29-05-2016، 21:16
رییس دفتر منطقهای آیسسکو با بیان این که دانشگاهها نباید در همه عرصهها وارد حوزه بینالملل شوند، گفت: مزیتهای نسبی دانشگاهها برای ورود به عرصه بینالملل باید احصاء شود.
به گزارش خبرنگار دانشگاهی ایسنا، دکتر صدری در مراسم روز بینالمللی شدن دانشگاه خوارزمی با اشاره به سابقه فعالیت 13 ساله خود در آیسسکو گفت: در این 13 سال مسائل مربوط به آموزشی مورد بررسی قرار گرفت و به نظر می رسد باید برای مباحث بینالمللی سازی آموزش یک چارچوب نظری تعریف شود.
وی ادامه داد: برای حضور در عرصه بینالمللی باید روی تمکین هویت انقلابی، اسلامی، ایرانی و مشترکات انسانی تاکید کرده و این مباحث را تقویت کنیم.
وی با تاکید بر این که دانشگاهها نباید در همه حوزهها وارد عرصه بینالمللی شوند، توضیح داد: باید مزیتهای نسبی دانشگاهها در عرصه ورود به بخشهای بینالمللی احصاء شود. دانشگاههای برتر زیادی در یک حوزه خاص وارد عرصههای بینالمللی میشوند.
رییس دفتر منطقهای آیسسکو ادامه داد: باید جایگاه خود را در عرصههای مدیریت دانش تدوین کرده و دانشگاههای همگن خود را برای تعامل شناسایی کنیم.
صدری با تاکید بر این که اولین گام در جهت بینالمللی شدن مستندسازی است، افزود: باید به بحثهای بین رشتهای بپردازیم.
به گزارش ایسنا، محمدعلی سبحانالهی رییس دانشگاه خوارزمی نیز در سخنانی با بیان این که از قدیم مراکزی که وجود داشتند که به دنبال ارتباطات علمی در عرصهی جهانی بودند، گفت: علم مرز جغرافیایی و سیاسی نمیشناسد و سیاست دولت و آموزش عالی تقویت ارتباط بینالمللی است.
وی ادامه داد: سیاست دانشگاه خوارزمی نیز بر اساس برنامههای بالادستی کشور تقویت تعاملات بینالمللی است و بینالمللی شدن در سند راهبردی دانشگاهها دیده شده است.
رییس دانشگاه خوارزمی از تدوین نقشه راه برای بین المللی شدن این دانشگاه خبر داد و افزود: در این راستا دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی دانشگاه به صورت مستقل به فعالیت خود ادامه میدهد.
سبحانالهی در ادامه با اشاره به برجام اظهار کرد: بعد از برجام موانع و تحریمها از جلو پای دانشگاهها برداشته شد و دانشگاهها باید از این فرصت استفاده کنند.
وی افزود: دانشگاهها وظیفه دارند در کنار قراردادهای اقتصادی و صنعتی پیوستهای آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی تدوین کنند.
انتهای پیام