04-03-2021، 9:34
مواد لازم کوبه مرغ
سیب زمینی :یک عدد متوسط
سینه مرغ : نصف یک سینه
برنج :2 پیمانه
تخم مرغ : 1 عدد
زرشک :به مقدار دلخواه
نمک فلفل زردچوبه : به مقدار لازم
زعفران : کمی
کوبه مرغ
کوبه مرغ خوشمزه
طرز تهیه کوبه مرغ عالی
در یک قابلمه نصف سینه مرغ را به همراه کمی پیاز و نمک و فلفل و هویج بگذارید تا بپزد.
در ظرف دیگری سیب زمینی را با مقداری آب بگذارید تا بپزد. بعد از این که این دو به پخت کامل رسیدند.
در ظرف دیگری دو پیمانه برنج را با دو پیمانه و نصفی آب روی شعله گاز قرار می دهیم تا کته شود درون آب برنج مقداری روغن نمک و زردچوبه و یا زعفران میریزیم.
بعد از این که کته شما حاضر شد در یک ظرف برنج را با سیب زمینی ای که پخته اید با کمک یک گوشکوب بکوبید تا خمیر مانند شود.
سپس در یک تابه مقدار روغن را به همراه کمی زعفران تفت دهید سپس سینه مرغتان را ریش ریش کرده و به زرشک ها اضافه کنید و تفت دهید.
بعد از این که خمیرتان کمی خنک شد به اندازه یک نارنگی از خمیر بردارید و و آن را گرد کنید سپس درون آن را با شست فشار دهید تا کمی فضا ایجاد شود سپس کمی از مرغ و زرشک را درون آن بریزید و به خمیرتان فرم دهید.
برای اینکه از چسبندگی خمیر در امان باشید ظرف آب کنار خود بگذارید و کم کم دستتان را آغشته به آب کنید.
نکته دیگری که وجود دارد این است که شما می توانید درون این کبه روی مرغ مقدار کمی پنیر پیتزا بریزید که طعم دلچسب تری داشته باشد.
روی سینی ای این کوبه ها را بچینید و با کمک یک قلمو و تخم مرغ روی این کوبه ها را رو مالی کنید.
سینی را درون یخچال بگذارید و بعد از گذشت 3 یا چهار ساعت کوبه ها را خارج کنید و در ظرفی مقدار زیادی روغن بریزید و آن را داغ کنید سپس کوبه ها را درون روغن داغ سرخ کنید.
می توانید کوبه ها را با زرشک و جعفری تزئین کنید.