01-12-2024، 0:55
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-12-2024، 0:59، توسط ☪爪尺.山丨几几乇尺☪.)
سابلیمینال دالیای سفید
•هر چه قدر دوست دارید گوش بدید
•هندزفری/هدفون اختیاری
•با هر ولومی که دوست دارید گوش بدید
•با هر جنسیت و گرایش و هر عقیده ای میتونید گوش بدید
•هیدراته بمونید
•صد درصد امن، فقط تاکیدات مثبت
• بهای استفاده از این ساب فقط گفتن نتایجتونه.
•به من اعتماد کنید، این سابلیمینال بسیار قویه و شما از بار اول استفاده نتیجه میبینید•
(این عکس صرفا برای قشنگی و هدر سابه و ساب تصویری نیست و ساب اصلی فایل صوتی زیر هستش)
• به طور خیلی خیلی خلاصه این ساب برای: آرزو، جذب هرچیزی که میخواین، جذب شادی و فراوانی خوشبختی، تبدیل شدن به استاد جذب، واقعی شدن رویاها، زندگی دلخواه، تبدیل شدن به خود برتر، ارتعاش عالی و مثبت بودن، اعتماد به نفس و عشق به خود و سلامتی بدنی و روانی و سبک زندگی و عادت های سالمه
• جزئیات این ساب خیلی زیاده و شامل ۶۴ صفحه کامل تاکیدات (بالای هزاران تاکید) هستش که کاملا عالی مثبت هستن
• این ساب میتونه مثل یک معجزه فوق العاده برای تغییر زندگیتون باشه و گوش دادنش به شدت پیشنهادیه و از دفعه اول علامت ها و نشونه ها و تغییرات رو حس میکنید
• همونطور که گفتم تاکیدات خیلی زیاد و با جزئیات بسیار زیاده
هزاران تاکید فوق العاده قوی و جزئی برای تغییر تک تک جنبه های زندگیتون در بهترین نحو تو ساب گذاشتم
و من چون به انگلیسی تاکیدات رو مینویسم و ضبط میکنم، واقعا الان تایپ دوباره به فارسی واسم خیلی سخته و سرم درد گرفته از بس تایپ کردم
• ولی فعلا بخش خیلی کوچیکی از جزئیات این ساب رو براتون تایپ کردم که میتونید بخونید و این جزئیات فوق العاده تقریبا ⅙ جزئیات کل سابه و همچین جزئیات عالی ای برای تمام موضوعات بیان شده وجود داره و حالا دیگه خودتون تصور کنید این ساب چه چیز فوق العاده ای هستش و چه قدر قویه:
لینک دانلود:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://imgurl.ir/viewer.php?file=n306886_InShot_20240911_141309549_11-09-24_16-04-37-170_38_9.mp3