نظرسنجی: چطور بود؟
عالی
خوب
متوسط
بد
[نمایش نتایج]
 
توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه شارلوت

#1
مواد لازم شارلوت :

کیک اسفنجی = 1 عدد
ژله = 1 لیوان
خامه آماده = 250 گرم
خلال بادام تف داده (به دلخواه) = 2 قاشق غذا خوری
میوه (موز، آناناس، کیوی و سایر میوه های تازه و کمپوتی مخلوط شده) = 200 گرم

طرز تهیه شارلوت :

ابتدا کیک را در یک قابلمه گود می پزیم ، پس از پختن و طلائی شدن از فر خارج کرده و می گذاریم سرد شود. سپس ژله را آماده کرده و در یخچال می گذاریم تا ببندد. سر کیک را کمی برداشته از قسمت وسط کیک داخل آن را خالی می کنیم بطوری که ته و دیواره مقداری داشته باشد، به قطر حدود 2 سانت می گذاریم باقی بماند ، ابتدا خامه را آماده کرده و به ته و کناره داخلی کیک بمالید تا منفذ داخل کیک پوشیده شود، حال ژله، میوه و خلال بادام . کمی از خامه مخلوط کرده داخل کیک را پر می کنیم . قسمت سر کیک را به ته آن کمی خامه مالیده تا به بقیه مواد بچسبد. سر کیک را گذاشته و کمی فشار می دهیم تا یک اندازه شود. حال دیواره و روی کیک را با خامه آماده می پوشانیم و با خامه در قیف تزئین می کنیم. کیک را برای چند ساعت در یخچال می گذاریم تا تمام مواد داخل آن به هم بچسبد
دَلقــَــک بـازیـــآت


دیــــــــوُوُنــَم کـــَـرد
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان