13-03-2019، 15:40
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: کاهش شدید قندخون ناشی از مصرف نکردن غذا برای مدت طولانی، موجب بروز سردردهای میگرنی میشود، بنابراین خوردن میوههای تازه، سبزیجات، گوشت، ماهی، برنج قهوهای و نان سبوسدار برای پیشگیری از کاهش قندخون و کاهش شدت علائم میگرنی بسیار موثر است.
به گزارش بهداشت نیوز: دکتر داریوش نسبی تهرانی با اشاره به اینکه حداکثر سن شیوع میگرن از سی تا سی و نه سالگی است، افزود: میگرن با سردردهای عودکنندهای که اغلب با اختلال دید، تهوع و استفراغ همراه است، روی میدهد. البته ممکن است میگرن قبل از ایجاد علائم با دورهای از تحریکپذیری شروع شود.
وی ادامه داد: پایینبودن میزان قندخون، مقدار کم منیزیم در رژیم غذایی، هورمونهای جنسی مونث و استرس از عوامل موثر در ایجاد میگرن است و در بعضی افراد انجام حرکات ورزشی شدید با افزایش فشارخون و جریان خون موجب بروز میگرن میشود.
دکتر نسبی تهرانی خاطرنشان کرد: در صورت تشخیص قطعی میگرن، رعایت نکات توصیه شده، تغییرات نحوه زندگی و تجویز داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی از سوی پزشک به بیشتر شدن فواصل حملات میگرنی منجر میشود.