02-01-2025، 10:53
[rtl]توی این تاپیک می خوام یه برنامه بهتون معرفی کنم که واقعا همه چی تمومه، البته مثل هر برنامه دیگه ای طرفداران و مخالفان خودشو هم داره ها.[/rtl]
[rtl]من عموما عاشق اینم بشینم یکم نت رو زیر رو رو کنم تا ببینم نمونه های فلان برنامه که خودم دارم استفاده میکنم چیه و یه بررسی انجام بدم، یه چند وقتی هست به امید خدا سرم شلوغه و کارها، یادداشت ها و.... رو همش یادم میرفت و خیلی روی اعصابم بود، به چند چیز نیاز داشتم.[/rtl]
[rtl]- لیست کارها[/rtl]
[rtl]- لیست یادداشت ها[/rtl]
[rtl]- مدیریت پروژه[/rtl]
[rtl]- یه فایل اکسل[/rtl]
[rtl]خوب اگه به لیست بالا یه نیگاه بندازید حداقل من به 3 برنامه نیاز داشتم که برای سینک شدن روی گوشی هم سه تا دیگه، خوب اومدم یه سر به نت زدم تا با یه اپلیکیشن از نظر من فوق العاده روبرو شدم که همه موارد و خیلی چیزهای دیگه رو یک جا داشت[/rtl]
[ltr][/ltr]
[rtl]این برنامه به صورت فوق العاده ای رابط کاربری ساده و حرفه ای داره، مهم تر اینکه رایگانه و درصورتی که قرار باشه به صورت تیمی کار کنید نیاز به پرداخت هزینه است.[/rtl]
[rtl]امکاناتش خیلی زیاده، یعنی شما میتونید یه وبلاگ داشته باشید و از این برنامه به عنوان پنل مدیریت وبلاگتون استفاده کنید!!![/rtl]
[ltr][/ltr]
[rtl]برای همه سیستم عامل ها هم برنامه اش هست.[/rtl]
[rtl]راستی api خوبی هم داره، آقا کلا این برنامه خودش یه دفتر کاره آنلاینه برای خودش[/rtl]
[rtl]برای من که خیلی کاربردی بود، گفتم بیام اینجا هم معرفی کنم شاید برای کسی دیگه هم مناسب باشه[/rtl]