بازار سلفی در سال 2015 بسیار داغ بوده و این تب به ستارگان هالیوود نیز سرایت کرد طوری که حتی کیم کارداشیان یک کتاب را به سلفی هایش اختصاص داده است.
برترین ها: بازار سلفی در سال 2015 بسیار داغ بوده و این تب به ستارگان هالیوود نیز سرایت کرد طوری که حتی کیم کارداشیان یک کتاب را به سلفی هایش اختصاص داده است. ما در اینجا بهترین و به یاد ماندنی ترین سلفی های ستاره ها را در سال 2015 برایتان آورده ایم.
1. دیوید بکهام: «من پسرم، بروکلین، را واقعا دوست دارم. او خیلی زود بزرگ و یک جنتلمن واقعی شد.»
2. تیلور سوئیفت: «گربه من، مرلیت، عاشق بازی است.» این را هم بگوییم که این سلفی یکی از بیشترین لایک ها را در سال 2015 خورده است.
3. دواین جانسون: «این کوچولو رو سینه پدرش خوابیده است.»
4. تایرا بنکس: «شاید فکر کنید که این عکس فیلتر شده، اما اشتباه کرده اید زیرا این منِ واقعی است. من دوست داشتم که خود واقعی ام را به شما نشان دهم، بدون هیچ آرایش و گریمی.»
5. کریس همسورث: «حیاط پشتی خانه ما یک پارک ژوراسیک است.»
6. سلنا گومز و دمی لواتا: «این هم قیافه جدید ما.. دو دوست قدیمی!»
7. جاستین ثرو در دسامبر 2015 با این عکس سیاه و سفید حضور خود را برای اولین بار در اینستاگرام اعلام کرد.
8. برای این عکس جاستین بیبر هیچ چیزی نمی توان نوشت. خودتان قضاوت کنید.
9. آدام لوین خطاب به همسرش: «فکر می کنم که او عاشق من شده است.»
10. لوپیتا نیونگو: «عاج فیل ها از 2 سالگی رشد می کند، این فیل هم تازه عاج هایش در آمده است.»
11. بیانسه چهره طبیعی و بدون آرایش خود را به اشتراک گذاشته است. شجاعت او را تحسین می کنیم.
12. سام کلافلین و دیگر عوامل فیلم «عطش مبارزه»: «این یک خداحافظی نیست.. ما به زودی شما را خواهیم دید.»
13. کیم کارداشیان خطاب به پدرش،کیتلین جنر، که تغییر جنسیت داده است: «تولدت مبارک کیتلین، حال باید تولد 66 سالگی ات را جشن بگیریم یا 1 سالگی را؟ برایت روزهای پر از شادی و عشق را آرزو می کنم. تو به من ثابت کردی که بدون توجه به نظرات دیگران، تنها برای خود و دلم زندگی کنم. دوستت دارم!»
14. کیم کارداشیان: «من واقعا هیلاری کلینتون را دوست دارم و از شنیدن حرف های او در مورد اهداف و برنامه هایی که برای کشورم دارد، لذت می برم.»
15. لیدی گاگا: «از همه طرفدارانم متشکرم. من جایزه گرمی خود را مدیون شما هستم.»
16. چهره کانیه وست در این سلفی بی نظیر است. گویا از دوستان خود ناراحت است و با آنها لج کرده.
17. اولین سلفی که در فضا گرفته شد!
18. این سلفی پوتین تیتر بسیاری از مجلات شده است.
19. سلفی یک مرد خوشبخت با اوباما که در حال پیاده روی با او مواجه شده است.
20. یکی دیگر از محبوب ترین سلفی های سال 2015.
2. تیلور سوئیفت: «گربه من، مرلیت، عاشق بازی است.» این را هم بگوییم که این سلفی یکی از بیشترین لایک ها را در سال 2015 خورده است.
3. دواین جانسون: «این کوچولو رو سینه پدرش خوابیده است.»
4. تایرا بنکس: «شاید فکر کنید که این عکس فیلتر شده، اما اشتباه کرده اید زیرا این منِ واقعی است. من دوست داشتم که خود واقعی ام را به شما نشان دهم، بدون هیچ آرایش و گریمی.»
5. کریس همسورث: «حیاط پشتی خانه ما یک پارک ژوراسیک است.»
6. سلنا گومز و دمی لواتا: «این هم قیافه جدید ما.. دو دوست قدیمی!»
7. جاستین ثرو در دسامبر 2015 با این عکس سیاه و سفید حضور خود را برای اولین بار در اینستاگرام اعلام کرد.
8. برای این عکس جاستین بیبر هیچ چیزی نمی توان نوشت. خودتان قضاوت کنید.
9. آدام لوین خطاب به همسرش: «فکر می کنم که او عاشق من شده است.»
10. لوپیتا نیونگو: «عاج فیل ها از 2 سالگی رشد می کند، این فیل هم تازه عاج هایش در آمده است.»
11. بیانسه چهره طبیعی و بدون آرایش خود را به اشتراک گذاشته است. شجاعت او را تحسین می کنیم.
12. سام کلافلین و دیگر عوامل فیلم «عطش مبارزه»: «این یک خداحافظی نیست.. ما به زودی شما را خواهیم دید.»
13. کیم کارداشیان خطاب به پدرش،کیتلین جنر، که تغییر جنسیت داده است: «تولدت مبارک کیتلین، حال باید تولد 66 سالگی ات را جشن بگیریم یا 1 سالگی را؟ برایت روزهای پر از شادی و عشق را آرزو می کنم. تو به من ثابت کردی که بدون توجه به نظرات دیگران، تنها برای خود و دلم زندگی کنم. دوستت دارم!»
14. کیم کارداشیان: «من واقعا هیلاری کلینتون را دوست دارم و از شنیدن حرف های او در مورد اهداف و برنامه هایی که برای کشورم دارد، لذت می برم.»
15. لیدی گاگا: «از همه طرفدارانم متشکرم. من جایزه گرمی خود را مدیون شما هستم.»
16. چهره کانیه وست در این سلفی بی نظیر است. گویا از دوستان خود ناراحت است و با آنها لج کرده.
17. اولین سلفی که در فضا گرفته شد!
18. این سلفی پوتین تیتر بسیاری از مجلات شده است.
19. سلفی یک مرد خوشبخت با اوباما که در حال پیاده روی با او مواجه شده است.
20. یکی دیگر از محبوب ترین سلفی های سال 2015.