23-12-2020، 2:47
نام غذا :*جاجانگمیون*
آشپزی چینی آشپزی کره ای غذاهای چینی غذاهای کره ای
40 دقیقه
312 کیلو کالری
2 نفر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه از غذاهای محبوب کره ای - چینی است. این غذا در ابتدا در چین بصورت کمی متفاوتتر و با دستور پختی سختر از دستور پخت امروزی آن طبخ می شد ولی پس از گسترش و همه گیر شدن آن در کره دستور پخت آن کمی تغییر پیدا کرد و امروزه دو نوع این غذا (یکی با رشته های نودل و دیگری با برنج ) در کره جنوبی طرفداران بسیاری دارد. برای تهیه این غذا به سس یا رب لوبیای سیاه نیاز است که می توانید آن را از فروشگاهها یا سوپرمارکت های خوراکی های کره ای تهیه کنید.
مواد لازم
400 گرم نودل مخصوص جاجانمیونگ یا نودل عادی
5 قاشق غذاخوری سس یا رب لوبیای سیاه
2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
1 قاشق غذاخوری شکر
100 گرم گوشت گوساله - مکعبی کوچک خرد شده
1/2 قاشق چارخوری زنجبیل رنده شده
1 عدد پیاز بزرگ - خرد شده
100 گرم کلم سفید - خرد شده *اختیاری
1 عدد کدوی سبز متوسط - مکعبی ریز خرد شده
1 لیوان آب
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 قاشق روغن زیتون
1 عدد سیب زمینی متوسط - مکعبی ریز خرد شده
نمک و فلفل
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را داخل ماهیتابه ای ریخته و با دو قاشق روغن گیاهی به مدت 5 دقیقه سرخ میکنیم. سپس کدوی سبز خرد شده، پیاز، کلم سفید و سیب زمینی را به گوشت اضافه کرده و مواد را برای 5 دقیقه دیگر سرخ کنید.
رب لوبیای سیاه را با شکر و روغن زیتون مخلوط کرده کرده و به گوشت و سبزیجات اضافه میکنیم. مواد را برای دقیقه تفت داده سپس لیوان آب به مواد اضافه کرده و می گذاریم به مدت 10 تا 15 دقیقه حرارت ببیند.
پودر نشاسته ذرت را نیز به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا غلیظ شود.
نودل ها را در ظرف آب جوش به مدت 5 دقیق پخته و آبکش کنید و در مرحله آخر نودل را نیز به مواد اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط کنید.
نکته*
جاجانگمیون می تواند بجای نودل با برنج کته نیز سرو شود.
آشپزی چینی آشپزی کره ای غذاهای چینی غذاهای کره ای
40 دقیقه
312 کیلو کالری
2 نفر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه از غذاهای محبوب کره ای - چینی است. این غذا در ابتدا در چین بصورت کمی متفاوتتر و با دستور پختی سختر از دستور پخت امروزی آن طبخ می شد ولی پس از گسترش و همه گیر شدن آن در کره دستور پخت آن کمی تغییر پیدا کرد و امروزه دو نوع این غذا (یکی با رشته های نودل و دیگری با برنج ) در کره جنوبی طرفداران بسیاری دارد. برای تهیه این غذا به سس یا رب لوبیای سیاه نیاز است که می توانید آن را از فروشگاهها یا سوپرمارکت های خوراکی های کره ای تهیه کنید.
مواد لازم
400 گرم نودل مخصوص جاجانمیونگ یا نودل عادی
5 قاشق غذاخوری سس یا رب لوبیای سیاه
2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
1 قاشق غذاخوری شکر
100 گرم گوشت گوساله - مکعبی کوچک خرد شده
1/2 قاشق چارخوری زنجبیل رنده شده
1 عدد پیاز بزرگ - خرد شده
100 گرم کلم سفید - خرد شده *اختیاری
1 عدد کدوی سبز متوسط - مکعبی ریز خرد شده
1 لیوان آب
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 قاشق روغن زیتون
1 عدد سیب زمینی متوسط - مکعبی ریز خرد شده
نمک و فلفل
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را داخل ماهیتابه ای ریخته و با دو قاشق روغن گیاهی به مدت 5 دقیقه سرخ میکنیم. سپس کدوی سبز خرد شده، پیاز، کلم سفید و سیب زمینی را به گوشت اضافه کرده و مواد را برای 5 دقیقه دیگر سرخ کنید.
رب لوبیای سیاه را با شکر و روغن زیتون مخلوط کرده کرده و به گوشت و سبزیجات اضافه میکنیم. مواد را برای دقیقه تفت داده سپس لیوان آب به مواد اضافه کرده و می گذاریم به مدت 10 تا 15 دقیقه حرارت ببیند.
پودر نشاسته ذرت را نیز به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا غلیظ شود.
نودل ها را در ظرف آب جوش به مدت 5 دقیق پخته و آبکش کنید و در مرحله آخر نودل را نیز به مواد اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط کنید.
نکته*
جاجانگمیون می تواند بجای نودل با برنج کته نیز سرو شود.