15-11-2015، 19:32
هاپکیدو نوعی هنر رزمی کرهای و از انواع دفاع شخصی است و کمتر بر حمله تکیه دارد.این رشته یکی از تلفیقیترین سبکهای رزمی محسوب میشود. بنیانگذار هاپکیدو رزمیکار کرهای چوئی یونگ سول است. وی یکی از سبکهای جوجیتسو به نام دایتو ریو آیکی جوجوتسو را در ژاپن آموخته بود. وی پس از جنگ جهانی دوم به کره جنوبی بازگشته و آموزش هنر رزمی خود را با تلفیق تکنیکهای رشتههای کرهای تکواندو، ژاپنی جودو (که خود از سبکهای منشعب شده از جوجیتسو محسوب میشود)، سبکهای چینی شائولین کونگفو، و بوکس غربی آغاز کرد.در هاپکیدو از اطلاعات نقاط حساس عصبی، تکنیکهای قفل مفصل، انواع فنون گلاویزی و پرتابی، ضربات مشت و لگد و سلاحهای سنتی از جمله خنجر، شمشیر، طناب، نانچاکو، عصا، و انواع چوب برای غلبه بر حریف استفاده میشود. نام این رشته مشابه آیکیدو است در حالی که شباهت کمی دارند.بازیگران معروفی مانند جکی چان، آنجلا مائو، کارتر وانگ و دیگران از شاگردان جین پال کیم در هاپکیدو بودهاند. مربی جکی چان در هاپکیدو - جین پال کیم بوده است.کلمهٔ هاپکیدو به معنی روش (دو) هماهنگی (هاپ) نیروی درونی (کی) است. بر این اساس با استفاده از این فنون میتوان از نیروی حریف علیه خودش استفاده کرد. این رشته علاوه بر دفاع شخصی بر انضباط روحی و جسمی برای خودسازی تاکید دارد.هاپکیدو بر سه اصل استوار است: اصل آب، اصل دایره و اصل هماهنگی. در اصل آب، شما حرکات خود را به روانی آب انجام میدهید و انرژی را فقط در جهت درست و بهینه استفاده میکنید مانند خروش و حرکت آب در رودخانه، اصل دایره به معنی تغییر جهت انرژی به صورت دایره وار است، به طوری که فعالیت شما در طول دفاع یا حمله در یک توپ انرژی نگه داشته میشود و اصل همانگی به معنی تناسب فکر و بدن است.
منم خودم هاپکیدو کار میکنم سبک i.t.h واقعا بهترین و کامل ترین ورزش رزمیه شامل سلاح(کاتانا،نانچیکو،بامبو،تونفا،خنجر،طناب)-افت-دفاع شخصی-حرکات دیواری-مبارزه سبک های فول کنتاکت-سمی کنتاکت (kill or die)-گراپلینگ هستش و شامل تمام ضربات پا-دست و خطرناکترین حرکات جوجیتسو هستش
اگه توی گوگل سرچ کنید hapkido i.t.h قسمت عکس ها، عکس های جالبی هست
منم خودم هاپکیدو کار میکنم سبک i.t.h واقعا بهترین و کامل ترین ورزش رزمیه شامل سلاح(کاتانا،نانچیکو،بامبو،تونفا،خنجر،طناب)-افت-دفاع شخصی-حرکات دیواری-مبارزه سبک های فول کنتاکت-سمی کنتاکت (kill or die)-گراپلینگ هستش و شامل تمام ضربات پا-دست و خطرناکترین حرکات جوجیتسو هستش
اگه توی گوگل سرچ کنید hapkido i.t.h قسمت عکس ها، عکس های جالبی هست