنم بابام میزنه شبکه ی راز بقا و میگه تو حرف بزن احساس سینما 3بعدی بهم دست بده.
..............................
خوش اقبال ترازمن تودنياني!2هفته رفتم بيمارستان اين عزيزان دلم رو(طوطي افريقايي،کاسکو،خرگوش،سنجاب،لاک پشت،مار،ماهي،همستر)سپردم دست فک وفاميل
حالاخبراي خوش شنيده شده توسط من:
1.کاسکوخونه دايي اينابود دزد زدبه خونه اونم بردن!
2.خرگوش توحياط بودگربه خوردش!
3.درتراس بازبودهمسترت پرت شداز3طبقه پايين!
خوبه خودم زندم بااين وضعيت.شانسه من دارم؟
...........................
امروز تو راه خونه بودم دیدم دوتا بچه دبستانی باهم دعوا افتادم به هم فحش هایی میدادن که باید از بابات میپرسیدی معنیشو
ما هم بچه دبستانی بودیم دیگه فوقش یه فحش معمولی به هم دیگه میدادیم تهش میگفتیم اینه خدایی برعکس اونم میگفت با سنگ خدایی شکستمش...........