نظرسنجی: این فرمول را به نظرتان اختراع کرده ام یا کشف؟؟؟؟
اختراع
کشف
[نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

من اختراع یا کشف کردم بیا ببین واقعا راست می گم........

سلام بر بچه های فلش امیدوارم حالتون خوب باشه.................قصد دارم تو این سایت از کشف یا اختراع خودم را با شما در میان بگزارم........................

1.شما دو عدد دورقمی در نظر بگیرید.
2.یکان هر دو عدد 1 باشد.
3.حال در یکدیگر ضرب کنید.

برای مثال 31 و41

31
41
--------------------
برای به دست آوردن پاسخ از گزینه ی4 تا با دفت مطالعه کنیدTongue

4.ابتدا در سمت راست 1 می نویسیم.
5..3و4 را جمع می کنیم.
6..4را در 3 ضرب می کنیم.

31
41
--------------------
1271<===پاسخ

برای درک بهتر می توان از فرمول زیر استفاده کرد:

a1
b1
--------
a.b a+b 1

شما می توانید به جای a ,b عدد مورد نظرتان را جایگزین کنید و از این روش زود تر به پاسخ خود دست بیابید............اگه توضیح بیشتری خواستید بگید..........حالا که من این همه فسفر سوزاندم یه سپاس خوشمل بده دیگهTongue
نکته
در اعداد دیگری برای مثال:
11
91
_________
1/1+9/1×9
9+1/0/1
1001
از این طریق محاسبه میشود و این فرمول هیچ نقصی ندارد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعلــه اینجوریاس^_-
پاسخ
 سپاس شده توسط sasa. ، arbab1376 ، مریم1 ، namikaze ، Mrs f.a.t.e.m.e.h ، *setare* ، Azarbayjanliam ، reza40 ، سایه 72 ، ...آریا... ، saba75 ، xoxo gurl:*) ، mitoosh ، SANY ، zahra! ، Guard ، aivdhv9 ، هیوا1 ، tanha naro ، parnia tajik ، sohrabe khaste ، الیزابت2 ، arooos ، arslan001 ، faraz-mohammad ، Naruto Hokage ، azary ، مبین استقلالی ، لایلا ، Alijah-1994 ، fcb ، hamed_Jon ، رهــ ـ ــا ، beautiful girl ، Ƒαкє ѕмιƖє ، r.kh ، zolale qasemi ، šhεïdα ، عاطفه70 ، حسن CR7 ، ★MoRpHeUsS★ ، shahad ، ωøŁƒ ، mona77 ، jingo@s2 ، ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ ، Şilēຖt Ş¢rēค๓ ، noora91 ، mohjkl1 ، ρяіηcεss~Αιοηε ، امیلی2000 ، ZUSE ، M.H2 ، D-: ، aLiReZaZ-iM ، saye641 ، ساقی ثریا ، GORDON FREEMAN ، مهمان همیشگی ، جيمزباند ، *Armila* ، Baran200 ، Thyme ، elnaz-s ، amir mohammad13 ، ایسان پویا***** ، m.abdollahi ، اتنا 00 ، sara mehrani ، دل ارام محمدی ، Amir BF ، 14.anita ، غلام00 ، DARK.H ، انو ، بنز باز خسته ، aivdhv2 ، ㄎムÐ Ǥノ尺レ ، hosein(●̮̮̃•̃) ، نایریکا-13 ، کیمیا0099 ، Y2J ، radmehr rad ، leba3ekhaki ، PROOSHAT ، مهدی8 ، shawkila ، beauty girl ، zilis ، "SoLmAz RaD" ، Sina_0611 ، fat.k ، AMIR FORES ، REZA.N.A ، غزاله ... ، Roxanna ، ark ، یاسی@_@ ، obit ، 122333 ، Ana Hita ، Dragon_FM ، mamad doqi ، ღღ KaYiP pRenses ღღ ، ღ ツ setareh ツ ღ ، Matin Dj ، parhamdriver ، setare 92 ، natalia ، ♥CRAZY G!RL♥ ، gesooya ، leilajoon♥♥ ، along boy ، இFATEMEHஇ ، shining ، عشق =......... ، ✘PETER✘ ، FurY ، shamim sh ، مارادونا در زمان حال ، tyjtfhdhr ، امیر مهدی نوری ، Mᴏsᴇs ، sadeq sm ، امیرحسین ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، پری خانم ، پرستوباهوش انجمن ، ~H!P HØp §tâR~ ، mahbobe2 ، f123 ، elena.sadr ، ρѕуcнσραтн ، خوشتیپ انجمن ، narges ziba ، ♣♦♠l♥k♠♦♣ ، kian007 ، MOHSENEBRAHIMI ، AL2 ، NeGiN♦ ، wwws ، نازنین* ، مژی جون ، melisajon ، mobina bieber ، @پوریا@ ، ~KiAηA~ ، bugati ، ★~Ѕдула~★ ، پریفام 2013 ، Samaneh77 ، عاشق الکترونیک ، -Nᴇɢᴀʀ- ، دختر مهتاب ، ❤R@TA❤ ، NeginNg ، # αпGεʟ ، ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~ ، ɱʀ ЭℓψÅя ، امیرحسین خفن(قبلیم بابا) ، pesare_e_bad ، مامان بزرگ ، پرهام 15
آگهی
حوصله خوندنشو ندارم ولی آفرین
پاسخ
 سپاس شده توسط *setare* ، jingo@s2 ، amir mohammad13 ، 122333 ، سی سی♥ ، zeus1333 ، ɱʀ ЭℓψÅя
ممنون Blush
پاسخ
 سپاس شده توسط *setare* ، ...asall... ، مبین استقلالی ، amir mohammad13
ایول با چ دقتیWink
بــــه بــعـــضــیا بــآیــد گفـــت...

کـــآشــکی شعــورتـــم !×

مثــل لیـــســت دوســتــآت..

هــرروز بــه تــعــدادش اضـــآفــه مــیشــد!×(:
پاسخ
 سپاس شده توسط *setare* ، ...asall... ، مبین استقلالی ، ɱʀ ЭℓψÅя
به خاطر این همه فسفری که سوزاندم یه سپاس بدهTongue
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعلــه اینجوریاس^_-
پاسخ
 سپاس شده توسط رضا78 ، *setare* ، tanha naro ، parnia tajik ، حسن CR7 ، جيمزباند ، saba13 ، elnaz-s ، amir mohammad13 ، PROOSHAT ، ღ ツ setareh ツ ღ ، f123 ، NeGiN♦ ، ارین صنعتی ، ɱʀ ЭℓψÅя
واااااا
ترجيح ميدهم با كفشهايم در خيابان راه بروم و به خدا فكركنم
تا اين كه در مسجد بشينم و به كفشهايم فكر كنم
دکتر شريعتي

من اختراع یا کشف کردم بیا ببین واقعا راست می گم........ 1
پاسخ
 سپاس شده توسط *setare* ، amir mohammad13 ، ɱʀ ЭℓψÅя
دادا دمت دمادم خیلی باحال بود
هزار تا سپاس داشت

Student In
Isfahan University Of Medical Sciences
پاسخ
 سپاس شده توسط *setare* ، مبین استقلالی ، jingo@s2 ، NeGiN♦
(12-04-2013، 9:38)arbab1376 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دادا دمت دمادم خیلی باحال بود
هزار تا سپاس داشت

کجای من پسر که می گید دادا هان؟؟؟؟؟حالا دخترا باهوش هستن یا پسرا؟؟؟؟
بعلــه اینجوریاس^_-
پاسخ
 سپاس شده توسط *setare* ، parnia tajik ، amir mohammad13 ، ღمادام ایزابلاღ ، ɱʀ ЭℓψÅя
اورین دخملHeartnky
وسعت عشق پسرا اونقدر زیاده که دوست دوست دخترشونوهم دوست دارنExclamationExclamation
پاسخ
 سپاس شده توسط ...asall... ، tanha naro ، jingo@s2 ، amir mohammad13 ، ɱʀ ЭℓψÅя
لطفا تو نظر سنجی شرکت کنید..................

من اختراع یا کشف کردم بیا ببین واقعا راست می گم........
بعلــه اینجوریاس^_-
پاسخ
 سپاس شده توسط amir mohammad13 ، ɱʀ ЭℓψÅя

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Video تست گوش چپ و راست هندزفری
  پای راست شما احمق است، باور نمی کنید؟ پس این تست را انجام دهید!!؟
Heart اسمتو بنویس ببین چه شعری ساخته میشه*.^
Wink جملات زیبا(واقعا قشنگن بیا تو ضرر که نمیکنی :|)
  بیا زمان مرگتو ببین
Thumbs Up ? تست هوش واقعا جالب!(این دیگه خداییش واقعیه!) ?
  واقعا همچین زنایی پیدا میشن؟فاجعه است
Thumbs Up آزمون سنجش سن عقلی (کلیک کنید واقعا جالبــــــــه)
Heart حرفای داغ مشتی .......... نیای واقعا دیگه نمیتونی وارد دنیای واقعی بشی!!!!
  بدترین و بهترین جدیده جدیده اگه می خوای بدونی بیا ببین

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان