موضوعها: 17
سپاس ها 1032
سپاس شده 1502 بار در 483 ارسال
حالت من: هیچ کدام
26-01-2012، 2:14
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-01-2012، 2:16، توسط آریوبرزن.)
دوستان من هر وقت بازی های بارسلونا رو میبینم از نحوه ی قضاوت داور شاخ درمیارم.
به نظر من یوفا بخاطر یک سری مسائل خاصی به نفع بارسلونا با داورا تبانی میکنه.
حالا بزارین به چند نمونه از قضاوت های بازی های بارسلونا اشاره کنم:
در سال 2008 در نیمه نهایی جام باشگاههای اروپا 4 تا پنالتی صد در صد برای چلسی گرفته نشد. و باعث شد بارسلونا به فینال صعود کنه
در جام باشگاههای اروپا سال 2011 داور بی دلیل فن پرسی رو اخراج کرد و باعث صعود بارسلونا شد.
همین پارسال در جام باشگاههای اروپا در نیمه نهایی بازی رفت په په بخاطر تمارض بازیکن بارسلونا اخراج شد و مورینیو هم بخاطر یک اعتراض کوچیک به داور اخراج شد.
در بازی برگشت گل سالم رئال مردود اعلام شد.
در هیمن بازی دیشب دو تا پنالتی صد در صد برای رئال گرفته نشد و گل سالم رئال مردود اعلام شد همچنین در دقایق آخر بازی که رئال در حال حمله بود داور زرتی کوچیک ترین حرکت بازیکنای رئال رو خطا اعلام میکرد و با این همه وقت تلف شدن فقط سه دقیقه وقت اضافه داد در ضمن باز هم په په بخاطر تمارض اون بوتسکس اخراج شد.
تازه اینا فقط چندتا از معروفاش بود که من الان یادم اومد وگرنه تعداد قضاوت های کثیف بازی بارسلونا قابل شمارش نیست
من دیگه صد در صد بهم یقین شده که یک دستی تو قضاوت های بازی بارسلونا توکاره.
به امید روزی که فوتبال پاک به اسپانیا و اروپا برگرده و رئال بتونه حقشو از این کاتالونیهای وطن فروش تجزیه طلب بگیره.
پیشوا.........
پیشوای عزیز تر از جانم، میدانم که صدای مرا میشنوی
میدانم که با چه سختی و از جان گذشتگی ای برای سرافرازی نژاد آریایی و ملتت تلاش کردی
میدانم سربازان وطن چگونه برای سرافرازی اش شجاعانه و دلیرانه جنگیدند
میدانم از ما چه میخواهی.......
با چکمه هایمان مغرورانه بر روی جسد دشمنانت رژه خواهیم رفت.......
پیشوا آسوده باش که ما بیداریم.....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uploadtak.com/images/r7921_xwvtcmvaldf9aegi18rh.jpg
موضوعها: 152
سپاس ها 7752
سپاس شده 12976 بار در 4152 ارسال
26-01-2012، 2:19
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-01-2012، 2:20، توسط M.K.N.)
تاپیک بی کیفیت است
مدیریت لطفا رسیدگی کند
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
سپاس ها 1032
چی چی تاپیک بی کیفیت هست؟؟؟؟؟؟؟؟
من یه نظر خواهی ارسال کردم.
شما طرفدار بارسلونا هستی لجت گرفته من از فوتبال کثیف بارسلونا صحبت میکنم.
پیشوا.........
میدانم که با چه سختی و از جان گذشتگی ای برای سرافرازی نژاد آریایی و ملتت تلاش کردی
ثبت نام کنید یا
موضوعها: 152
سپاس ها 7752
سپاس شده 12976 بار در 4152 ارسال
1- لطفا درست صحبت کنید من به تیمتون توهین نکردم
2-ادم باید جنبه داشته باشه وقتی تیمش به مرحله ی بعد نمیره از لجش تاپیک باز نکنه
3-نظر سنجی میذاشتی بهتر بود
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
سپاس ها 1032
ماکان جان ار دست من ناراحت نشو برادر.
باور کن من دیگه اعصابم به خاط داوری های بازی بارسلونا خورد شده.
من خواستم یک نظرخواهی ارسال کنم که دوستان نظراتشونو با دلیل ارسال کنن.
پیشوا.........
ثبت نام کنید یا
موضوعها: 103
سپاس ها 8147
سپاس شده 11869 بار در 4786 ارسال
آقاي ماكان خان اون عكسه انريكه كه رو آواتارت گذاشتي خودش رئاليه
بعد من تلوزيونمون سوخته بود ولي اگه خواستيد يه كليپ از تمارض بارسايي ها ميذارم ببينيد
خوبي رئاليا اينه كه طرفدار اس رائيل نيستن و ازش حمايت نميكنن
viva real
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!
یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..
یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
سپاس ها 8147
26-01-2012، 10:30
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-01-2012، 10:31، توسط ps3000.)
ستایش می کنم تیمی را که هیچ گاه زمین مسابقه را با صحنه ی تئاتر کثیف کاتالان اشتباه نگرفتند.آقای پپ!از داور تشکر کردید؟اصلا نگران نباشید،پلاتینی همچنان در خدمت توست!من در این الکلاسیکو دوباره نیمه ی کثیف فوتبال را دیدم.نیمه ای که چلسی را از مقابل بارسا برداشت،نیمه ای که در آن اشتارک آبرویش را با پول معاوضه کرد و با کارت قرمز دادن به په په همه دنیا را به تمسخر گرفت!برای هیچ عاقلی(لطفا به عقلانیت خود دقت کنید!)این مسئله قابل هضم نیست که چه بلایی باید بر سر بنزما می آورد کاپیتان قلدر کاتالان که همچون بربر ها پای مرد فرانسوی کهکشان را له کرد اما تنها یک عکس العمل از داور،لبخند احمقانه!نه راموس اشکال از تو نبود،پلاتینی نگران ضربه سر های توست،چون یکی را گل کردی که داور بی شرمانه نفس کثیفش را در سوت دمید تا نشان دهد قطر فوندیشن پول ها را در چه مصارف خیره ای(!)صرف می کند.نه کاپیتان،تو هرگز حق اعتراض به این لجن زار را نداری،چرا که داور دنبال بهانه ای برای اخراج تو هم هست.راستی تا زمانی که بارسا به دنبال گل زدن است،اصلا تمام شدن وقت معنا ندارد.اما اگر رئال بخواهد گل بزند یک دقیقه زودتر این اتفاق می افتد!چقدر زیبا گفتی خوزه که گاهی از اینکه در این دنیا زندگی می کنم حالم بهم می خورد.همه باید در برابر غیرت کریم تعظیم کنند.شاید بعضی ها مفهوم نابود شدن مچ پای تو را نمی فهمند،اما کافی است یک کاتالان روی زمین ولو شود،اصلا نیازی به برخورد بازیکن حریف نیست.حریف بارسا همیشه محکوم است.راست گفت کریس،این مأموریت غیر ممکن است!راستی راسل،صحنه ی تکل گرانرو را دیدی؟!شرم آور نیست؟نه داور خیالت راحت.هیچ خطری تو را تهدید نمی کند!مگر نمی دانی داور بازی بارسا(داورسا)چلسی الآن در جزایر قناری چه می کند؟ولی اگر اندکی وجدان داری،فقط اندکی،در وقت های تلف شده،آن بازیگران کثیف،منظورم هم تیمی هایت در بارساست،چند دقیقه دیگر وقت کشی کردند؟من به هیچ وجه"فکر نمی کنم"بر روی بنزما پنالتی انجام داده باشد گلادیاتور کاتالان،بلکه به این حقیقت"ایمان دارم" و ایمان دارم در فوتبالی که قطر با لابی و رشوه میزبانی جام جهانی می گسرد،چرا که نه!قطر فوندیشن داور را هم نوازش می کند!
و ضمناً کریس، تو همان پسری هستی که رویایی داشتی و آن قدر شجاع بودی که بگویی:"دست هایی پشت سر بارساست.من از محروم شدن نمی ترسم."و بایذ هنوز چوب آن گفته ات را بخوری و با کفش طلایی توپ طلا را در دستان دالتون کوچک ببینی!کایخون،تو هم نشان دادی که آکادمی رئال روی پای خودش است.بازیکن می سازد.نه این که بازیکن بدزدد.کاپیتان،هر چند روی گل اول بعد از آربلوآ،بزرگترین مقصر تو بودی،اما ممنون که روح مادریدی را به جهان نشان دادی.نشان دادی یک رئالی دیگر حاضر نیست با نفس فاسد داور هم نفس شود.ما آن ها را در باتلاق خودشان تنها می گذاریم و می دانیم عاقبت کوپا پولی برای بارسا،بهتر از عاقبت کالچو پولی برای یوونتوس نخواهد بود!
کهکشانی ها همیشه زنده اند...بدون کمک یوفا،و حتی در مقابل یوفا!
موضوعها: 29
سپاس ها 1706
سپاس شده 3861 بار در 1117 ارسال
والله من تقریبا هیچ کدوم از بازی های بارسلونا رو تا ته ندیدم دیروز هم نگاه نکردم اصلا
ولی اینو میدونم که اولا این حالت یروزی های بارسلونا یه ذره شک برانگیزه
از طرفی بازی با چلسی رو اون زمان دیدم واقعا به فوتبال شباهت نداشت
از قبل برنامه ریزی شده فقط میخواستن بارسلونا صعود کنه بابای چلسی رو درآوردن
اعتراض های بالاک هم در نوع خودش برام جالب بود
سپاس ها 8147
26-01-2012، 10:50
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-01-2012، 10:51، توسط ps3000.)
مرجع خبري رئال مادريد : ایکر کاسیاس پس از بازی با بارسلونا خطاب به خبرنگاران گفت :" درست است ، به تیکسیرا گفتم که :" برو با آنها جشن بگیر " خوب یادم نیست . دوربین های کانال پلاس و کواترو تصویر را گرفته اند . این چیزها وقتی سرت داغ باشد رخ می دهد . البته ما شاید بیشتر از آن که از داوری متضرر شویم ، موقعیت ها را از دست دهیم . قصدم شکایت نبود ، گاهی اوقات عصبانی می شوید . "
در مورد تیکسیرا گفت :" بازیکنان حریف دورش حلقه زده بودند تا مجابش کنند که به لاس کارت بدهد . اما او به من کارت داد چرا که می گفت از جایم خارج شده ام . من رفتم کمک کنم . مهم نیست . "
در مورد بازی گفت :" تیم به کاری که انجام داده افتخار می کند . امروز سرمان را بالا می گیریم چرا که فوتبال بازی کردیم ... در مقابل یک حریف خوب به خوبی جنگیدیم . همه دیدند که لیاقت بیشتری داشتیم . از دقیقه اول موقعیت های گلزنی داشتیم . حیف شد که گل نشد . آلوس یک گل زد اما ما خیلی بیش از آن موقعیت داشتیم . نمی توان انتظار بیشتری داشت . ما بازی خوبی انجام دادیم و افتخار می کنیم . "
در ادامه گفت :" بارسا موقعیت های کمی داشت اما به گل رسید . انها می دانند که ما امروز لیاقتمان بیشتر بود . ما ناراحتیم اما از تصویر خوبی که ارائه دادیم راضی هستیم . یک هفته پیش گفته شد که بارسا یک گام بالاتر است اما امرزو نشان دادیم که برابر هستیم ."
كاپيتان فقط ايكر مقدس كه فقط حرف راستو ميزنه