قاری عزیز کشورمان.....
آخرین لحظه خدا حافظی شهید حاج محسن حسنی بامادر
از صبح تا الان مدام در حال تماس و پیغام و پسغام به کسانی هستم که تصویر صورت محسن عزیز (پس از پر کشیدن) رو منتشر کردند... از همه خواهش کردم که حذف کنند... الان هم وقتی صحبت حاج آقا مصطفی (اخوی محسن نازنین) رو شنیدم که گفتند: "درباره ی انتشار تصویر پیکر برادرم در سایت ها و شبکه های اجتماعی به شدت نگران هستم. چرا که می ترسم به دست مادرم برسد" تصمیم گرفتم ازتون خواهش کنم عکس پیکر محسن را منتشر نکنید و به جاش عکس های مثل ماه محسن رو تکثیر بفرمایید...
چندتا خواهش دیگه هم دارم:
1) هرکسی این تصویر رو منتشر کرده با نیت کمک به تسلای خاطر مادر و خانواده ی محسن عزیز ، لطفا حذف کنه...
2) همه این پست رو با هشتگ های متناسب و مرتبط تکثیر و منتشر کنید...
3) امروز وظیفه ی ما رسوندن صدای این جنایت به اقصی نقاط عالم است... لذا هر کسی ، به هر مقدار ممکن و به هر طریق مقدور ، در جهت افشاگری دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
#بی_کفایتی_آل_سعود اقدام کنه... پست بگذارید... مطلب بنویسید...
4) امروز ضرورت داره تا حرف هامون رو به زبان های مختلف (اما با وحدت رویه و وثوق در بیان) ترجمه کنیم... عربی ، انگلیسی ، فرانسوی ، اسپانیولی ، آلمانی ، ترکی و...
5) خواهش می کنم ، تمنا می کنم ، استدعا می کنم: تا زمانی که از موثق بودن خبری مطمئن مطمئن نشدید ، منتشر نکنید... احساسی برخورد نکنید... مثلا عده ای گفتند : من جزء کشته شدگان یا مفقودین هستم! من که اصلا امسال مشرف نشدم... من که هر روز دارم نوکری شما رو می کنم در برنامه های زنده! واعجبا!!! بگذریم... بسم الله بگید و به نیت تسلای قلب امام زمان علیه السلام، اقدام کنید... یاعلی
برای سلامتی حاج حسن دانش هم دعا کنید.....
آخرین لحظه خدا حافظی شهید حاج محسن حسنی بامادر
امان از دل مادر
برادر مرحوم حاجی حسنی تقاضا کرد که تصویر برادرش در فضای مجازی پخش و منتشر نشود
برادر مرحوم حاجی حسنی تقاضا کرد که تصویر برادرش در فضای مجازی پخش و منتشر نشود:
انتشار عکس پیکر حاجیحسنی داغ خانواده را بیشتر کرد
خیلی سخته هم قاری باشی هم حاجی هم شهید . . . آل سعود ملعون را فراموش نخواهیم کرد
امروز خانه قاری قران...برادر مرحوم حاجی حسنی تقاضا کرد که تصویر برادرش در فضای مجازی پخش و منتشر نشود:
انتشار عکس پیکر حاجیحسنی داغ خانواده را بیشتر کرد
خیلی سخته هم قاری باشی هم حاجی هم شهید . . . آل سعود ملعون را فراموش نخواهیم کرد
و تو رفتی..
از صبح تا الان مدام در حال تماس و پیغام و پسغام به کسانی هستم که تصویر صورت محسن عزیز (پس از پر کشیدن) رو منتشر کردند... از همه خواهش کردم که حذف کنند... الان هم وقتی صحبت حاج آقا مصطفی (اخوی محسن نازنین) رو شنیدم که گفتند: "درباره ی انتشار تصویر پیکر برادرم در سایت ها و شبکه های اجتماعی به شدت نگران هستم. چرا که می ترسم به دست مادرم برسد" تصمیم گرفتم ازتون خواهش کنم عکس پیکر محسن را منتشر نکنید و به جاش عکس های مثل ماه محسن رو تکثیر بفرمایید...
