ازهوای دونفره و بارون،فقط..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
جمع کردن لباسات ازتو بالکن به من میرسه..
آی لاو یو ننه دوست دارم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
جمع کردن لباسات ازتو بالکن به من میرسه..
آی لاو یو ننه دوست دارم

|
RE: اس ام اس های سرکاری جدید و جالب |
|||||
ازهوای دونفره و بارون،فقط..
. . . . . . . . . . . . جمع کردن لباسات ازتو بالکن به من میرسه.. آی لاو یو ننه دوست دارم ![]()
دختران سرزمین من گریه نمی کنند
خسته از تفاوتها خسته از سنت های باطل خسته از عشقهای دروغی خسته ازنگاه های شرم آور بغض میکنند اما گریه ..... نه عزیزززززم..... . . . ریمل شده هفتاد هزار تومان...! می فهمیییییی...!!!؟؟؟؟ شباهت پسر و سوسک: 1- کثیف 2-سیاه 3-موزی 4-تو کوچه و خیابون ولن 5-ازسروکول دخترا بالا میرن ![]() □□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□ از خدا پرسیدند چه انگیزه ای از آفریدن پسرها داشتی؟!؟ . . . . . . . خدانگاهی به جبرییل انداخت و گفت: مگه نگفتم باخاکای اضافی مسخره بازی درنیارررر ؟؟ (هردختری کپی نکنه هووووویجه ![]() □□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□ یه دوست پسرهم نداریم دوتایی بریم حموم...،!¿¡ . . . . . . . . . . . . . . بی ادبم خودتی... نمی فهمی بحث صرفه جویی درمصرف آب واصلاح الگویه مصرفه!!! چرا توجیه نیستید..؟؟ بحرانه میفهمی... بحررررران □□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□ یه درصد فک کن شرکت اپل ایرانی بود.... . . . . . . . . اسمش میشد.. شرکت سیب پردازان صنعت علم و تکنولوژی حضرت ولیعصر عجل ا000 تعالی فرجه شرف سهامی عام...وابسته به بنیادشهید انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران، یه چفیه هم مینداختن دور سیبه!!! □□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□ دیشب که نمی دانستم برای کدامین دردهایم تا صبح گریه کنم.. . . . . . . . . . خوابیدم! یه حالی داد که نگو ^_^ □□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□ دخترررررررررررررر،روح بابا، دخترررررررررررررررر، عمر بابا دختررررررررررررررررررر، جیگر بابا دخترررررررررررررررررررررررر، نفس بابا دختررررررررررررررررررررررررررررر، تاج سر بابا با این اوصاف فقط گوزبابا میمونه واسه پسراا!!! چطووورین گوزای بابا ![]() □□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□ فدای خودمون بشیم که این زبون رو فهمیدیم انصافاخارجیا چطوری میخوان یاد بگیرن؟ ها=بله ها؟=چی؟ ها!=تعجب ها=چی میگی ها=تایید حرف ها=برو خودتی ها=خوشمون اومد هاهاها=خوشحالی ها=چیه نگاش میکنی □□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□ عمو سبزی فروووووووووووووووووووووووووووووش زهرماررررررررررررررررررررررررر ببخشید...امروز هواگرم بود...فروش نداشت نمیدونم چرا هرچی وحشیه میخوره به پست من ![]() □□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□ جاداره یه سلامی هم بکنیم به اونیکه تلگرام رو تازه نصب کرده وتو گروه ها پست تکراری میزاره و فک میکنه خیلی باحاله . . . . . . سلام منگل ! □□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□ گفتم ای جنگل پیر تازگی چخبر؟ . . . . . نیشخندی زد و گفت: دسته تبر به تو چه ، عنتر خر . . . . . جنگل بخاطر کم آبی اعصاب نداره ! سربه سرش نزارین ... □□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□ طرف یه لشکر ابجی داره ... یه گردان دوست اجتماعی.... ی حرمسرا سوگلی... هنووووز میزنه به سلامتی تنهایش!!! □□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□ ![]()
28-11-2015، 18:08
کم محتوا و بیکیفیت.
بسته شد | |||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|