02-10-2019، 19:18
همسر یکی از فرماندهان پاسگاه که به تازگی ازدواج کرده بود و چندین ماه از زندگیشان دور از شهر و بستگان در منطقه خدمت همسرش میگذشت، بدجوری دلتنگ خانواده پدریاش شده بود. او چندین بار از شوهرش درخواست میکند که برای دیدن پدر و مادرش به شهرشان، به اتفاق هم یا به تنهایی مسافرت کند، ولی شوهرش هر بار به بهانهای از زیر بارِ موضوع شانه خالی میکرد. زن که در این مدت با چگونگیِ برخورد مأموران زیر دست شوهرش و مکاتبه آنها برایِ گرفتنِ مرخصی و سایر امورِ اداری کم و بیش آشنا شده بود، به فکر میافتد که حالا که همسرش به خواسته وی اهمیت نمیدهد، او هم بهصورت مکتوب و همانند سایر ماموران برای رفتن و دیدار با خانوادهاش، درخواست مرخصی بکند. پس دست به کار شده و در کاغذی درخواست کتبی به این شرح، خطاب به همسرش مینویسد:
جناب .... فرماندهی محترم ...
اینجانب .......، همسرِ حضرتعالی که مدت چندین ماه است پس از ازدواج با شما، دور از خانواده و بستگان خود هستم، حال که شما بهدلیلِ مشغله بیش از حد، فرصت سفر و دیدار با بستگان را ندارید، بدینوسیله از شما تقاضا دارم که با مرخصی اینجانب، به مدت ... روز برای مسافرت و دیدن پدر و مادر و اقوام موافقت فرمایید.
با احترام، ..... همسر شما
و نامه را در پوشه مکاتبات همسرش میگذارد. چند وقت بعد جواب نامه، به این مضمون به دستش رسید:
سرکار خانم .. ...
عطف به درخواست مرخصیِ سرکارِ عالی جهت سفر برایِ دیدار با اقوام، بدینوسیله اعلام میدارد با درخواست شما به شرط تعیین جانشین موافقت میشود.
فرمانده پاسگاه...
جناب .... فرماندهی محترم ...
اینجانب .......، همسرِ حضرتعالی که مدت چندین ماه است پس از ازدواج با شما، دور از خانواده و بستگان خود هستم، حال که شما بهدلیلِ مشغله بیش از حد، فرصت سفر و دیدار با بستگان را ندارید، بدینوسیله از شما تقاضا دارم که با مرخصی اینجانب، به مدت ... روز برای مسافرت و دیدن پدر و مادر و اقوام موافقت فرمایید.
با احترام، ..... همسر شما
و نامه را در پوشه مکاتبات همسرش میگذارد. چند وقت بعد جواب نامه، به این مضمون به دستش رسید:
سرکار خانم .. ...
عطف به درخواست مرخصیِ سرکارِ عالی جهت سفر برایِ دیدار با اقوام، بدینوسیله اعلام میدارد با درخواست شما به شرط تعیین جانشین موافقت میشود.
فرمانده پاسگاه...