امتیاز موضوع:
  • 52 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سه کلمه میگیم نفر بعدی باهاش جمله بسازه !!

خب اول خودم شروع میکنم.سه کلمه میگم نفر بعدی باهاش جمله بسازه باز اون سه کلمه میگه نفر بعدی باهاش جمله بسازه و همینطوری ادامه پیدا میکنه.
درضمن.دیگه نمیتونین با کلمه های مثلا دو سه نفر قبل جمله بسازین.باید باکلمه های نفر قبلیتون باشه.و هرکس ببببببباید سه کلمه بگه.
تذکر:
لططططططططفا کلمه بذااااااااااارین.
و مسخره بازی در نیارین که گزارش میگیرم ازتون.

عشق_ایران_خدا
دوسال وهشت ماهه که کنارهمیم Heart
 سپاس شده توسط .ali. ، ~SoLTaN~ ، s love m ، فرشته ي كوچولو ، sanaz_jojo ، Mahdi m.g ، قاتل ، نادیا ، Ali MuSiC ، negar98 ، AmItiSe ، emo love ، فلانی ، mohammadreza... ، best~girl ، aCrimoniouSs ، T A R A ، melodi+ ، HeDyE~×~ ، Kamila❤ ، یامور ، armita3 ، zaynab ، Ξrιc logιc ، art ، sadaf3 ، னιSs~டεனσή ، Amir BF ، mahsa_joon ، naz nazi ، mehrasa2012 ، hot kiss ، FrOzen あHeArt ، Albert wesker ، shahkar91 ، RedSparrow ، يه دوست ، fati sheyton ، robat ، aLiReZaZ-iM ، lady snow white ، آرامش ، poria77 ، fair of love ، دختر شاعر ، only girl ، elyas70 ، Apathetic ، beautiful girl ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، .sara:aramis ، T N T ، نانا☀2012 ، elnaz-s ، گل سا ، mahdi_k ، soelda ، poyan lover you ، دلشكسته ، SHERMION ، _mozhdeh_ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، devil black ، علی جوکر ، آرمان*** ، mojdeh1 ، azary ، 000sara ، *setare* ، NASIM.BH ، parmis78 ، good girl* ، ♥♥♥lost love♥♥♥ ، noora91 ، ♥انی♥ ، z_farhad ، SANY ، bi kas ، parnia tajik ، بهرخ ، •ДmịrHoSsiŋ• ، فرشته آسمانی ، Elena ♥♥♥ ، مارال1392 ، fatiiiiiii ، sd.ki ، ☺helia☺ ، armit ، .آمیتیدا. ، Mr.Robot ، A_M_I_R ، امیرمحمد2 ، ЯØறдητ!c✘ G!гL ، ارمین2AFM ، arooos ، Mᴏʙɪɴᴀ ، A-Y99 ، دالتون انجمن 2 ، خانومي ، ¨‘°◕ღMehrsaღ◕°‘¨ ، Parmida 18 ، ''HeisEnbErg'' ، دخمل با حال انجمن ، SM Love ، barado ، ترانه95 ، ادیلا ، ELISA J0ON ، Brooklyn Baby ، Thyme ، baran 18 ، яᎧмιиα ، arshia khoshgel ، فاطمه خانم ، ☢ദᗩஸO1D☢ ، .امیرحسین. ، ✖ ̶̶ℬ̶̶Å̶̶Ð̶̶ ̶̶Ш̶̶ϴ̶̶Ḻ̶̶ℱ̶̶ ✖ ، مریم14 ، بی کس2 ، سارا 2014 ، *tara* ، دخمل کره ای ، AMO ، Cigarettes.at.daybreak ، ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ ، narges 021 ، ☆♡yekta hidden♡☆ ، HiddenCrazy ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ ، االنا ، گریس ، ḲℑℳℐÅ ، Titiw ، -Edgar ، فسقلی81 ، mahali ، mahya . m ، سمیرا۸۰ ، km83 ، sober ، آراگل ، ѕтяong ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Emmɑ
آگهی
همه ي مردمان ايران عشق خدا دارند

بازي_سردرد_بجه
دستهــايم را محکمتر بگيـر

من هنوز هم نميخواهــم

تورا...

به دست خاطرات بسپارم...

سه کلمه میگیم نفر بعدی باهاش جمله بسازه !! 1
 سپاس شده توسط خانوم گل ، khani_.................. ، فلانی ، mehrasa2012 ، Apathetic ، kilan ، *setare* ، ♥انی♥ ، bi kas ، فرشته آسمانی ، Elena ♥♥♥ ، arooos ، ''HeisEnbErg'' ، ☢ദᗩஸO1D☢ ، مریم14
بچه زیادی بازی میکنه سردرد میگیره امتحانش خراب میشه !!! Huh

فلش / کتاب / مجسمه

وقتی متولد میشویم برایمان اذان می خوانند

وقتی میمیریم برایمان نماز می خوانند

پس زندگی به اندازه یک اذان تا نماز است

آری زندگی به معنای یک نیت است
 سپاس شده توسط poya ، خانوم گل ، ffrr ، mehrasa2012 ، shahkar91 ، شیوانوروزی ، arman jj ، kilan ، Mason ، *setare* ، گیسو کمند2 ، ♥انی♥ ، شکوفه2 ، bi kas ، فرشته آسمانی ، Elena ♥♥♥ ، arooos ، ''HeisEnbErg'' ، ☢ദᗩஸO1D☢ ، مریم14
بچه اينقد بازي نكن سردرد گرفتم........باران..زمين...دوست
ديشب با بارون مسابقه دادم اون باريد ومن گريه كردمHeartباهاش از تو حرف زدمHeartاون دلتنگ خورشيد شده بودومن دلتنگ تو
 سپاس شده توسط poya ، خانوم گل ، mehrasa2012 ، شیوانوروزی ، ^BaR○○n^ ، kilan ، *setare* ، ♥انی♥ ، bi kas ، فرشته آسمانی ، arooos ، ''HeisEnbErg'' ، ☢ദᗩஸO1D☢ ، مریم14
من از روي كتاب كامبيوتر با نرم افزار فلش مجسمه ساختن را ياد كرفتم

همه ي مردم زمين با باران دوست هستند. البته با باراني كه از بالا ميباره كار ندارم فقط با باران خودمون هستم

تلفن_خاله_در
دستهــايم را محکمتر بگيـر

من هنوز هم نميخواهــم

تورا...

به دست خاطرات بسپارم...

سه کلمه میگیم نفر بعدی باهاش جمله بسازه !! 1
 سپاس شده توسط خانوم گل ، mehrasa2012 ، شیوانوروزی ، kilan ، *setare* ، ♥انی♥ ، bi kas ، فرشته آسمانی ، arooos ، ☢ദᗩஸO1D☢ ، مریم14 ، narges 021 ، بیتا******
در خانه ی ما تلفن هستBig GrinBig GrinTongueTongue
زندگی ریاضیات است .18
خوبی ها را جمع کنید ،:
دعواها را کم کنید ،
شادی ها را ضرب کنید ،
دردها را تقسیم کنید ،
نفرت ها را زیر رادیکال ببرید .
عشق را به توان برسانید Heart

سپاس شده توسط خانوم گل ، mehrasa2012 ، شیوانوروزی ، *setare* ، گیسو کمند2 ، ♥انی♥ ، arooos ، ☢ദᗩஸO1D☢
طنی جان باید سه کلمه بگی نفر بعد باهاش جمله بسازه.کلمه هات کووووووووو؟
اونم خاله س عزیزم نه خانه.
دوسال وهشت ماهه که کنارهمیم Heart
 سپاس شده توسط emo love ، .ali. ، khani_.................. ، mehrasa2012 ، شیوانوروزی ، poria77 ، *setare* ، ♥انی♥ ، sepideh222 ، فرشته آسمانی ، ☢ദᗩஸO1D☢ ، مریم14 ، narges 021 ، ☆♡yekta hidden♡☆
یادم رفت ببخشید
قطب_شمال_جنوب
زندگی ریاضیات است .18
خوبی ها را جمع کنید ،:
دعواها را کم کنید ،
شادی ها را ضرب کنید ،
دردها را تقسیم کنید ،

سپاس شده توسط خانوم گل ، شیوانوروزی ، poria77 ، kilan ، *setare* ، ♥انی♥ ، فرشته آسمانی ، ☢ദᗩஸO1D☢ ، مریم14
قطب شمال در جنوب کره زمین قرار دارد Big GrinBig Grin
معلم- مشق - عصبانی
A little thought can make all the difference
 سپاس شده توسط خانوم گل ، mehrasa2012 ، شیوانوروزی ، kilan ، mohammad.sh ، Mason ، ♥انی♥ ، فرشته آسمانی ، samin joon ، яᎧмιиα ، ☢ദᗩஸO1D☢ ، مریم14 ، ☆♡yekta hidden♡☆
من مشق ننوشتم معلم دعوام کرد
روز_شب_ماه
زندگی ریاضیات است .18
خوبی ها را جمع کنید ،:
دعواها را کم کنید ،
شادی ها را ضرب کنید ،
دردها را تقسیم کنید ،

سپاس شده توسط robat ، poria77 ، kilan ، bita kl ، mohammad.sh ، *setare* ، ♥انی♥ ، فرشته آسمانی ، mobin220 ، ☢ദᗩஸO1D☢

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Video یه جمله به خودت بگو
  چالش جمله
  آخرین جمله ای که از عشقت شنیدی چی بود؟؟؟؟؟؟
Brick من یه کلمه میگم مزه شو بگو
  یه جمله واسه ی خدا بنویس
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  نظرت در مورد این کلمه چیه؟!!!
  اگه یکی بهت یه میلیارد پول بده باهاش چیکار میکنی؟؟؟
Photo یه جمله برای مادرت بنویس.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان