01-02-2021، 9:00
طرز تهیه کتف و بال مرغ در فر :
مواد لازم برای تهیه ی بال مرغ ترد :
آرد یک سوم فنجان
پودر پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق چاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
فلفل کاین یک چهارم الی نصف قاشق چایخوری
کره 3 قاشق غذاخوری
کتف و بال مرغ 10 عدد
طرز تهیه بال مرغ ترد در فر :
کتف و بال ها را کاملا تمیز بشویید و اجازه بدهید آب آن ها کاملا کشیده شوند. سپس فر را روشن کنید و روی دمای 210-220 درجه قرار بدهید.
آرد، پودر پاپریکا، نمک و پودر سیر، فلفل سیاه و فلفل قرمز را در یک کیسه پلاستیکی با تکان دادن کاملا ترکیب کنید.
پس از ترکیب شدن کتف و بال ها را به مخلوط آرد اضافه کنید. و خوب زیر و رو کنید. تا به آرد آغشته شوند.
داخل سینی فر کاغذ فویلی پهن کنید و روی آن کره ی ذوب شده بریزید. سپس بال ها را روی آن بچینید.
اجازه بدهید 30 دقیقه بپزند و باز آن ها را برگردانید و اجازه بدهید 30-40 دقیقه دیگر بپزند. کتف و بال ها باید کاملا مغز پخت شوند. در این روش آن ها سوخاری می شوند.
نکاتی برای تهیه کتف و بال برشته در فر :
• برای برشته شدن آن ها نیازی به اضافه کردن کره روی آن ها نیست زیرا کتف و بال با پوست است و خودش روغن دارد.
• مدت زمان پخت به دما و حرارت فر شما بستگی دارد. دقت کنید زمانی که مغز پخت شد و ترد شد آن زمان فر را خاموش کنید. اگر زودتر شد مدت زمان کمتری قرار بدهید و اگر نپخته بود مدت بیشتری به آن اجازه بدهید تا بپزد.