امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پيتزاي چيني تند !

#1
پيتزاي چيني تند ! 1آ

خرين خبر/ براي۱۲ نفر چي لازم دارم:

گشنيز (تازه و خرد شده) ۱ قاشق سوپ خوري
پياز قرمز (خرد شده) ۱/۳ فنجان
پنير موزارلا (موتزارلا) (رنده شده) ۲ فنجان
نان پيتزا (آماده) ۱ بسته
سس سويا ۱ قاشق چاي خوري
پوره فلفل قرمز ۱ قاشق سوپ خوري
سس گوجه فرنگي (بدون نمک) ۲۲۰ گرم
ريشه زنجبيل (ريز خرد شده) ۱ قاشق چاي خوري
مرغ ۳۰۰ گرم
روغن گياهي(تند يا ساده) ۱ قاشق سوپ خوري
نخود فرنگي ۱/۲ فنجان

چطوري درست کنم:
۱- فر را با دماي 375 درجه ي فارنهايت (190 درجه سانتي گراد) گرم کنيد.
۲- تابه ي 25 سانتي متري را روي شعله ي زياد داغ کنيد.
۳- مرغ و ريشه ي زنجبيل را اضافه کنيد.
۴- به مدت 2 تا 3 دقيقه يا تا زماني که وسط مرغ ديگر صورتي نباشد هم بزنيد و سرخ کنيد. حرارت را روي متوسط بگذاريد.
۵- سس گوجه فرنگي، پوره ي فلفل قرمز و سس سويا را اضافه کنيد و هم بزنيد.
۶- 2 قاشق از مخلوط مرغ را روي نان پيتزا و به فاصله ي 1 سانتي متري از لبه ي نان بماليد. روي آن را با
بپوشانيد. پنير را روي پيتزا بپاشيد.
۷- به مدت 15 تا 20 دقيقه يا تا زماني که پيتزا داغ و پنير آب شود بپزيد. روي آن گشنيز بپاشيد.
پاسخ
 سپاس شده توسط ○°łåmýå°○
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهيه پيتزاي خوشمزه و متفاوت تركيه اي
  طرز تهيه أملت چيني

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان