ویژگی های یک رستوران خوب
انتخاب رستوران خوب همواره یکی از مهمترین دغدغه های ما ایرانی ها بوده است. اهمیت غذا و سلامت آن امروزه بر کسی پوشیده نیست. به همین دلیل افرادی که زیاد به رستوران ها و کبابی ها مراجعه می کنند همواره برای انتخاب یک رستوران خوب مشکل دارند.
فرقی نمی کند ما در تعطیلات باشیم یا یک قرار کاری مهم داشته باشیم ، مجلس شادی باشد یا مجلس غم و اندوه ، برای رفع خستگی به یک رستوران برویم یا برای داشتن لحظات خوب و خوش ، به همراه همسر خود باشیم و یا یک دورهمی دوستانه باشد !
6 روش برای انتخاب یک رستوران خوب در تمامی ایران
همواره غذا خوردن در بیرون از منزل و غذا خوردن در رستوران و یا کبابی برای ما یک تفریح به حساب می آید. به همین دلیل انتخاب یک رستوران خوب و مناسب با غذاهای سالم و با کیفیت و قیمت های مناسب به یکی از چالش های ما تبدیل شده است. شما در این با 6 روش انتخاب یک رستوران خوب آشنا می شوید.
1 – غذای خوب و با کیفیت
مهمترین بخش یک رستوران خوب داشتن یک غذای سالم و با کیفیت است. قطعاً هر چند که ظاهر رستوران خوب و شیک باشد ولی کیفیت غذای آن بد باشد اصلاً باب میل ما نخواهد بود و قطعاً مشتریان این رستوران دیگر به آن باز نخواهند گشت. یکی از نشانه های با کیفیت بودن غذا در رستوران ها این است که همواره در آن مشتری حضور دارد و شلوغ هستند.
اگر رستوران بین راهی باشد یکی از نشانه های خوب بودن و با کیفیت بودن غذای آنها حضور رانندگان کامیون در آن رستوران ها است. یکی از افرادی که همواره به دنبال رستوران های خوب هستند رانندگان کامیون میباشد که به خاطر شرایط سخت کاری خود همواره به دنبال بهترین غذا و بهترین رستوران ها هستند.
2 – تمیزی و نظافت رستوران
اولین چیزی که برای انتخاب رستوران به چشم ما می آید تمیزی و نظافت رستوران است. قطعاً رستوران های کثیف چیزی برای جلب توجه مشتری ندارند . غذا خوردن در یک رستوران کثیف می تواند باعث بیماری و یا مسمومیت غذایی شود .
شما می توانید قبل از اینکه غذا رو سفارش دهید از محیط رستوران بازدید کنید . نگاهی به آشپزخانه بیندازید. وضعیت نظافت میز ها و زیر میز ها را بررسی کنید . همه این موارد به شما کمک می کند تا متوجه شوید که به یک رستوران خوب مراجعه کرده اید یا یک رستوران بد .
3 – کارکنان رستوران
اولین برخورد ما در رستوران با کارکنان آنها خواهد بود. وضعیت ظاهر و پوشش و همچنینی نحوه برخورد با آنها می تواند نشان دهد که آیا رستوران به جلب رضایت مشتری خود اهمیت می دهد یا خیر . داشتن کرکان ای با ظاهر نامرتبط و لباس های کثیف نشانه بد بودن رستوران است .
پوشش کارکنان رستوران می تواند نشانه هایی به شما بدهد که آیا این رستوران خوب است یا خیر . وضعیت ظاهر نفراتی که در آشپزخانه فعالیت می کنند. افرادی که وظیفه پخش غذا را بر عهده دارند و نفراتی که سفارش غذا را دریافت می کنند، این افراد می توانند به شما نشان دهند که وضعیت رستوران در چه حدی است.
4 – آشپزخانه قابل رؤیت
یکی از مهمترین موارد انتخاب یک رستوران خوب این است که شما بتوانید آشپزخانه آن را مشاهده کنید . امروزه رستوران هایی که به عنوان برند کار می کنند و کیفیت غذای مطلوبی دارند یک بخش از آشپزخانه خود را برای دید عموم باز نگه می دارند و مشتریان می توانند نحوه طبخ غذا را به راحتی مشاهده کنند .
باز بودن آشپزخانه و قابل رؤیت بودن آن یکی از نشانه های این است که به یک رستوران خوب مراجعه کرده اید. حداقل مزیت این ویژگی این است که شما می توانید ببینید چه افرادی و با چه وضعیتی غذای شما را آماده می کنند یا فرآیند آماده سازی غذای شما به چه صورت انجام می گیرد .
یکی از مهمترین موارد انتخاب یک رستوران خوب این است که شما بتوانید آشپزخانه آن را مشاهده کنید . امروزه رستوران هایی که به عنوان برند کار می کنند و کیفیت غذای مطلوبی دارند یک بخش از آشپزخانه خود را برای دید عموم باز نگه می دارند و مشتریان می توانند نحوه طبخ غذا را به راحتی مشاهده کنند . استفاده از تجهیزات مناسب مانند کباب پز تابشی ، فر پیتزا ریلی و یا فر برنجه کته پز تک پرسی می تواند نشانه این باشد که این رستوران ها برای طبخ غذای خود به صورت سالم و بهداشتی اهمیت خاصی قائل هستند.
5 – شلوغ بودن رستوران
یکی از نشانه های رستوران خوب این است که همواره مشتری دارد. فرقی نمی کند رستوران در کجا باشد در بین راه باید و یا در مرکز شهر! یکی از نشانه های رستوران خوب این است که شلوغ باشد و همواره مشتری داشته باشد. البته در شهر های توریستی مراقب باشید. ممکن است حضور یک گروه گردشگری باعث شود که یک رستوران شلوغ شود. برای همین در هنگام مراجعه به رستوران سریع نگاهی به مشتریان آن بیندازید .
اگر همه مشتریان یک رستوران با هم در حال صحبت باشند و یا در کنار یک میز بزرگ جمع شده باشند نشانه این است که یک گروه از افراد خاص به این رستوران مراجعه کرده اند . اگر از نظر افراد طیف گسترده از انواع افراد را مشاهده کردید ( خانواده ، پیر، جوان ، زوج ، دوستانه و … ) بدانید که به یک رستوران شلوغ با کیفیت غذای خوب مراجعه کرده اید .
6 – قیمت مناسب
بالا بودن قیمت ها دلیلی بر اینکه رستوران خوب باشد نیست. همچنینی پایین بودن قیمت ها نیز دلیل بر این است که غذاها از کیفیت پایینی برخوردار هستند. یکی از نشانه های یک رستوران خوب این است که قیمت ها متعادل باشد. فرق نمی کند رستوران در بالای شهر باشد و یا پایین شهر، امروزه دیگر قیمت غذاها در همه جا در یک محدوده خاص است. حال اگر رستورانی قیمتش از این مقدار بالاتر باشد یا باد به همراه غذا آپشن های دیگری ارائه دهد مثل موسیقی زنده یا میز سلف سرویس و اگر هم پایین تر باشد از کیفیت و یا اندازه و حجم غذا کم کرده است .
انتخاب رستوران خوب همواره یکی از مهمترین دغدغه های ما ایرانی ها بوده است. اهمیت غذا و سلامت آن امروزه بر کسی پوشیده نیست. به همین دلیل افرادی که زیاد به رستوران ها و کبابی ها مراجعه می کنند همواره برای انتخاب یک رستوران خوب مشکل دارند.
فرقی نمی کند ما در تعطیلات باشیم یا یک قرار کاری مهم داشته باشیم ، مجلس شادی باشد یا مجلس غم و اندوه ، برای رفع خستگی به یک رستوران برویم یا برای داشتن لحظات خوب و خوش ، به همراه همسر خود باشیم و یا یک دورهمی دوستانه باشد !
6 روش برای انتخاب یک رستوران خوب در تمامی ایران
همواره غذا خوردن در بیرون از منزل و غذا خوردن در رستوران و یا کبابی برای ما یک تفریح به حساب می آید. به همین دلیل انتخاب یک رستوران خوب و مناسب با غذاهای سالم و با کیفیت و قیمت های مناسب به یکی از چالش های ما تبدیل شده است. شما در این با 6 روش انتخاب یک رستوران خوب آشنا می شوید.
1 – غذای خوب و با کیفیت
مهمترین بخش یک رستوران خوب داشتن یک غذای سالم و با کیفیت است. قطعاً هر چند که ظاهر رستوران خوب و شیک باشد ولی کیفیت غذای آن بد باشد اصلاً باب میل ما نخواهد بود و قطعاً مشتریان این رستوران دیگر به آن باز نخواهند گشت. یکی از نشانه های با کیفیت بودن غذا در رستوران ها این است که همواره در آن مشتری حضور دارد و شلوغ هستند.
اگر رستوران بین راهی باشد یکی از نشانه های خوب بودن و با کیفیت بودن غذای آنها حضور رانندگان کامیون در آن رستوران ها است. یکی از افرادی که همواره به دنبال رستوران های خوب هستند رانندگان کامیون میباشد که به خاطر شرایط سخت کاری خود همواره به دنبال بهترین غذا و بهترین رستوران ها هستند.
2 – تمیزی و نظافت رستوران
اولین چیزی که برای انتخاب رستوران به چشم ما می آید تمیزی و نظافت رستوران است. قطعاً رستوران های کثیف چیزی برای جلب توجه مشتری ندارند . غذا خوردن در یک رستوران کثیف می تواند باعث بیماری و یا مسمومیت غذایی شود .
شما می توانید قبل از اینکه غذا رو سفارش دهید از محیط رستوران بازدید کنید . نگاهی به آشپزخانه بیندازید. وضعیت نظافت میز ها و زیر میز ها را بررسی کنید . همه این موارد به شما کمک می کند تا متوجه شوید که به یک رستوران خوب مراجعه کرده اید یا یک رستوران بد .
3 – کارکنان رستوران
اولین برخورد ما در رستوران با کارکنان آنها خواهد بود. وضعیت ظاهر و پوشش و همچنینی نحوه برخورد با آنها می تواند نشان دهد که آیا رستوران به جلب رضایت مشتری خود اهمیت می دهد یا خیر . داشتن کرکان ای با ظاهر نامرتبط و لباس های کثیف نشانه بد بودن رستوران است .
پوشش کارکنان رستوران می تواند نشانه هایی به شما بدهد که آیا این رستوران خوب است یا خیر . وضعیت ظاهر نفراتی که در آشپزخانه فعالیت می کنند. افرادی که وظیفه پخش غذا را بر عهده دارند و نفراتی که سفارش غذا را دریافت می کنند، این افراد می توانند به شما نشان دهند که وضعیت رستوران در چه حدی است.
4 – آشپزخانه قابل رؤیت
یکی از مهمترین موارد انتخاب یک رستوران خوب این است که شما بتوانید آشپزخانه آن را مشاهده کنید . امروزه رستوران هایی که به عنوان برند کار می کنند و کیفیت غذای مطلوبی دارند یک بخش از آشپزخانه خود را برای دید عموم باز نگه می دارند و مشتریان می توانند نحوه طبخ غذا را به راحتی مشاهده کنند .
باز بودن آشپزخانه و قابل رؤیت بودن آن یکی از نشانه های این است که به یک رستوران خوب مراجعه کرده اید. حداقل مزیت این ویژگی این است که شما می توانید ببینید چه افرادی و با چه وضعیتی غذای شما را آماده می کنند یا فرآیند آماده سازی غذای شما به چه صورت انجام می گیرد .
یکی از مهمترین موارد انتخاب یک رستوران خوب این است که شما بتوانید آشپزخانه آن را مشاهده کنید . امروزه رستوران هایی که به عنوان برند کار می کنند و کیفیت غذای مطلوبی دارند یک بخش از آشپزخانه خود را برای دید عموم باز نگه می دارند و مشتریان می توانند نحوه طبخ غذا را به راحتی مشاهده کنند . استفاده از تجهیزات مناسب مانند کباب پز تابشی ، فر پیتزا ریلی و یا فر برنجه کته پز تک پرسی می تواند نشانه این باشد که این رستوران ها برای طبخ غذای خود به صورت سالم و بهداشتی اهمیت خاصی قائل هستند.
5 – شلوغ بودن رستوران
یکی از نشانه های رستوران خوب این است که همواره مشتری دارد. فرقی نمی کند رستوران در کجا باشد در بین راه باید و یا در مرکز شهر! یکی از نشانه های رستوران خوب این است که شلوغ باشد و همواره مشتری داشته باشد. البته در شهر های توریستی مراقب باشید. ممکن است حضور یک گروه گردشگری باعث شود که یک رستوران شلوغ شود. برای همین در هنگام مراجعه به رستوران سریع نگاهی به مشتریان آن بیندازید .
اگر همه مشتریان یک رستوران با هم در حال صحبت باشند و یا در کنار یک میز بزرگ جمع شده باشند نشانه این است که یک گروه از افراد خاص به این رستوران مراجعه کرده اند . اگر از نظر افراد طیف گسترده از انواع افراد را مشاهده کردید ( خانواده ، پیر، جوان ، زوج ، دوستانه و … ) بدانید که به یک رستوران شلوغ با کیفیت غذای خوب مراجعه کرده اید .
6 – قیمت مناسب
بالا بودن قیمت ها دلیلی بر اینکه رستوران خوب باشد نیست. همچنینی پایین بودن قیمت ها نیز دلیل بر این است که غذاها از کیفیت پایینی برخوردار هستند. یکی از نشانه های یک رستوران خوب این است که قیمت ها متعادل باشد. فرق نمی کند رستوران در بالای شهر باشد و یا پایین شهر، امروزه دیگر قیمت غذاها در همه جا در یک محدوده خاص است. حال اگر رستورانی قیمتش از این مقدار بالاتر باشد یا باد به همراه غذا آپشن های دیگری ارائه دهد مثل موسیقی زنده یا میز سلف سرویس و اگر هم پایین تر باشد از کیفیت و یا اندازه و حجم غذا کم کرده است .