سلام
اینجا اخباری از کتابها رو قرار میدیم که ارزش تاپیک جدا شدن ندارند
اینجا اخباری از کتابها رو قرار میدیم که ارزش تاپیک جدا شدن ندارند
---------
کتاب جدید کوبی برایانت در صدر پرفروشها
کتاب «مجموعه داستانهای ویزنارد: فصل اول» که داستان روند پیشرفت یک بسکتبالیست جوان و رویارویی او با مشکلات و موانع مختلف در مسیر موفقیت را روایت میکند، هفته گذشته منتشر شد.
این کتاب اوایل همین هفته در رتبه نخست آمازون در بخش کتابهای پرفروش بسکتبال کودکان نیز قرار گرفته بود.
با توجه به مرگ «کوبی برایانت» اسطوره بسکتبال در حادثه سقوط هواپیما، در روزهای اخیر فروش سایر کتابهای او نیز با استقبال مواجه شده است.
از کتابهای دیگر «برایانت» که اوایل امسال به فهرستپرفروشها راه یافتند به «اپوکا: درخت کرافت»، «میراث و ملکه» و «ویزنارد: کمپ آموزش» میتوان اشاره کرد.
کتاب سال ۲۰۱۸ این بسکتبالیست با عنوان «ذهنیت مامبا: چطور بازی میکنم» نیز در فهرست پرفروشها قرار گرفته بود.
«کوبی برایانت» با تیم «لسآنجلس لیکرز» برنده پنج عنوان لیگ «انبیای» شد. او که دو مدال طلای المپیک را در کارنامه دارد در سال ۲۰۱۸ جایزه اسکار بهترین انیمیشن کوتاه را به خود اختصاص داد.
آخرین جزییات از برگزاری نمایشگاه کتاب
مشاور اجرایی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: درصورت صدور اجازه، از اواخر نیمه اول سال یا نیمه دوم سال جاری، نمایشگاه کتاب را برگزار کنیم.
برنامه تقاطع فرهنگ در گفتگو با ایوب دهقانکار مشاور اجرایی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره برگزاری نمایشگاه کتاب تهران، از آنتن رادیو گفتگو پخش شد.
دهقانکار درباره وضعیت آتی نمایشگاه کتاب تهران گفت: اگر اینمهمان ناخوانده نبود امروز با یار مهربان مشغول وقت گذرانی بودیم. در ماه نخست سال به سر میبریم و زمان زیادی تا پایان سال فرصت داریم و امیدواریم نمایشگاه کتاب را بهصورت حضوری و فیزیکی شاهد باشیم.
وی افزود: در صورت صدور این اجازه یا از اواخر نیمه اول سال و یا در نیمه دوم سال نمایشگاه را برگزار کنیم. نمایشگاه کتاب تهران به قدری بزرگ است که ارزش صبر کردن برای برپایی را داشته باشد. برخی نهادها تعجیل کرده و خیلیزود زمان جایگزینی را برای نمایشگاه مطرح کردند و اتفاقاً در آنروزها پیک کرونا را در پیش داشتیم.
مشاور اجرایی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه گفت: وزارت ارشاد و خانه کتاب وظیفه دارند حالتهای جایگزین را برای ناشران در نظر بگیرند و قطعاً سیاست حمایتی وزارت ارشاد بر این است که حتیالامکان در صورت عدم برپایی نمایشگاه، حالات جایگزین را در نظر بگیریم و برپایی مجازی یکی از پیشنهادات است. این هم که یارانه چگونه بهدست کتابفروشان و ناشران برسد در دست بررسی است.
دهقانکار گفت: برپایی نمایشگاه کتاب لطف دیگری دارد. در عینحال برای استفاده از طرحهای حمایتی دیگر وزارت ارشاد، فعلاً باید صبر کنیم. شاید موفق به برگزاری نمایشگاه کتاب تهران شویم.
وی درباره پویش کتابخوانی در ایام قرنطینه گفت: اواخر سال ۹۸ دستگاهها به فکر پرکردن اوقات خانهنشینی مردم بودند و در وزارت ارشاد نیز چیزی بهتر از کتاب نیافتیم؛ بنابراین با همکاری مرکز فناوری رسانههای دیجیتال و ناشران الکترونیک کشور دست بهکار شدیم.
