24-04-2020، 10:45

به نظر میرسد پس از رونمایی از اکثر ویژگیهای سختافزاری کنسول اکسباکس سری اکس قرار است به زودی اطلاعات زیادی را در مورد بازیهای نسل بعدی به دست آوریم. با نزدیک شدن به ماه مه، بسیاری از طرفداران کنسول قدرتمند نسل نهمی شرکت مایکروسافت مشتاقانه منتظر انتشار اطلاعاتی از بازیهای نسل نهمی هستند. خبر خوب این است که طبق گفتههای رئیس بخش اکسباکس شرکت مایکروسافت زمان زیادی تا انتشار این اطلاعات باقی نمانده است.
فیل اسپنسر (Phil Spencer) رئیس بخش اکسباکس شرکت مایکروسافت، در پاسخ به سوال یکی از طرفداران در مورد برنامههای این شرکت برای انتشار اطلاعات از بازیهای نسل بعدی، پاسخی خوشبینانه و هیجانانگیز ارائه داد. او در این باره عنوان داشت که مدت زمان زیادی تا رونمایی از بازیهای نسل بعد اکسباکس سری اکس باقی نمانده است.
فیل اسپنسر در این باره اظهار داشت:
نقل قول: من دیروز برنامهها را برای انتشار اطلاعات مختلف تا زمان عرضهی کنسول بررسی کردم. تیم در حال انجام کارهای بزرگ و سازگاری با شرایط کنونی است. من تاکنون به این حد برای برنامههای اکسباکس هیجانزده نبودهام. ما صدای شما را شنیدیم. شما شفافیت و اعتبار اطلاعات را میخواهید. ما به همین طریق ادامه خواهیم داد. قدم بعدی [رونمایی از بازیها] خیلی دور نخواهد بود.
در مقایسه با شرکت سونی و کنسول پلیاستیشن ۵، مایکروسافت از عناوینی که برای روز انتشار این کنسول برنامهریزی شده بودند رونمایی کرد. یکی از این عناوین، بازی فوقالعاده محبوب Halo Infinite است که در سال ۲۰۱۸ معرفی شد. همچنین در اواخر سال گذشته مایکروسافت از بازی Hellblade II: Senua’s Saga در جریان مراسم The Game Awards رونمایی کرد. اخیراً فیل اسپنسر عنوان داشت که استودیوهای مایکروسافت در حال توسعهی پروژههای معرفی نشدهی بسیاری هستند که به زودی برای انتشار برروی کنسول اکسباکس وان اکس رونمایی خواهند شد.
به نظر میرسد به احتمال زیاد در رویداد دیجیتالی بعدی اکسباکس که امسال به جای کنفرانس E3 2020 برگزار میشود، شاهد رونمایی از این عناوین باشیم. تاکنون تاریخی برای این رویداد دیجیتالی توسط اسپنسر یا تیم اکسباکس مشخص نشده است اما برخی شایعات به برگزاری این رویداد در ماه مه اشاره داشتهاند.
در حال حاضر همهی ما میدانیم که کنسول اکسباکس سری اکس قرار است در تعطیلات پایان سال عرضه شود و بازی Halo Infinite یکی از عناوین زمان انتشارش خواهد بود.