امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مسی: نیمکت نشینی هم برای من مهم است

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مسی: نیمکت نشینی هم برای من مهم است 1

وبسایت رسمی برنامه نود - ستاره آرژانتینی تیم فوتبال بارسلونا در واکنش به سوال یک خبرنگار مادریدی گفت: برای من به عنوان یک بارسلونایی، نیمکت نشینی هم مهم است.

به گزارش وبسایت نود و به نقل از فارس، لیونل مسی ستاره تیم فوتبال بارسلونا پس از پیروزی ۲ بر یک تیمش برابر اتلتیکومادرید گفت: ستارگان اتلتیکو اطمینان داشتند که ما را شکست خواهند داد و البته اتلتیکو تیم کوچکی نیست.

مسی ادامه داد: بارسلونا برای هر بازی برنامه مخصوص دارد و این طور نیست که در طول لالیگا یک بارسلونای یکنواخت و قابل پیش بینی را مشاهده کنید. از این که برای تیمم گلزنی کرده‌ام بسیار خوشحالم و امیدوارم روند درخشش من و سایر هم تیمی‌هایم ادامه داشته باشد.

بارسلونا در این دیدار دو بر یک به پیروزی رسید، در این پیکار بارسا دقایق ۵۵ و ۷۷ توسط داسیلو و مسی گلزنی کرد. در حالیکه اتلتیکومادرید توسط فرناندو تورس ۵۱ تک گل خود را به ثمر رساند.

مسی افزود: قرار نیست همیشه بازیکن ثابت تیم باشم و من هم مانند سایرین برای حضور در ترکیب ثابت بارسلونا باید همیشه در تلاش و تکاپو باشم
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Wink شجاع مقابل پرسپولیس نیمکت‌نشین می‌شود؟
  پرسپولیس حالا تکمیل شد/ نیمکت یک تیم حکم قهرمانی را امضا می‌کند
  گل‌محمدی، ترابی را به نیمکت فرستاد!
  روایت مربی ایتالیایی از مذاکره برای رسیدن به نیمکت تیم ملی ایران
  خانه نشینی اسکی‌بازان و حسرت آب شدن برف
  نیمکت‌نشینی قدوس برابر مارسی
  پاشازاده با این گلایه از استقلال می‌خواهد خودش را به نیمکت تیم برساند؟
  خاطرات ستاره اسبق استقلال از پشت نیمکت مدرسه/عکس
  نکاتی برای خرید کفش ورزشی برای بیماران مبتلا به آرتروز
  بارسلونا به سیلسن اجازه داد برای آژاکس بازی کند . تاریخ جدید برای امضای قرارداد !

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان