امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قاهر 313 پنهان کار ایرانی

خبرگزاری فرانسه اعلام کرد: رئیس جمهور ایران در سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب این کشور یکی از پیشرفته ترین هواپیماهای جنگنده جهان را افتتاح کرد.
قاهر 313 پنهان کار ایرانی 1
قاهر در رسانه های خارجی

خبرگزاری فرانسه به نقل از رئیس جمهوری ایران افزود: این جنگنده تا کنون ساعت ها در آسمان پرواز کرده است و خلبانان از آن راضی هستند.

به گزارش گروه ترجمه پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، خبرگزاری فرانسه گزارش داد: محمود احمدی نژاد ، رئیس جمهوری ایران در سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب ایران با رونمایی از هواپیمای جنگنده قاهر 313 گفت: این جنگنده یکی از پیشرفته ترین جنگنده های جهان است.

این خبرگزاری به نقل از رسانه های ایران اعلام کرد، احمدی نژاد به هنگام رونمایی از این جنگنده گفت: مهندسان ایران جنگنده قاهر 313 را که یکی از پیشرفته ترین جنگنده های جهان است طراحی کرده و آن را ساخته اند.

این خبرگزاری به نقل از احمد وحیدی ، وزیر دفاع ایران اعلام کرد: جنگنده جدید قاهر 313 خصوصیات منحصر به فردی دارد که راداری گریزی، بهره‌گیری از مواد پیشرفته و سیستم‌های الکترو اویونیک پیشرفته برخی از آنهاست.

وحیدی تاکید کرد: این هواپیما قادر است در باند کوتاه فرود بیاید و تعمیر آن به سرعت انجام می گیرد و برای نیازهای هواپیمایی ایران در جنگ های هوایی طراحی و ساخته شده است.

خبرگزاری فرانسه می افزاید: جمهوری اسلامی ایران هر ساله با مغتنم شمردن فرصت سالگرد پیروزی انقلاب این کشور و با اینکه در محاصره شدید بین المللی از نظر اقتصادی و تکنولوژی قرار دارد ، پیشرفت های بزرگ علمی و نظامی خود را ا علام می کند.

خبرگزاری فرانسه در پایان به پیشرفت های علمی و نظامی ایران در ساخت هواپیمای جنگنده ایرانی صاعقه در سال 2007 اشاره و اعلام کرد، ایران 20 فروند از این هواپیماها را به خدمت گرفته است.

خبرگزاری رویترز نیز در خبری اعلام کرد، رسانه های محلی ایران روز شنبه تصاویری از رونمایی یکی از مدرن ترین جنگنده های تک سرنشین به نام قاهر 313 پخش کردند.
این خبرگزاری ادامه داد، محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران در مراسم رونمایی این جنگنده ادعا کرد ، ساخت قاهر 313 نشان دهنده خودباوری و خوداتکایی ایران و پیشرفت در زمینه تکنولوژی نظامی است. وی گفت ، فعالیت های نظامی ایران اهداف تهدید آمیز ندارد و تنها پیام صلح ، دوستی و برادری با خود به همراه دارد. وی همچنین افزود ، پیشرفت های ایران در عرصه نظامی و فضایی تنها جنبه بازدارندگی و دفاعی دارد و به منظور تهدید و تجاوز به حقوق دیگران نیست.
خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز لحظاتی بعد در خبری اعلام کرد، رئیس جمهوری ایران روز شنبه در مراسمی از تازه ترین جنگنده ایرانی ، با نام قاهر 313 رو نمایی و ادعا کرد ، این جنگنده رادارگریز است.
این خبرگزاری در ادامه با اشاره به سخنان احمد وحیدی ، وزیر دفاع ایران ادامه داد، کلیه مراحل طراحی و ساخت جنگنده بومی قاهر 313 توسط دانشمندان و متخصصان سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع صورت گرفته است. وی در تشریح ویژگی‌های این جنگنده نیز افزود، این جنگنده پیشرفته ، با مشخصات ظاهری منحصر به فرد، دارای سطح مقطع راداری بسیار کم و قابلیت انجام عملیات پروازی در ارتفاع پست است.

بازتاب رسانه های خارجی از رونمایی جنگنده قاهر توسط رئیس جمهور

پایگاه خبری انباء مسکو نیز با پوشش خبری رونمایی از هواپیمای نظامی ایرانی قاهر 313 اعلام کرد، ایران یکی از پیشرفته ترین هواپیماهای نظامی را رونمایی کرد.
به گزارش پایگاه اینترنتی خبری انباء مسکو، محمود احمدی نژاد ، رئیس جمهوری ایران در سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب ، هواپیمای نظامی فوق پیشرفته قاهر 313 را رونمایی و اعلام کرد .
براساس این گزارش هواپیمای قاهر 313 توسط متخصصان ایرانی طراحی و ساخته شده است و یکی از پیشرفته ترین جنگنده های جهان است که تا کنون هزاران ساعت پرواز داشته و خلبانان از عملکرد آن راضی هستند.
این خبرگزاری به نقل از احمدی نژاد می نویسد، جنگنده قاهر 313 یک طرح دفاعی است که نیروی نظامی ایران قصد ندارد از آن برای تجاوز به کشورهای دیگر استفاده کند و فقط استفاده از آن جنبه دفاعی دارد.

روزنامه فرامنطقه ای القدس العربی نیز همچنین رونمایی از جنگنده قاهر 313 را پوشش داد.
به گزارش روزنامه فرامنطقه ای القدس العربی، محمود احمدی نژاد ، رئیس جمهور ایران یکی از جدیدترین هواپیماهای نظامی ایران را در جشن های سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ، رونمایی کرد.
بر اساس گزارش ها، این جنگنده که قاهر 313 نامیده می شود و شبیه جنگنده آمریکایی اف/ای 18 است ، توسط متخصصان ایرانی طراحی و ساخته شده است.
روزنامه فرامنطقه ای القدس العربی می نویسد، رئیس جمهور ایران با اشاره به اینکه برنامه های نظامی کشورش فقط برای اهداف دفاعی و بازدارندگی است ، گفت: هواپیمای نظامی جدید از پیشرفته ترین هواپیماهای نظامی جهان است.

پایگاه خبری الیوم السابع با بازتاب رونمایی از جنگنده ایرانی قاهر 313 نوشت:جنگنده قاهر 313 شبیه جنگنده آمریکایی اف / ای 18 است و در ایران طراحی و ساخته شده است.
این پایگاه اینترنتی در ادامه اعلام کرد این رونمایی در سالگرد انقلاب اسلامی ایران انجام شده است
روزنامه الاهرام مصر هم با تاکید بر ساخت داخلی جنگنده ایرانی قاهر 313 نوشت: محمود احمدی نژاد ، رئیس جمهوری ایران در سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب این کشور یکی از جدیدترین جنگنده های ایرانی را رونمایی کرد.

عکس ازاین جنگنده:

این هم برای پایگاه خبری الیوم السابع من نمیدونم چه شباهتی دیدن دیدیدبه منم بگیدUndecided

پاسخ
 سپاس شده توسط azary ، Azarbayjanliam ، All out of love ، عليرضا1 ، تراختور ، saeed25/12 ، s /a/m/a/n/@nri ، رندی ارتون ، parnia tajik ، SABER ، melodi+ ، *larmes de Feu* ، نازنین لیلا ، ارمين2012
آگهی
تبریک میگم در صنعت ماکت ساختن خودکفاشدیم :|
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
پاسخ
 سپاس شده توسط Azarbayjanliam ، پیشوا2
امیدوارم برای حرفتون سندومدرک کافی داشته باشیدکه خبرگزاری یه قاره کشورو ردکردین
پاسخ
 سپاس شده توسط تراختور
این چیزی که عکسشو دارم میبنم ماکت هست همون اول هم به علی رضا گفتم ایراد داره از نظر من اونم گفت این ماکته ولی واقعیش یه جا دیگس و...
من کسی نیستم که تخصص داشته باشم تو ساخت هواپیما ولی این سر تا پا ایراده!
میخوای واست بگم؟

پاسخ
 سپاس شده توسط رندی ارتون ، پیشوا2
این که من نمیتونم قضاوت کنم ماکته یاواقعی ولی واقعیش هم هست
بگوشم
پاسخ
اگه ماکت نیست چرا یه فیلم واضح از تیک آف هواپما نگرفتن بزارن؟ فقط چنتا عکس بعدش هم یه فیلم کیفیت پایین که با دوربین دستی فیلمبرداری شده!

اندازه کوچیک ورودی های هوا ! ابعاد کوچیک هواپیما! جای کوچیک خلبان و...
خدا کنه این هواپیما وجود داشته باشه! :|

پاسخ
این هواپیمایه هفته نمیشه رونمایی شده تافیلم تیکاف وعکس تیکاف و... خیلی فاصله داره هنوزحتی مشخصاتشم نذاشتن مثلاسرعت ونرخ اوج گیری و.... بیان فیلم بذارن؟؟یه پروژه سریه به وقتش به اوناشم میرسن

خوب بایداونجاباشی تابفهمی کوچیکه یابزرگ هواپیمای جنگیه نهنگ که نیست هواپیماازاین کوچیکترم داریم
جای خلبانم توهواپیماهمینه من کابین اف 5 واف 4 دیدم همین قدیه این تک سرنشینم هست به نظرخیلی کوچیک میادولی اندازه کابینش طبیعیه
ابعادورودی هوا مکنده ومخرجش برای این کوچیکه که اولااگه دقت کنی یه کم رفته داخل بدنه اینایه سری فنون طراحیه برای کمک به پنهان کاریش که من وشماسردرنمیاریم
پاسخ
وقتی از یه هواپیما رونمایی میکنن این چیزا رو هم باید بگن! وقتی میگن چند هزار ساعت پرواز کرده باید فیلم تیک آفشو هم بزارن!
بعد اگه یه جنگنده پنهان کاره چرا اجازه میدن یه خبرنگار بدنه اونو لمس کنه؟؟ این چه وضعشه؟؟
برا من شبهه ایجاد شده!

پاسخ
من خبرنگاری نزدیکش ندیدم ولی اگه بذارنم خوب آثاراون موادرودست اون خبرنگارنمیمونه ولی بعیدمیدونم بذارن
فیلم نمیگیرن که اگه اشتباه یاخطایی باشه معلوم نشه اصلاح که بشه بعدمیرن سراغ اون فیلم
شماکه نمیتونی برای اونابایدنبایدتعیین کنی اون هزاران ساعت پرواز سری بوده این یه پروژه سری بودیکی فیلم میگرفت ذره ذرش میکردن اخوی یه هفته نمیشه ازمخفی بودن دراومده تازه میفتن به فکرفیلم گرفتن واینا
مشخصات وفیلم وبقیه چیزهاشم به زودی میادفقط شمابه بزرگی خودت ببخش که همروآماده نکردن بلافاصله رونمایی کنن
پاسخ
چه قدر شبیه اون جنگنده های امریکاییه که تو 10سال پیش منقرض شدن حالا اسمش رو نمیدونمDodgy
پاسخ
 سپاس شده توسط 卐WaffenSS卐

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دریادار خانزادی: اولین هاورکرافت ایرانی سال آینده رونمایی می شود
  عوامل تشدید حملات انصارالله در عمق عربستان/ نقشه پنهان آمریکا برای یمن چیست؟
  خودکشی هیتلر: با زوایای پنهان جنگ جهانی دوم آشنا شوید!
  تک تاب نام تک تیرانداز ایرانی با قابلیت مقابله با بالگردها و توان زرهی دشمن
  مشخصات اولین موتور ملی توربوجت ایرانی
  اسلحه های تک تیراندازهای ایرانی مجهز به پیشرفته ترین دوربین نظامی + عکس
  سلاح ایرانی که چالشی جدی برای آمریکا به وجود می آورد
  معرفی موشک ضد زره دهلاویه (کورنت ایرانی)
  واکنش عربستان به اعزام ناو های جنگی ایرانی به یمن
  ناتوانی ناو هواپیمابر آمریکایی در شناسایی زیردریایی ایرانی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان