❤️برام آرامش محضی ، ❤️کنارت خستگی خوبه ❤️نباشی ناخوشم بی تو ❤️چقدر وابستگی خوبه
صدایتــــــ میڪنم هرشبــــــ توهم امشبـــــــ صدایم ڪڹ تومغرورے غرورتــــــ را فقط یڪ شبـــــــ فدایم ڪڹ.!
?؏ـشق یعنی ?دستانـم را بڪَیری ?نڪَاهـم ڪنی ?ۅ بڪَۄیی مڹ بھ ?بـۄدنت قانعـم ?حتی اڪَر سهم مڹ ? از تـღـۅ فقط لـمس ?چند لحظھ دستانت باشد .!
:bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::bighug:
به هم شبیه به هم مبتلا به هم محتاج چنان دو نیمه سیبی که هر دو نیم به هم!
✨ برایم " بخند " … ?✨ برایم ڪہ مےخندے … ?✨ چشمهایت ڪہ هیچ … ?✨ آسماڹ هم زیبا مےشود
♥️چــه ڪنم دست خودم ♥️ نیست ڪه یادت نڪنم ♥️خواستے گل نشوۍ ♥️تا به تـــو عادت نڪنــم
❣نمیدانم چون تو را دوست دارم نفس میکشم❣ یا نفس میکشم که تو را دوست بدارم تنها میدانم :❣که دوست داشتنت لحظه ، لحظه لحظه ی زندگی ام را می سازد وعشقت ذره ، ذره ، ذره ی وجودم را
موهایت را به من بده
می خواهم
در اوراق آفرینش
در حضور خودت
دست ببرم ...
گلی را لای موهایت می گذارم
گل ، بوی موهایت را می گیرد ...
به همین سادگی ..
:Laie_23::Laie_23::Laie_23::Laie_23::Laie_23::Laie_23::Laie_23::Laie_23:
?هوای تــــــو❤️ اجابت تمام عـــــــــشــق است❤️ ?و من به تــــــــو❤️ شکوه یک قنوت عـــاشـقــانه را❤️ پیــــــش مـــی کــشـم❤️
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یڪ عمر ?هواے ?دل خود ?داشتم اما ... ?یڪ لحظہ ?نگاه " تو" ?بہ هم ریخت ?دلم را...
تمام دنیا را هم به من بدهند ذره ای جای یک لحظـــه حس آغـــوشـــت رابرایــــم نمیگیــرد ...... آغــوشت خود زنـدگی است رهایـــــم نکــن...❤️
اسکار غم انگیز ترین عاشقانه هم میرسه به سعدی اونجا که میگه: اگر چه دل به کسی داد جان ماست هنوز...
>>>>>>>>>>>>>>>
آتـش عشق منـے
با تـو چہ دمسازم مـن
گلے و یاسمنے
گـر چـہ بہ دل نازم مـن
آمـــدے اے کہ
تــویـــے جــانــانــم
تـو عزیـزے و
بہ عشق تو فقط نازم مـن
یکـــے
در آرزوے دیدن توست
یکـــــے
در حسرت بوسیدن توست
ولــــے
من سادہ و بے ادعایم
تمـــــام
هستے ام خندیدن توست
بی تو اما عشق بی معناست ، می دانی؟ دستهایم تا ابد تنهاست ، می دانی؟ آسمانت را مگیر از من ، که بعد از تو زیستن یک لحظه هم ، بی جاست ، می دانی؟
? آرامشے مے ڂواهـم
? ڬ ٺـو بـاشـۍ ومـنـ
? درکنارهمـ
? ٺـوسکوٺ کـنے و
? من همـ گوش کنـمـ
? مـنـ آرامـ بگویـمـ
? دوسٺٺـ دارمـ
? وٺوبگویۍ منـ همـ
چــه✨ ?حـالے✨ ?میده✨ ?یڪـے✨ ?انقــدر✨ ?دوست✨ ?داشتہ✨ ?باشـہ✨ ?ڪـہ✨ ?بقیـہ✨ ?بهـــت✨ ?حسودی✨ ?ڪنــــــن✨
❣راههای زیـادی هست ❣?ڪه بگویی ?❣دوستـت دارم . ❣?تـو اما ترجیحاً ?❣مـرا ببـوس...
✨عشق ?? یعنی من✨? ?✨به اذن تـــــو?? نفس خواهم کشید✨?
ڪَــاهی آنقــدر?? دلــــم هـــوایت را میــڪند?? شـــــک میــــڪنم ?? بہ اینـــڪہ ایــــڹ دڸ ?? مــــــاڸ مـــــڹ اســـــت یــاتــــو
:bighug:
عشقولی هااااااااااااا سپاس و نظر یادتو نررررررررررره
صدایتــــــ میڪنم هرشبــــــ توهم امشبـــــــ صدایم ڪڹ تومغرورے غرورتــــــ را فقط یڪ شبـــــــ فدایم ڪڹ.!
?؏ـشق یعنی ?دستانـم را بڪَیری ?نڪَاهـم ڪنی ?ۅ بڪَۄیی مڹ بھ ?بـۄدنت قانعـم ?حتی اڪَر سهم مڹ ? از تـღـۅ فقط لـمس ?چند لحظھ دستانت باشد .!
:bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::bighug:
به هم شبیه به هم مبتلا به هم محتاج چنان دو نیمه سیبی که هر دو نیم به هم!
✨ برایم " بخند " … ?✨ برایم ڪہ مےخندے … ?✨ چشمهایت ڪہ هیچ … ?✨ آسماڹ هم زیبا مےشود
♥️چــه ڪنم دست خودم ♥️ نیست ڪه یادت نڪنم ♥️خواستے گل نشوۍ ♥️تا به تـــو عادت نڪنــم
❣نمیدانم چون تو را دوست دارم نفس میکشم❣ یا نفس میکشم که تو را دوست بدارم تنها میدانم :❣که دوست داشتنت لحظه ، لحظه لحظه ی زندگی ام را می سازد وعشقت ذره ، ذره ، ذره ی وجودم را
موهایت را به من بده
می خواهم
در اوراق آفرینش
در حضور خودت
دست ببرم ...
گلی را لای موهایت می گذارم
گل ، بوی موهایت را می گیرد ...
به همین سادگی ..
:Laie_23::Laie_23::Laie_23::Laie_23::Laie_23::Laie_23::Laie_23::Laie_23:
?هوای تــــــو❤️ اجابت تمام عـــــــــشــق است❤️ ?و من به تــــــــو❤️ شکوه یک قنوت عـــاشـقــانه را❤️ پیــــــش مـــی کــشـم❤️
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یڪ عمر ?هواے ?دل خود ?داشتم اما ... ?یڪ لحظہ ?نگاه " تو" ?بہ هم ریخت ?دلم را...
تمام دنیا را هم به من بدهند ذره ای جای یک لحظـــه حس آغـــوشـــت رابرایــــم نمیگیــرد ...... آغــوشت خود زنـدگی است رهایـــــم نکــن...❤️
اسکار غم انگیز ترین عاشقانه هم میرسه به سعدی اونجا که میگه: اگر چه دل به کسی داد جان ماست هنوز...
>>>>>>>>>>>>>>>
آتـش عشق منـے
با تـو چہ دمسازم مـن
گلے و یاسمنے
گـر چـہ بہ دل نازم مـن
آمـــدے اے کہ
تــویـــے جــانــانــم
تـو عزیـزے و
بہ عشق تو فقط نازم مـن
یکـــے
در آرزوے دیدن توست
یکـــــے
در حسرت بوسیدن توست
ولــــے
من سادہ و بے ادعایم
تمـــــام
هستے ام خندیدن توست
بی تو اما عشق بی معناست ، می دانی؟ دستهایم تا ابد تنهاست ، می دانی؟ آسمانت را مگیر از من ، که بعد از تو زیستن یک لحظه هم ، بی جاست ، می دانی؟
? آرامشے مے ڂواهـم
? ڬ ٺـو بـاشـۍ ومـنـ
? درکنارهمـ
? ٺـوسکوٺ کـنے و
? من همـ گوش کنـمـ
? مـنـ آرامـ بگویـمـ
? دوسٺٺـ دارمـ
? وٺوبگویۍ منـ همـ
چــه✨ ?حـالے✨ ?میده✨ ?یڪـے✨ ?انقــدر✨ ?دوست✨ ?داشتہ✨ ?باشـہ✨ ?ڪـہ✨ ?بقیـہ✨ ?بهـــت✨ ?حسودی✨ ?ڪنــــــن✨
❣راههای زیـادی هست ❣?ڪه بگویی ?❣دوستـت دارم . ❣?تـو اما ترجیحاً ?❣مـرا ببـوس...
✨عشق ?? یعنی من✨? ?✨به اذن تـــــو?? نفس خواهم کشید✨?
ڪَــاهی آنقــدر?? دلــــم هـــوایت را میــڪند?? شـــــک میــــڪنم ?? بہ اینـــڪہ ایــــڹ دڸ ?? مــــــاڸ مـــــڹ اســـــت یــاتــــو
:bighug:
عشقولی هااااااااااااا سپاس و نظر یادتو نررررررررررره