مشاور اجرایی معاونت فرهنگی وزارت ارشاد همراهی و همکاری ناشران الکترونیک را ستودنی خواند و گفت: امسال یکی از بهترین سالهای پویش کتاب بود که کتابهای کودک و بزرگسال را با تخفیفات ۸۰ و ۷۰ درصدی به دست مخاطبان رساندیم.
کتاب الکترونیک مخاطب دارد یا کاغذی؟!
احمد دولت آبادی مدیر مسئول انتشارات نگارتابان، در خصوص حرکت صنعت نشر ما به سمت انتشار کتاب های ایبوک گفت: ظرفیت انتشار کتاب های ایبوک در صنعت نشر ما وجود دارد؛ اما میزان استقبال از کتاب های ایبوک در کشور ما به اندازه کشورهای اروپایی نیست و هنوز کاغذ حس خودش را در میان مردم دارد. بنابراین اگر قرار باشد کتاب های ایبوک بیشتری در کشور تولید شود، باز هم انتشار کتاب های کاغذی ادامه خواهد داشت و اینگونه نخواهد بود که کتاب کاغذی دیگر در کشور منتشر نشود.
او افزود: در کشورهای اروپایی هم که استقبال از کتاب های ایبوک بیشتر از ایران است، روزنامه جمع نشده است و کتاب کاغذی هم در کنار کتاب های ایبوک منتشر می شود. هنوز هم روزنامه ها در این کشورها فعالند و روزنامهنگاران به کار خود ادامه می دهند. مردم ما در این چند سال بیشتر به مطالعه کتاب روی آوردند و جمعیت کتابخوان ما افزایش یافته است. اما هنوز آن طور که باید از کتاب های ایبوک در کشورمان استفاده نمی شود و هنوز کتاب کاغذی را بیشتر استفاده می کنند.
مدیر مسئول انتشارات نگار تابان ادامه داد: البته این گونه نیست که مردم از ابزارهای جدید برای مطالعه کتاب استفاده کنند، شاید یکی دوبار کتاب را از روی تبلت و وسایل الکترونیکی بخوانند اما این روند ادامه دار نیست. کسانی را دیدم که کتاب الکترونیک را به صورت رایگان دانلود کردند اما پس از آن کتاب کاغذی را خریداری کرده اند.
دولت آبادی بیان کرد: قبول دارم قیمت کتاب در کشورمان بالاست و از این مسئله ناراحت هستم. من هم عضوی از جامعه هستم و مانند دیگر اعضای جامعه به مطالعه روزمره نیاز دارم و برای تهیه کتاب هایم با مشکل مواجه می شوم. مخاطب حق دارد که به کتاب دسترسی داشته باشد. هنوز حتی یک کتابفروشی در برخی از شهرهایمان وجود ندارد. متاسفانه ما فقط روی برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب در تهران تمرکز کردیم. مسئولان ارشاد باید نمایشگاه های استانی کتاب را در شهرهای دوم و سوم استان ها هم برگزار کنند و تنها در مرکز استان این نمایشگاه ها برگزار نشود.
مدیر مسئول انتشارات نگارتابان تصریح کرد: متاسفانه یا خود شهرهای دوم و سوم استان ها نخواستند میزبان نمایشگاه استانی کتاب باشند یا اینکه اداره ارشاد در این شهرها ضعیف عمل کرده است. از علت اصلی این مسئله آگاهی ندارم اما مردم تبلیغات کتاب را در سایت ها می بینند و دوست دارند کتاب های جدید را مطالعه کنند.
او عنوان کرد: با توجه به اینکه مردم به طور مستقیم کتاب را از سایت ها می خرند و به خرید اینترنتی کتاب روی آوردند، تا چند سال دیگر پخشهای کتاب کم رونق می شوند. وقتی مردم می توانند کتاب را در خانه تحویل بگیرند دیگر به کتابفروشی نمی روند. مردم کتاب را از هرسایتی که باشد تهیه می کنند و ترجیح می دهند، مستقیم با فروشنده کتاب در ارتباط نباشند و کتاب را با تخفیف از راه های دیگری تهیه کنند.