چندتا خواهش دیگه هم دارم:
1) هرکسی این تصویر رو منتشر کرده با نیت کمک به تسلای خاطر مادر و خانواده ی محسن عزیز ، لطفا حذف کنه...
2) همه این پست رو با هشتگ های متناسب و مرتبط تکثیر و منتشر کنید...
3) امروز وظیفه ی ما رسوندن صدای این جنایت به اقصی نقاط عالم است... لذا هر کسی ، به هر مقدار ممکن و به هر طریق مقدور ، در جهت افشاگری دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
#بی_کفایتی_آل_سعود اقدام کنه... پست بگذارید... مطلب بنویسید...
4) امروز ضرورت داره تا حرف هامون رو به زبان های مختلف (اما با وحدت رویه و وثوق در بیان) ترجمه کنیم... عربی ، انگلیسی ، فرانسوی ، اسپانیولی ، آلمانی ، ترکی و...
5) خواهش می کنم ، تمنا می کنم ، استدعا می کنم: تا زمانی که از موثق بودن خبری مطمئن مطمئن نشدید ، منتشر نکنید... احساسی برخورد نکنید... مثلا عده ای گفتند : من جزء کشته شدگان یا مفقودین هستم! من که اصلا امسال مشرف نشدم... من که هر روز دارم نوکری شما رو می کنم در برنامه های زنده! واعجبا!!! بگذریم... بسم الله بگید و به نیت تسلای قلب امام زمان علیه السلام، اقدام کنید... یاعلی
طفا متن را بخوانید
قاری، بعید بود نفس کم بیاوری
از حج برایم آه دمادم بیاوری
سوغات ما تلاوت تو پای کعبه بود
رفتی که عطر سورهۦ مریم بیاوری
خواندی برایم آیهۦ "از آب کل شیء ..."
رفتی از آب چشمهۦ زمزم بیاوری
گفتم اگر برای تو زحمت نمیشود
لطفی کنی برام کفن هم بیاوری
حالا شنیدهام کمرت زیر تشنگی...
نشنیدهام به ابروی خود خم بیاوری
این حنجره چگونه لگدکوب شد، عزیز؟!
مادر بعید بود نفس کم بیاوری...
تقدیم به قاری شهید حسنی
أَلسَّلامُ عَلَی الشِّفاهِ الذّابِلاتِ، سلام بر آن لب های خشکیده،
أَلسَّلامُ عَلَی النُّفُوسِ الْمُصْطَلَماتِ، سـلام بر آن جان های مُستأصل و ناچار،
أَلسَّلامُ عَلَی الاْرْواحِ الْمُخْتَلَساتِ، سـلام بر آن ارواحِ (از کالبد) خارج شده،
أَلسَّلامُ عَلَی الاْجْسادِ الْعارِیاتِ، سلام بر آن جسـدهای عـریان و برهـنه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قاری، بعید بود نفس کم بیاوری
از حج برایم آه دمادم بیاوری
سوغات ما تلاوت تو پای کعبه بود
رفتی که عطر سورهۦ مریم بیاوری
خواندی برایم آیهۦ "از آب کل شیء ..."
رفتی از آب چشمهۦ زمزم بیاوری
گفتم اگر برای تو زحمت نمیشود
لطفی کنی برام کفن هم بیاوری
حالا شنیدهام کمرت زیر تشنگی...
نشنیدهام به ابروی خود خم بیاوری
این حنجره چگونه لگدکوب شد، عزیز؟!
مادر بعید بود نفس کم بیاوری...
تقدیم به قاری شهید حسنی
أَلسَّلامُ عَلَی الشِّفاهِ الذّابِلاتِ، سلام بر آن لب های خشکیده،
أَلسَّلامُ عَلَی النُّفُوسِ الْمُصْطَلَماتِ، سـلام بر آن جان های مُستأصل و ناچار،
أَلسَّلامُ عَلَی الاْرْواحِ الْمُخْتَلَساتِ، سـلام بر آن ارواحِ (از کالبد) خارج شده،
أَلسَّلامُ عَلَی الاْجْسادِ الْعارِیاتِ، سلام بر آن جسـدهای عـریان و برهـنه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.