امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اموزش شیرینی رولت گل سرخ

#1
Tongue 



مواد لازم :








زرده تخم‌مرغ


دو عدد




شیر


یک پیمانه




روغن


دو قاشق سوپخوري




بيكينگ‌پودر


يك قاشق مرباخوري




آرد


به ميزان لازم




مواد لازم مياني خمير :







گل‌سرخ پودر شده


یک پيمانه




گردوی خرد شده


یک پيمانه




دارچين


يك قاشق غذاخوري




خاكه قند


یک پپیمانه




مواد لازم براي شربت:



شكر و روغن از هر كدام يك پيمانه

آب به ميزان لازم





طرز تهيه :



تمام مواد لازم براي خمير را باهم مخلوط كرده و در يك كيسه نايلوني در حدود دو ساعت قرار مي‌دهيم تا بماند. پس از گذشت اين زمان خمير را با وردنه باز كرده و از موادمان كه شامل؛ گل‌سرخ، گردو، خاك قند و دارچين است وسط آن ريخته بعد مثل باقلوا روي آن را مي‌بنديم و روي سيني مي‌گذاريم با چاقو مثل رولت آن را مي‌بريم. روغن را داغ كرده و روي آن مي‌ريزيم و درون فر با 300 درجه فارنهايت به مدت 20 دقيقه مي‌گذاريم تا كاملا پخته و روي آن طلايي شود. سپس شكر و آب را روي حرارت قرار داده تا كمي غليظ شود. زماني كه سيني را از فر خارج كرديم و شيريني سرد شد، روي آن شربت ريخته و مي‌گذاريم تا كاملا سرد شود
اموزش شیرینی رولت گل سرخ 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اسرار شیرینی پزی,نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات
Tongue آموزش تهیه شیرینی تارت نارنگی!
  طرز تهیه شیرینی موزاییکی هویج
Rainbow طرز تهیه رولت حلوا ^^
Big Grin طرز تهیه رولت مرغ ^^
  طرز تهیه شیرینی توت بادامی خوشمزه
  شیرینی کشمشی و طرز تهیه آن
  طرز تهیه شیرینی شادی مدرن
  طرز تهیه شیرینی نازک
  طرز تهیه شیرینی خرمای شکلاتی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان