امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیانیه جداگانه وزرای خارجه، انرژی و خزانه‌داری آمریکا درباره روز پذیرش

#1
بیانیه جداگانه وزرای خارجه، انرژی و خزانه‌داری آمریکا درباره روز پذیرش 1


کری: رژیم تحریم‌ها تا زمان تکمیل و تایید همه اقدامات ایران ادامه خواهد داشت/ وزارت خزانه داری آمریکا: طرف های تجاری با ایران تا برداشته شدن تحریم ها منتظر بمانند
وزیر خارجه آمریکا با تاکید بر آمادگی وزارت متبوع خود برای اجرای تعهدات مبتنی بر رفع تحریم های ایران تاکید کرد: «این رفع تحریم‌ها تا روز اجرایی شدن(مرحله سوم برجام) و تا زمانی که ایران همه اقدامات ضروری را تکمیل نکند اجرا و عملی نخواهد شد».

 وزرای خارجه و انرژی آمریکا هم  جداگانه از اعلام رسمی «روز پذیرش برجام» استقبال کردند.

در راستای شروع مرحله دوم اجرای برنامه جامع اقدام مشترک یعنی روز پذیرش برجام، اتحادیه اروپا و آمریکا تدابیر قانونی خود به منظور هموار شدن زمینه رفع تحریمهای ایران را انجام دادند تدابیری که اجرای آن به مرحله سوم که روز اجرای برجام است، موکول شد.

وزرای خارجه،‌ انرژی و خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌هایی جداگانه از اعلام «روز پذیرش برجام» استقبال کردند.

جان کری در بیانیه‌ای اعلام کرد: «من از اعلامیه امروز اتحادیه اروپا، گروه 1+5 و ایران استقبال می‌کنم و ما اکنون به روز پذیرش برجام رسیدیم. این روز مهمی برای همه ما است و نیز اولین مرحله حساس در فرایند اطمینان یافتن از اینکه برنامه هسته‌ای ایران صرفا با مقاصد صلح‌آمیز است، می‌باشد».

وی افزود: «اژانس بین‌المللی انرژی اتمی تایید کرده که ایران در تاریخ 15 اکتبر اقدامات مورد نیاز در نقشه راه برای پرداختن به موضوعات نگرانی گذشته را تکمیل کرده و ایران آژانس را از قصدش برای اجرای موقتی پروتکل الحاقی آگاه و مطلع کرده است».

وزیر خارجه آمریکا با تاکید بر آمادگی وزارت متبوع خود برای اجرای تعهدات مبتنی بر رفع تحریمهای ایران تاکید کرد: «این رفع تحریم‌ها تا زمان روز اجرایی شدن(مرحله سوم برجام) و تا زمانی که ایران همه اقدامات ضروری را تکمیل نکند اجرا  و عملی نخواهد شد و این اقدامات مورد راستی آزمایی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار می‌گیرد».

کری با تشکر از «کار حرفه‌ای و متعهدانه» آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در راستی آزمایی تعهدات ایران در توافق موقت برنامه اقدام مشترک بر لزوم فراهم کردن منابع مورد نیاز در اختیار این سازمان برای اجرای تعهدات پیش روی آن در برجام تاکید کرد.

وزیر خارجه دولت اوباما تصریح کرد: «آمریکا به کار با همه اعضای گروه 1+5 و با اتحادیه اروپا برای حفظ تعهد مشترکمان جهت حفظ رژیم تحریمهای موجود تا زمان روز اجرا(مرحله سوم برجام) ادامه خواهد داد».

در همین رابطه «ارنست مونیز » وزیر انرژی آمریکا  نیز بیانیه‌ای را به مناسبت روز پذیرش برجام صادر کرد.

در بخشی از بیانیه ارنست مونیز آمده است: روز پذیرش برجام نقطه عطف مهم در اطمینان یافتن نسبت به مقاصد صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران است. امروز همزمان با اجرای برجام ، ایران گام‌های قابل تایید و قابل توجه را برای به عقب برگرداندن برنامه هسته‌ای خود و قرار دادن آن تحت ساز و کار رسیدگی جدی و نظارت را شروع خواهد کرد.

در بخش دیگر این بیانیه آمده است: بر اساس برجام یکی از گام‌هایی که ضرورت دارد  ایران اتخاذ نماید باز طراحی راکتور آب سنگین اراک از جمله برداشتن مخزن هسته راکتور و مواد غیر قابل استفاده آن است. برای پشتیبانی از این اقدام کارشناسان هسته‌ای آمریکا تلاش‌های ایالات متحده همراه با گروه 1+ 5 و ایران را برای نوین سازی راکتور اراک و از میان بردالشتن موثر مواد بالقوه  مورد استفاده در ساخت جنگ افزارهای هسته ای به پیش خواهند برد.

در بیانیه وزیر انرژی آمریکا عنوان شده است: علاوه بر هدایت برنامه نوین سازی راکتور اراک در یک کار گروهی، کارشناسان فنی وزارت انرژی آمریکا حمایت خود از باراک اوباما، رییس جمهور و جان کری وزیر خارجه آمریکا، گروه ۱+ ۵ و شرکای اروپا و نیز آژانس بین‌المللی هسته‌ای را از طریق توصیه‌های فنی و مشاوره‌های کارشناسی در زمینه هسته‌ای تداوم خواهند بخشید. همانطور که ما برای اجرای برجام حرکت می‌کنیم، با مهارت بسیار بالای وزارت خارجه آمریکا در  برنامه چرخه سوخت هسته‌ای، پادمان‌های هسته‌ای و مواد هسته‌ای به سراغ کمک در اطمینان حاصل کردن از این‌که ایران در حال اجرای تعهداتش بر اساس برجام است، خواهیم رفت.

در انتهای این بیانیه آمده است: برجام بر اساس مبانی علمی  و تایید بی‌سابقه به منظور اطمینان یافتن جامعه بین‌المللی از این  مورد است که ایران سلاح هسته‌ای به دست نخواهد آورد و برنامه هسته‌ایش مقاصد صلح آمیز خواهد داشت.

 وزارت خزانه داری آمریکا در بیانیه ای با اشاره به آغاز اجرای توافق هسته ای با ایران، آن را موجب ایجاد فضایی امن در سطح بین الملل می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، جک لیو وزیر خزانه داری آمریکا در بیانیه ای که در پایگاه اینترنتی این وزارتخانه منتشر شده است از شروع اجرای توافق هسته ای ایران خبر داد و آن را یک قرارداد تاریخی ارزیابی کرد.

در این بیانیه آمده است: امروز برنامه جامع اقدام مشترک یا برجام به عنوان قراردادی تاریخی برای محدود کردن دستیابی ایران به سلاح هسته ای شروع می شود.

لیو در این بیانیه اجرای برجام را گام مهمی در سطح روابط بین الملل عنوان کرده است. وی اعتقاد دارد با اجرای این توافق در سطح بین الملل نوعی ثبات و امنیت را شاهد خواهیم بود.

وی همچنین از ایران و طرفهای این قرارداد خواست به آن پایبند باشند تا تحریم های اقتصادی در مرحله های بعد برداشته شود.

جک لیو گفت: تحریم های اقتصادی علیه ایران به تدریج طی مراحل مختلف با اجرای مفاد توافق هسته ای برداشته خواهد شد و تا زمانی که اجرای کامل برجام تکمیل نشود نباید انتظار خارج شدن کامل تحریم ها را داشت.

وی از شرکت های تجاری طرف قرارداد با ایران درخواست کرد تا اجرای کامل برجام و رفع تحریم ها منتظر بمانند و از قوانین بین الملل تبعیت کنند.
 

پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سگی ایرانی سوژه جدید در آمریکا شد (+عکس)
Earth آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید علیه صادرات نفت ایران خبر داد
  دنیا تا سال ۲۰۲۵ به انرژی نامحدود دسترسی پیدا خواهد کرد
Subarrow سیاست آمریکا نسبت به ایران به ویژه فعالیت های آن در منطقه چیست
Subarrow فرمانده نیروهای مرکزی آمریکا: در آینده‌ای نزدیک عراق را ترک نخواهیم کرد
  حقایقی درباره یکی از نخستین دانشمندان ناشناخته زن جهان
  استایل و جواهرات کامالا هریس در مراسم تحلیف جو بایدن رئیس جمهور جدید آمریکا
  چند شایعه درباره وضعیت جسمانی رهبر انقلاب + عکس
  هشدار فرابورس درباره دستکاری قیمت سهام در شبکه‌های اجتماعی
  روزنده: مردم مخالف مذاکره با آمریکا هستند/آراء خاکستری، نگاه جناحی ندارند

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان