امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۶ پرامپت کاربردی چت جی بی تی

Earth 
۱. کاوش عمیق در یک موضوع
پرامپت: «به عنوان یک متخصص در [موضوع] عمل کن، مهم‌ترین مفاهیم رو توضیح بده و برای هرکدوم مثال‌های واقعی بیار. بعدش یه راهنمای قدم‌به‌قدم ارائه بده که چطور می‌تونم این موضوع رو در ۳۰ روز آینده یاد بگیرم.»

۲. طرح یادگیری شخصی‌سازی‌شده
پرامپت: «کمکم کن یه برنامه یادگیری شخصی‌سازی‌شده برای تسلط بر [موضوع] طراحی کنم. برنامه رو به وظایف روزانه، منابع پیشنهادی و تمرین‌های کاربردی تقسیم کن که بتونم مهارتم رو تقویت کنم.»

۳. چالش تفکر انتقادی
پرامپت: «با یه سری سوال چالش‌برانگیز در مورد [موضوع] منو به فکر کردن عمیق وادار کن. بعد از هر سوال، به جوابم بازخورد بده و پیشنهاد کن چطور می‌تونم تفکر انتقادیم رو در این زمینه بهتر کنم.»

۴. گفتگوی سقراطی
پرامپت: «منو توی یه گفتگوی سقراطی در مورد [مفهوم] راهنمایی کن. سوالاتی بپرس که به من کمک کنن لایه‌های عمیق‌تر این ایده رو کشف کنم و درک خودم رو قدم‌به‌قدم تقویت کنم.»

۵. تحلیل تاریخی
پرامپت: «یه تحلیل عمیق ارائه بده که چطور [رویداد تاریخی] روی [حوزه مطالعه] تأثیر گذاشت. شباهت‌هایی با کاربردهای امروزی بکش و بحث کن که چه درس‌هایی می‌تونیم از این رویداد بگیریم.»

۶. نقش بازی به عنوان یک منتور
پرامپت: «نقش یه منتور در [حوزه] رو بگیر. به کسی که تازه وارد این حوزه شده، مشاوره، بینش و نکات عملی ارائه بده؛ از جمله اشتباهات رایج و چطور میشه ازشون عبور کرد.»
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
پاسخ
آگهی
برای پایان نامه چطور ازش رفرنس واقعی بگیریم؟
واقعا هیچی نمیفهمه-_-
پاسخ
(04-01-2025، 22:45)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا هیچی نمیفهمه-_-

تهش بنویس با ذکر منبع
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
(دیروز، 1:49)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2025، 22:45)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا هیچی نمیفهمه-_-

تهش بنویس با ذکر منبع

منبع فیک میده
پاسخ
(دیروز، 11:41)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(دیروز، 1:49)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تهش بنویس با ذکر منبع

منبع فیک میده

۶ پرامپت کاربردی چت جی بی تی 1
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  معرفی رباتهای کاربردی‌ تلگرام
  روتر میکروتیک چیست و چه کاربردی دارد؟
  •.°وبسایت های کاربردی ۶
  •• ربات های کاربردی ۵••
  • سایت‌های کاربردی گوشیت۴
  چند کد مخفی گوشی که باید بدانید،عالیه ^^،کاربردی برای همه
  چطوری پیام واتس‌آپ رو بعد از یک ساعت پاک کنیم؟ ،خیلی کاربردی
  شش ترفند کاربردی برای افزایش بهره وری هنگام کار با مرورگرهای دسکتاپ
Heart فعال‏‌سازی یک قابلیت کاربردی جهت انتخاب هم‌زمان چند آیتم در ویندوز ویستا و 7
  بهبود تایپ فارسی و انگلیسی با افزونه کاربردی فایرفاکس

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان