30-07-2016، 15:20
![کارگردان فیلم Bad Boys 3 نمایشنامه فیلم Uncharted را مینویسد 1](http://gamefa.com/wp-content/uploads/2016/07/NateGoodbye-610.jpg)
نامهای بزرگی در پروژه ساخت فیلم Uncharted مشارکت دارند، نامهایی نظیر مارک والبرگ در نقش Nathan Drake و دیوید او راسل که کارگردان فیلم American Hustle بوده است. اکنون گزارشات مختلف حاکی از آن هستند که نویسنده نمایشنامه فیلم Uncharted، کارگردان فیلم Bad Boys 3 یعنی جو کارنهان خواهد بود.
آقای کارنهان فیلمهای بسیاری را به عنوان تهیه کننده یا کارگردان تولید نموده است، فیلمهایی نظیر Smokin’ Aces ،The A-Team و The Grey. او همچنین برروی ساخت سریالهای تلویزیونی چون The Blacklist و State of Affairs کار کرده است. پروژه بعدی او فیلم Bad Boys 3 است گرچه او اعلام کرد که دوست داشته است که فیلم Uncharted را نیز کارگردانی کند. او اعلام داشت:
نقل قول:در یک دنیای عالی من بسیار دوست داشتم که در هر دو سمت (نمایشنامه نویس و کارگردان) برروی این پروژه کار کنم اما در حال حاضر تنها به عنوان نویسنده نمیشنامه آن کار خواهم کرد. این جهان همیشه من را مجذوب خود میکند. مخصوصاً زمانیکه به موزهها میرویم و قطعات شگفت انگیزی را میبینیم که در ساخت اولیه این دنیا بکار رفتهاند.
فیلم Uncharted هنوز بازیگران مشخصی ندارد اما دارای تهیه کنندگانی چون چارلز روون، آوی آراد و آلکس گارتنر، بعلاوه جاناتان کدین به عنوان ناظر از شرکت سونی میباشد.
در سال ۲۰۱۵ صداپیشه شخصیت Nathan Drake یعنی نولان نورث گفته بود که طرفداران این بازی نیازی به سخت یک فیلم برای آن ندارند و اهمیتی هم ندارد که چه کسی آن را بازی کند.
فارغ از خواست طرفداران، فیلم Uncharted با مشکلاتی مواجه بوده که مراحل پیشرفت آن را با مشکل مواجه کرده است. تولید کننده این فیلم با بازیگران و کارگردانان مختلفی برای ساخت این فیلم صحبت کرده است. همچنین قرار بود که مراحل ساخت این فیلم در سال ۲۰۱۵ شروع به کار کند اما این موضوع هنوز امکانپذیر نشده است.در سال ۲۰۱۵ صداپیشه شخصیت Nathan Drake یعنی نولان نورث گفته بود که طرفداران این بازی نیازی به سخت یک فیلم برای آن ندارند و اهمیتی هم ندارد که چه کسی آن را بازی کند.
منبع : گیمفا