18-03-2016، 12:32
ذرت مکزیکی به طوری که امروزه در مغازه های مواد غذایی سرو می شود به افراد سالم هم حتی توصیه نمی شود.
دکتر معینیان متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت : ذرت سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی است که می توان به کلسیم ،پتاسیم ،فسفر و آهن و.... اشاره نمود.
وی در ادامه افزود : این ماده غذایی دارای خواص پیش گیری انواع مختلف بیماری هاست که با داشتن آنتی اکسیدان های متنوع از بروز بیماری سرطان و در سویی دیگر با داشتن فیبر های غذایی از بیماری دیابت و بیماری های قلبی عروقی و گوارشی جلوگیری کند.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد : چند سالی است در بین مردم مصرف ذرت مکزیکی رواج پیدا کرده است که بعضا به عنوان میان وعده مصرف می شود. که با اضافه کدن سسهای پرچرب ،نمک،کره و در برخی از موارد پنیرهای پرچرب پیتزا سبب می شود که این ماده غذایی به غذایی با کالری بالا تبدیل شود و باعث بروز بیماری چاقی و اضافه وزن می شود.
معنیان در پاسخ به این سوال که بهترین شیوه درست کردن ذرت مکزیکی در چیست گفت : با حذف نمک و سسهای پرچرب و جایگزین کردن مقدار کمی روغن مایع به جای کره می توانیم یک میان وعده مناسب را تجربه کنیم.
دکتر معینیان متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت : ذرت سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی است که می توان به کلسیم ،پتاسیم ،فسفر و آهن و.... اشاره نمود.
وی در ادامه افزود : این ماده غذایی دارای خواص پیش گیری انواع مختلف بیماری هاست که با داشتن آنتی اکسیدان های متنوع از بروز بیماری سرطان و در سویی دیگر با داشتن فیبر های غذایی از بیماری دیابت و بیماری های قلبی عروقی و گوارشی جلوگیری کند.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد : چند سالی است در بین مردم مصرف ذرت مکزیکی رواج پیدا کرده است که بعضا به عنوان میان وعده مصرف می شود. که با اضافه کدن سسهای پرچرب ،نمک،کره و در برخی از موارد پنیرهای پرچرب پیتزا سبب می شود که این ماده غذایی به غذایی با کالری بالا تبدیل شود و باعث بروز بیماری چاقی و اضافه وزن می شود.
معنیان در پاسخ به این سوال که بهترین شیوه درست کردن ذرت مکزیکی در چیست گفت : با حذف نمک و سسهای پرچرب و جایگزین کردن مقدار کمی روغن مایع به جای کره می توانیم یک میان وعده مناسب را تجربه کنیم.