12-08-2020، 18:23
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-08-2020، 18:24، توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ.)
امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر قبرسی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
♤تخم مرغ ۳ عدد
♤ شکر ۱,۴ پ
♤روغن مایع نصف پ
♤آرد سوخاری ۱ پ
♤پودر نارگیل ۱ پ
♤ بکینگ پودر ۱ ق غ
♤وانیل کمی
♤گردو پودر شده نصف پ
موادلازم برای شربت:
♤شکر ۲ پ
♤ آب ۲,۵ پ
موادلازم برای کرم:
♤شیر ۱ لیتر
♤ آب ۱ پ شکر نصف پ
♤آرد ۱ پ
♤ وانیل کمی کره ۱ غ
طرز تهیه:
اول شربت رو درست کرده بجوشونید و کنار بذارید تا سرد شود، در ظرفی تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود شکرش آب شود، روغن رو هم اضافه کرده کمی بزنید بقیه مواد رو هم اضافه کرده مخلوط کنید فر رو از قبل گرم کنید پیرکس رو با کره یا روغن چرب کنید و مایه کیک رو ریخته با قاشق یا لیسک صاف و یکدست کنید در فر با دمای ۱۷۰ درجه ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بپزید از فر که در آوردید با چنگال یا خلال دندان سوراخ کنید و بعد روش شربت سرد شده رو بریزید، در قابلمه شیر و شکر و آرد رو ریخته با همزن مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گذاشته مدام هم بزنید تا غلیظ بشه از روی حرارت برداشته وانیل و کره رو اضافه کنید با همزن خوب مخلوط کنید و بعد روی کیک بریزید پودر نارگیل رو هم روش بپاشید وقتی به دمای محیط رسید در یخچال حداقل ۳ الی ۴ ساعت بذارید بعدش میتونید سرو کنید نوش جونتون.
مواد لازم:
♤تخم مرغ ۳ عدد
♤ شکر ۱,۴ پ
♤روغن مایع نصف پ
♤آرد سوخاری ۱ پ
♤پودر نارگیل ۱ پ
♤ بکینگ پودر ۱ ق غ
♤وانیل کمی
♤گردو پودر شده نصف پ
موادلازم برای شربت:
♤شکر ۲ پ
♤ آب ۲,۵ پ
موادلازم برای کرم:
♤شیر ۱ لیتر
♤ آب ۱ پ شکر نصف پ
♤آرد ۱ پ
♤ وانیل کمی کره ۱ غ
طرز تهیه:
اول شربت رو درست کرده بجوشونید و کنار بذارید تا سرد شود، در ظرفی تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود شکرش آب شود، روغن رو هم اضافه کرده کمی بزنید بقیه مواد رو هم اضافه کرده مخلوط کنید فر رو از قبل گرم کنید پیرکس رو با کره یا روغن چرب کنید و مایه کیک رو ریخته با قاشق یا لیسک صاف و یکدست کنید در فر با دمای ۱۷۰ درجه ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بپزید از فر که در آوردید با چنگال یا خلال دندان سوراخ کنید و بعد روش شربت سرد شده رو بریزید، در قابلمه شیر و شکر و آرد رو ریخته با همزن مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گذاشته مدام هم بزنید تا غلیظ بشه از روی حرارت برداشته وانیل و کره رو اضافه کنید با همزن خوب مخلوط کنید و بعد روی کیک بریزید پودر نارگیل رو هم روش بپاشید وقتی به دمای محیط رسید در یخچال حداقل ۳ الی ۴ ساعت بذارید بعدش میتونید سرو کنید نوش جونتون.