سلام دوستان
از تایپک مشخصه دیگه جملات طنز و سنگین...!
#راحت_تیکه_بنداز
_خواهر داشتن فقط اونجا ک بهتر از خودت برا بچت مادری میکنه:/
چرا روز خاله نداریم؟ (:
_آدم باید ی نفر و تو زندگیش داشته باشه ک بتونه از عادی ترین روزش واسش تعریف کنه=)
_از لحاظ روحی احتیاج دارم تو کنسرت داریوش عربده بزنم "وااااای، دارم آتیش میگیرم، دیگه از غصه و غم، دلم میخواد بمیرم". اون بگه خدا نکنه-__-
_باید گفتنِ "من به اندازه کافی اطلاعات ندارم تا بتونم در این مورد نظر بدم" رو عادی کنیم!!
_یه جوری عمل زیبایی نکنین که وقتی مُردید ، اون دنیا خدا هم نفهمه کدوم بنده شی (((:
_ما هم خوش سلیقه ایم، فقط بابامون مثل بابای شما پولدار نیست!
_واسه کسی که حاضره برات بمیره
حداقل سردرد بشو رفیق:>
_شماره ی بعضیا هم فقط بخاطر این تو گوشیم سیوه که اگه یه وقت زنگ زدن بفهمم کیه جواب ندم:¦
_یکی از بدیهای شب یلدا اینه که شما هرچقدم از این آهنگِ "آخ توشبِ یلدای منــــی" متنفر باشی...
ناخودآگاه میبینی هی داری میخونیش :/
از تایپک مشخصه دیگه جملات طنز و سنگین...!
#راحت_تیکه_بنداز
_خواهر داشتن فقط اونجا ک بهتر از خودت برا بچت مادری میکنه:/
چرا روز خاله نداریم؟ (:
_آدم باید ی نفر و تو زندگیش داشته باشه ک بتونه از عادی ترین روزش واسش تعریف کنه=)
_از لحاظ روحی احتیاج دارم تو کنسرت داریوش عربده بزنم "وااااای، دارم آتیش میگیرم، دیگه از غصه و غم، دلم میخواد بمیرم". اون بگه خدا نکنه-__-
_باید گفتنِ "من به اندازه کافی اطلاعات ندارم تا بتونم در این مورد نظر بدم" رو عادی کنیم!!
_یه جوری عمل زیبایی نکنین که وقتی مُردید ، اون دنیا خدا هم نفهمه کدوم بنده شی (((:
_ما هم خوش سلیقه ایم، فقط بابامون مثل بابای شما پولدار نیست!
_واسه کسی که حاضره برات بمیره
حداقل سردرد بشو رفیق:>
_شماره ی بعضیا هم فقط بخاطر این تو گوشیم سیوه که اگه یه وقت زنگ زدن بفهمم کیه جواب ندم:¦
_یکی از بدیهای شب یلدا اینه که شما هرچقدم از این آهنگِ "آخ توشبِ یلدای منــــی" متنفر باشی...
ناخودآگاه میبینی هی داری میخونیش :/