07-08-2020، 17:34
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-08-2020، 17:35، توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ.)
دسر پان اسپانیایی (pan spain dessert) یک دسر خوشمزه و پرملات است. اگر دنبال یک دسر متفاوت برای جشنها و مهمانیهایتان میگردید احتمالا انتخاب خوبی خواهد بود. این دسر با وجود موادی که درش به کار رفته خیلی سنگین نیست. این دسر یکی از خوشمزهترین دسرهای بین المللی است که با کمترین هزینه میتوانید تهیه کنید. پان اسپانیا ترکیبی از کرم شیرین، موز و گردو و بیسکوییت است.
مواد لازم
بیسکوئیت پتی بور: ۲ بسته
آرد: ۱/۲ پیمانه
نشاسته ذرت: ۲ قاشق سوپ خوری
خامه: ۱۰۰ میلی لیتر
کره: ۳۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: ۱ و ۱/۲ پیمانه
وانیل: ۱/۴ قاشق مربا خوری
شیر: ۴ پیمانه
گردو و موز: میزان لازم
مراحل پخت
تخم مرغها را بشکنید و در ظرف بریزید.
شکر را به آن اضافه کنید.
همزن را روی دور تند بگذارید و آن قدر مواد را مخلوط کنید تا مایعی کشدار و حجیم و روشن درست شود.
آرد و نشاسته ذزت را با هم مخلوط کنید و یک پیمانه شیر سرد روی آن بریزید.
بقیه شیر را به تخم مرغ و شکر اضافه کرده و هم بزنید.
شیر و تخم مرغ و شکر را در قابلمه بریزید و روی شعله کم گاز قرار دهید.
مواد توی قابلمه که گرم شدند ترکیب آرد، نشاسته ذرت و شیر را اضافه کرده و هم بزنید. برای جلوگیری از ته گرفتن باید مدام مخلوط را هم بزنید.
وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید و سپس کره را بیفزایید.
همچنان به هم زدن ادامه دهید تا جایی که کرم به اندازه ماست چکیده غلیظ شود.
گاز را خاموش کنید و بگذارید مواد خنک شوند.
ظرفی که برای دسر انتخاب کردهاید را بردارید. یک لایه بیسکوییت کف آن بریزید.
با استفاده از کرم روی بیسکوییتها را کاملا بپوشانید.
میوههایی مثل موز، سیب و.. و انواع مغزها و شکلاتها را میتوانید بین لایههای دسر بگذارید.
آخرین لایه را با بیسکوییت پوشانده و روی آن کرم را بوسیله قیف پایپ کنید.
سپس روی همه قسمتهای کرم، کاکائوی الک شده بریزید.
دسر را داخل یخچال بگذارید. به مدت یک شب استراحت دهید و فردا سرو کنید.
مواد لازم
بیسکوئیت پتی بور: ۲ بسته
آرد: ۱/۲ پیمانه
نشاسته ذرت: ۲ قاشق سوپ خوری
خامه: ۱۰۰ میلی لیتر
کره: ۳۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: ۱ و ۱/۲ پیمانه
وانیل: ۱/۴ قاشق مربا خوری
شیر: ۴ پیمانه
گردو و موز: میزان لازم
مراحل پخت
تخم مرغها را بشکنید و در ظرف بریزید.
شکر را به آن اضافه کنید.
همزن را روی دور تند بگذارید و آن قدر مواد را مخلوط کنید تا مایعی کشدار و حجیم و روشن درست شود.
آرد و نشاسته ذزت را با هم مخلوط کنید و یک پیمانه شیر سرد روی آن بریزید.
بقیه شیر را به تخم مرغ و شکر اضافه کرده و هم بزنید.
شیر و تخم مرغ و شکر را در قابلمه بریزید و روی شعله کم گاز قرار دهید.
مواد توی قابلمه که گرم شدند ترکیب آرد، نشاسته ذرت و شیر را اضافه کرده و هم بزنید. برای جلوگیری از ته گرفتن باید مدام مخلوط را هم بزنید.
وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید و سپس کره را بیفزایید.
همچنان به هم زدن ادامه دهید تا جایی که کرم به اندازه ماست چکیده غلیظ شود.
گاز را خاموش کنید و بگذارید مواد خنک شوند.
ظرفی که برای دسر انتخاب کردهاید را بردارید. یک لایه بیسکوییت کف آن بریزید.
با استفاده از کرم روی بیسکوییتها را کاملا بپوشانید.
میوههایی مثل موز، سیب و.. و انواع مغزها و شکلاتها را میتوانید بین لایههای دسر بگذارید.
آخرین لایه را با بیسکوییت پوشانده و روی آن کرم را بوسیله قیف پایپ کنید.
سپس روی همه قسمتهای کرم، کاکائوی الک شده بریزید.
دسر را داخل یخچال بگذارید. به مدت یک شب استراحت دهید و فردا سرو کنید.