امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چیزکیک اناری و چیزکیک ساده

#1
مواد لازم:

کره خرد شده: 125 گرم
شکلات سیاه:150 گرم
تخممرغ: یک عدد
شکر: 150 گرم
آرد:150 گرم
بیکینگ پودر:. یکدوم قاشق چایخوری


مواد لازم رویه:

آب: 1/2 پیمانه
ژلاتین:6 قاشق چایخوری
پنیر خامهای:350 گرم
شکر: 90 گرم
خامه:300 گرم
انار: 2 عدد


روش تهیه:

1- قالبی مربع شکل و به ابعاد 20 ×20 سانتی متر را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید، بهصورتی که از اطراف حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد.

2- کره و شکلات را روی حرارت بگذارید تا صاف و یکدست شود.

3- تخممرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود و مخلوط شکلات ذوبشده و سردشده را به آن بیفزایید.

4- حالا آرد و بیکینگپودر را با هم الک و به مایه اضافه کنید.

5- مایه را داخل قالب بریزید و در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد و بهمدت 20دقیقه بپزید.6- آنگاه مواد رویه را روی برانیز بریزید و بهمدت 3 ساعت در یخچال بگذارید.

روش تهیه رویه:

پنیر خامهای و شکر را با همزن برقی بزنید. سپس ژلاتین حلشده را به همراه خامه فرم گرفته به مخلوط بیفزایید. آنگاه دانههای انار را اضافه کرده، بعد از مخلوط کردن داخل قالب ریخته و روی آن را صاف کنید و در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.




طرز تهیه چیز کیک ایرلندی


آرد، بیکینگ پودر، شکر، وانیل و تخم مرغ از جمله مواد اصلی تشکیل دهنده این کیک هستند.
مواد لازم برای کیک:
آرد سفید 250 گرم
شکر 175 گرم
کره* 150 گرم

بیکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
تخم مرغ 2 عدد
شیر یک لیوان
وانیل نصف قاشق چای خوری
* یا 120 گرم روغن جامد
مواد لازم برای تزئین کیک:
شیر 6 قاشق سوپ خوری
شکر 100 گرم
کره 50 گرم
عسل 50 گرم
گردوی خرد شده 100 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه:
ابتدا مواد خشک آرد، بیکینگ پودر، شکر و وانیل را مخلوط کرده، 2 عدد تخم مرغ را در ظرفی دیگر می شکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط می کنیم.
کره را کمی گرم کرده داخل تخم مرغ ها می ریزیم و هم می زنیم تا تخم مرغ ها و کره مخلوط گردند.
شیر را اضافه می نماییم و مخلوط آرد و شکر را می ریزیم و هم می زنیم تا مواد مخلوط شده و مایه نرم و لطیفی به دست بیاید.
قالب مناسبی را چرب کرده، آرد می پاشیم و مایه را در قالب می ریزیم؛ باید سر قالب 3 تا 4 سانتی متر خالی بماند.
عسل، 50 گرم کره، 100 گرم شکر، 6 قاشق سوپ خوری شیر، نوک قاشق چای خوری نمک و گردوی خرد کرده را در ظرف کوچکی می ریزیم؛ ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. دو عدد زرده تخم مرغ را مخلوط کرده، داخل سایر مواد می ریزیم و هم می زنیم. وقتی مایه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیزکیک ما کمی غلیظ شد آن را از روی آتش برمی داریم و داخل قالب روی مایه کیک می ریزیم. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد گرم می کنیم. قالب را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم؛ کیک باید 45 تا 60 دقیقه در فر بماند تا بالا آمده، رو و اطراف آن کاملا طلایی شود.

بعد قالب را بیرون می آوریم و پس از سرد شدن با کارد اطراف کیک را از قالب جدا کرده، کیک را در ظرف قرار می دهیم.
این کیک را می توان ساده و بدون مواد تزئینی تهیه نمود. در این صورت وقتی مایه کیک آماده شد آن را در قالب ریخته و طبخ می نمائیم.


مواد لازم جهت تهیه چیزکیک انار برای 5 نفر

انار بزرگ
1 عدد
پنیر خامه ای 400 گرم
خامه 200 گرم
ژلاتین 1 قاشق مربا خوری
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
ژله انار * 1 بسته
بیسکویت پودر شده 230 گرم
کره آب شده 200 گرم
پودر قند 2 قاشق غذا خوری


* میتونید خودتون با آب انار هم ژله درست کنید در این صورت ژله خوشمزه تری خواهیم داشت.

طرز تهیه چیزکیک انار :
در چیزکیک انار می توان بجای پودر بیسکوییت از نان رولت استفاده کرد که خوشمزه تر هم میشود و به این صورت چرب هم نمیشود.

بیسکویت را پودر کرده کره آب شده و کمی خنک شده را با بیسکویت مخلوط کنید و کف قالب کمر بندی خوب پهن کنید و پرس کنید بگذارد داخل یخچال ١٥ دقیقه تا خوب سفت شود.

پنیر خامه ای را با هم زن میزنید + پودر قند وقتی یک دست شده ....خامه را هم میزنید وقتی سفت شد به پنیر خامه ای اضافه کرده .میتوانید بین مواد پنیر و خامه کمی وانیل اضافه کنید و باخامه را بزنید.

مقدار ژلاتین داده شده رو هم به روش بن ماری انجام دهید با ١ پیمانه آب یا آب پرتقال وقتی شفاف شد بگذارد خنک شود بعد به مایه کرمی من اضافه کرده با هم زن خوب زده چند ثانیه در حد مخلوط شدن بعد کرم را روی بیسکویت بریزید و خوب روی آن را صاف کرده بگذارید مجددا داخل یخچال تا خودش را بگیرد.

در این فاصله ژله رو هم به روش بن ماری حل کرده کاملا شفاف شود میگذارد خنک شود و انار را خوب دون کنید و روی کرم خوب پخش کنید بعد ژله خنک شده را به آرامی یک قاشق زیرش بگیرید ژله را از قاشق انتقال بدین به قالبتون تا به خامه فشار وارد نشه که خامه ها بزنه بالا.

میگذارید داخل یخچال بمدت ٥ ساعت تا خوب خودش را بگیرد .
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه یک غذای ۳۰ دقیقه‌ای ساده و خوشمزه با بادمجان
Tongue طرز تهیه چیزکیک موز *_*
Wink طرز تهیه چیزکیک نوتلا بدون نیاز به پخت (:
  طرز تهیه چیزکیک انار
  طرز تهیه اینچیلادای مرغ و پنیر,ساده و خوشمزه
  طرزتهیه لازانیا,ساده و خوشمزه
  طرز تهیه کاسترول ژامبون یک فست فود ساده و خوشمزه
  تهیه چیزکیک آلبالو با بیسکویت دایجستیو
  چیزکیک و کیک بستنی
  طرز تهیه کوکی میکری ساده(با دستگاه وافل ساز،ساندویچ ساز یا اسنک ساز)

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان