امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حلوای رولتی

#1
حلوای رولتی 1
اینم بد نیستAngel
مواد لازم:
آرد 600 گرم
پودر قند 500 گرم
کره (یا روغن صاف 300 گرم) 350 گرم
وانیل 8/1 ق م
پودر هل 2 گرم
پودر زنجبیل 4 گرم
پودر کاکائو 12 گرم
پودر دارچین 6 گرم
زعفران دم کرده غلیظ 30 میلی لیتر

طرز تهیه:
آرد را الک کرده و در تابه به مدت حدوداً 15 دقیقه با حرارت ملایم تفت می دهیم تا خامی آرد گرفته شود،(توجه داشته باشید نباید رنگ آرد تیره شود فقط باید خامی آرد گرفته شود، بنابراین هر وقت کمی تفت دادید از روی حرارت بردارید و دوباره روی حرارت بگذارید) سپس از روی حرارت برداشته می گذاریم تا آرد سرد شود.
پودر قند را الک می کنیم و همراه کره به آرد سرد شده اضافه می کنیم.
وانیل و پودر زنجبیل را نیز به مواد اضافه کرده و از چرخ گوشت رد می کنیم.
مواد را به سه قسمت تقسیم می کنیم . یک قسمت را سفید نگه می داریم، به قسمت دوم پودر کاکائو و پودر دارچین اضافه می کنیم (برای پر رنگ تر شدن پودر کاکائو 1 ق م روغن مایع اضافه می کنیم و بعد به مواد اضافه می کنیم) و به قسمت سوم زعفران دم کرده و پودر هل اضافه می کنیم (اضافه کردن زعفران و گلاب باعث خشک شدن حلوای می شود پس باید حدود 20 گرم کره به آن اضافه کرد).
مواد را یک بار دیگر چرخ می کنیم . اول قسمت سفید ، بعد زعفرانی و بعد کاکائویی.
در صورت خشک بودن هر یک از حلواها کمی کره به آن قسمت اضافه می کنیم.

هر یک از حلواها را بین کاغذ روغنی به ضخامت 3 میلی متر باز کرده و مابین حلواها را با برس آب یا گلاب می زنیم.
سپس لایه آخر را نیز آب یا گلاب می زنیم و از یک طرف حلوا را مثل رولت لوله می کنیم و با کاغذ روغنی در یخچال می گذاریم و پس از یک ساعت به قطعات یک سانتی برش می دهیم.

نکته:
اگر زمانی که آرد گرم است پودر قند را روی آن بریزیم پودر قند آب می شود.
زمانی که کره را به آرد اضافه می کنیم کره باید سرد باشد و با دست کره را به خورد آرد می دهیم. همچنین کره را کم کم اضافه می کنیم.
اگر حلوا را با کره درست کردیم هر کدام از حلواها را در پلاستیک می گذاریم و 5 ساعت می گذاریم بماند تا کره کاملاً به خورد آرد برود اگر بعد از این مدت حلواها منسجم نبودند 2 قاشق کره اضافه می کنیم.حلوایی که با روغن صاف درست می شود احتیاج به ماندن ندارد. کره باعث خشک شدن حلوا می شود ولی روغن صاف حلوا را خشک نمی کند.
حسن دیگر استفاده از روغن صاف بجای کره این است که 1 بار چرخ می کنیم و حدود 100 گرم از کره کمتر مصرف می شود.
ماندگاری حلوا با روغن صاف بیشتر از کره است است.


حلوای شطرنجی
مانند حلوای رولتی تهیه می شود با این تفاوت که حلوای سفید به ضخامت دو تا سه میلی متر باز می شود و حلوای کاکائویی و زعفرانی به ضخامت 1 سانت
حلواها را به صورت شطرنج روی حلوای سفید می گذاریم و مابین آنها گلاب یا آب با برس می زنیم. بعد از یک ساعت برش داده می شود.
وقتی یه حسی داشته باشی و حتی تمام شکلک های یاهو هم نتونن توصیفش کنن شکلک کیلو چنده؟
پاسخ
 سپاس شده توسط مهربان ترین دختر دنیا
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان