امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چرا نباید روغن زیتون را داغ کرد؟

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا نباید روغن زیتون را داغ کرد؟ 1


روغن زیتون بکر در حرارت بالای ۲۰۰ درجه خاصیت خود را از دست می‌دهد.
روغن زیتون اساس رژیم غذایی مدیترانه‌ای است و خواص فوق‌العاده‌ای دارد. این روغن سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع مونو (70 تا 80 درصد) و آنتی‌اکسیدانی‌های فنولیک است که نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی دارد.
محققان دانشگاه پورتو (پرتغال) روی روغن زیتون بکر مطالعاتی انجام دادند تا مشخص شود با گرم کردن این روغن چه اتفاقی می‌افتد.
این محققان بعد از بررسی‌های مختلف به این نتیجه رسیدند که پلی‌فنول‌های موجود در این روغن قبل از رسیدن به دمای 200 درجه شروع به تجزیه شدن می‌کنند به دلیل اینکه نقطه‌ی دود نسبتاً پایینی دارد.
در واقع از دمای 190 درجه‌ی سلسیوس، روغن زیتون خواص طبیعی خود را از دست می‌دهد. به همین دلیل محققان توصیه می‌کنند که از روغن زیتون بکر به عنوان چاشنی سالاد و غیره و از روغن‌های دیگر که ارزان‌تر هم هستند برای پخت و پز استفاده شود. به عقیده‌ی این محققان می‌توانید در پایان پخت و پز نه در ابتدای آن از این روغن استفاده کرد.
توجه داشته باشید که روغن زیتون بکر تا دمای 180 درجه‌ی سلسیوس مقاومت دارد و بیش از این دما باعث از بین رفتن خواص آن می‌شود. باید بدانید که به عنوان مثال دمای لازم برای پخت یک تکه گوشت قرمز در ماهیتابه حدود 190 درجه سلسیوس است. به همین دلیل به نظر می‌رسد که روغن زیتون بکر برای پخت چنین غذاهایی مناسب نباشد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا نباید روغن زیتون را داغ کرد؟ 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان