امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سابلیمینال دالیای سفید

سابلیمینال دالیای سفید 1
سابلیمینال دالیای سفید

•هر چه قدر دوست دارید گوش بدید
•هندزفری/هدفون اختیاری
•با هر ولومی که دوست دارید گوش بدید
•با هر جنسیت و گرایش و هر عقیده ای میتونید گوش بدید
•هیدراته بمونید
•صد درصد امن، فقط تاکیدات مثبت
• بهای استفاده از این ساب فقط گفتن نتایجتونه.

•به من اعتماد کنید، این سابلیمینال بسیار قویه و شما از بار اول استفاده نتیجه می‌بینید•

(این عکس صرفا برای قشنگی و هدر سابه و ساب تصویری نیست و ساب اصلی فایل صوتی زیر هستش)

• به طور خیلی خیلی خلاصه این ساب برای: آرزو، جذب هرچیزی که میخواین، جذب شادی و فراوانی خوشبختی، تبدیل شدن به استاد جذب، واقعی شدن رویاها، زندگی دلخواه، تبدیل شدن به خود برتر، ارتعاش عالی و مثبت بودن، اعتماد به نفس و عشق به خود و سلامتی بدنی و روانی و سبک زندگی و عادت های سالمه

• جزئیات این ساب خیلی زیاده و شامل ۶۴ صفحه کامل تاکیدات (بالای هزاران تاکید) هستش که کاملا عالی مثبت هستن

• این ساب میتونه مثل یک معجزه فوق العاده برای تغییر زندگیتون باشه و گوش دادنش به شدت پیشنهادیه و از دفعه اول علامت ها و نشونه ها و تغییرات رو حس میکنید

• همونطور که گفتم تاکیدات خیلی زیاد و با جزئیات بسیار زیاده
هزاران تاکید فوق العاده قوی و جزئی برای تغییر تک تک جنبه های زندگیتون در بهترین نحو تو ساب گذاشتم
و من چون به انگلیسی تاکیدات رو مینویسم و ضبط میکنم، واقعا الان تایپ دوباره به فارسی واسم خیلی سخته و سرم درد گرفته از بس تایپ کردم

• ولی فعلا بخش خیلی کوچیکی از جزئیات این ساب رو براتون تایپ کردم که میتونید بخونید و این جزئیات فوق العاده تقریبا ⅙ جزئیات کل سابه و همچین جزئیات عالی ای برای تمام موضوعات بیان شده وجود داره و حالا دیگه خودتون تصور کنید این ساب چه چیز فوق العاده ای هستش و چه قدر قویه:

لینک دانلود:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://imgurl.ir/viewer.php?file=n306886_InShot_20240911_141309549_11-09-24_16-04-37-170_38_9.mp3

خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سابلیمینال 『جذب SP + جذابیت فوق العاده + رابطه رویایی و...』
  سابلیمینال Aura
  سابلیمینال بعد از ۹ ثانیه شخص موردنظرتون رو ملاقات کنید
  سابلیمینال صدای بی نظیر و مهارت متقاعد سازی
Video سابلیمینال زندگی موفق اجتماعی
  سابلیمینال رفع تیرگی زیر چشم
Video سابلیمینال گرین مایند ثروت
  سابلیمینال ౾☄️౾ شاینی لایفِ قبولی؟! باو اونکههه تو خونَمِهههه
Music ⛓︎ سابلیمینال "هدیه بگیرید " ⛓︎
Music ✈ سابلیمینال کنکور ✈

پرش به انجمن: