28-04-2020، 13:13
مالک باشگاه تراکتورسازی مدعی شد فسادر بالاهای فوتبال به صورت سیستماتیک مدیریت میشود.
به گزارش ایسنا، محمدرضا زنوزی مالک باشگاه تراکتور درباره حواشی اخیر پرونده بازیکنان خارجی این تیم گفت: من بخش خصوصی هستم و هر چیزی حساب و کتاب دارد. من نمیتوانم هم پول استوکس را بدهم و هم ببینم رسید پولهایی که پرداخت کردم در پرونده استوکس نیست. من چه به عنوان مالک و چه به عنوان بخش خصوصی کارهای تراکتور را در هر مرحلهای پیگیری میکنم زیرا من از خودم هزینه میکنم و مدیر دولتی نیستم.
وی ادامه داد: من ۸۶ درصد پول استوکس را پرداخت کردم و باقی آن را به علت غیبتهایش پرداخت نکردم. قطعا پیگیری کننده این پروندهها با بازیکنان در ارتباط هستند و عددهایی را دریافت میکنند. من افشاگری کردم که بگویم آقایان با این فوتبال چه میکنید. عمده فساد فوتبال در بالاها است و به صورت سیستماتیک مدیریت می شود.
مالک تراکتور درباره پیگیری این اتفاقات اظهار کرد: باشگاههای دولتی از جیب ۸۲ میلیون نفر هزینه میکنند و باید سیستم امنیتی به کار آنها ورود کنند. ببینید چگونه پولها خرج میشود و ناگهان چشم باز میکنیم و میبینیم این باشگاهها بدهی دارند. درخواست من این است که به این موارد بررسی شود.