01-05-2017، 18:23
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-05-2017، 12:27، توسط دانیال کارپسند.)
ادم های بد روزهایشان را خوب میگذرانند ادم های خوب شب هایشان را (چارلی چاپلین)
بیشتر مردم منتظر فرا رسیدن سال نو هستند
تا دوباره به عادت های کهنه مشغول شوند .
(پائولو کوئلیو)
آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همهی انسانها برابرند. (مارتین لوترکینگ)
یک انقلابی واقعی همان جایی خدمت می کند که به او احتیاج است. (چه گوارا)
شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از زندگی گرفت(چه گوارا)
وقتی ۱۷ ساله بودم آرسن ونگر من را برای تست دادن دعوت کرد. دعوتش را رد کردم، با خودش چه فکری کرده بود؟ واقعا فکر میکرد که زلاتان نیاز به تست و امتحان دارد؟ من این چیزها را در ۱۰ سالگی پشت سر گذاشته بودم.(زلاتان ابراهیموویچ)
خبرنگار: چه زمانی برای اولین بار به خداحافظی فکر کردی؟ دیوید بکام: یک بار لیونل مسی توپ را از سمت راستم انداخت و از سمت چپم فرار کرد (دریبل دوطرفه) در آن لحظه به طور جدی به این فکر افتادم که باید کفشهایم را بیاویزم.(دیوید بکام)
گاهی برای عوضی بودن نیاز نیست کلاهبرداری کنی همین که حرفی را تایید نکنی یا بی تفاوت باشی کافیست(چه دنیل)
انقدر میخواهم بمیرم حداقلش این است که همه مرا دوست دارند(چه دنیل)
جون مادرتون نظر بدین
در ضمن از کدوم شخص بیشتر جمله بذارم
بیشتر مردم منتظر فرا رسیدن سال نو هستند
تا دوباره به عادت های کهنه مشغول شوند .
(پائولو کوئلیو)
آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همهی انسانها برابرند. (مارتین لوترکینگ)
یک انقلابی واقعی همان جایی خدمت می کند که به او احتیاج است. (چه گوارا)
شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از زندگی گرفت(چه گوارا)
وقتی ۱۷ ساله بودم آرسن ونگر من را برای تست دادن دعوت کرد. دعوتش را رد کردم، با خودش چه فکری کرده بود؟ واقعا فکر میکرد که زلاتان نیاز به تست و امتحان دارد؟ من این چیزها را در ۱۰ سالگی پشت سر گذاشته بودم.(زلاتان ابراهیموویچ)
خبرنگار: چه زمانی برای اولین بار به خداحافظی فکر کردی؟ دیوید بکام: یک بار لیونل مسی توپ را از سمت راستم انداخت و از سمت چپم فرار کرد (دریبل دوطرفه) در آن لحظه به طور جدی به این فکر افتادم که باید کفشهایم را بیاویزم.(دیوید بکام)
گاهی برای عوضی بودن نیاز نیست کلاهبرداری کنی همین که حرفی را تایید نکنی یا بی تفاوت باشی کافیست(چه دنیل)
انقدر میخواهم بمیرم حداقلش این است که همه مرا دوست دارند(چه دنیل)
جون مادرتون نظر بدین
در ضمن از کدوم شخص بیشتر جمله بذارم