28-08-2015، 10:26
به زودى كسانى را كه به آيات ما كفر ورزيدهاند در آتشى [سوزان] درآوريم كه هر چه پوستشان بريان گردد پوستهاى ديگرى بر جايش نهيم تا عذاب را بچشند ( ایه 56 - سوره نسا )
![ایا پوست بدن دختران و زنان تحمل اینها را دارد 1](http://www.hammihan.com/users/users2015/status/thumbs/thumb_HamMihan-201511213217059579371440670651.0738.jpg)
|
ایا پوست بدن دختران و زنان تحمل اینها را دارد |
||||||||||||||||||||
28-08-2015، 10:26
به زودى كسانى را كه به آيات ما كفر ورزيدهاند در آتشى [سوزان] درآوريم كه هر چه پوستشان بريان گردد پوستهاى ديگرى بر جايش نهيم تا عذاب را بچشند ( ایه 56 - سوره نسا )
![]()
28-08-2015، 10:33
وافعا واسه بضیا متاسفم
![]() ممنون جالب بود
28-08-2015، 10:46
جالبه سه تا موضوعی که زدین نشون دهنده خشم و عذاب خدا بود
1- سوره انعام آیه 133: و پروردگار بی نیاز شما صاحب رحمتی بسیار عام گستر است. 2- سوره انعام آیه 147: و پروردگار شما صاحب رحمتی وسیع است و عجله در عقوبت گناهکاران نمی کند. 3- سوره اعراف آیه 156 : همانا رحمت و بخشش من تمامی اشیاء و موجودات را فرا گرفته است. 4- سوره حجر آیه 56 : و گفت ابراهیم(ع) به قومش کیست که مایوس شود از درگاه خدا و رحمت پروردگار به جز گمراهان. 5- سوره زمر آیه 53 : بگو به بندگانم ای آن کسانی که اسراف نمودید، در ارتکاب گناهان، مایوس و ناامید نشوید از رحمت من البته خدا گناهان شما را تماماً می آمرزد. 6- یوسف آیه 87 : ناامید نباشید از رحمت خدا که همانا ناامید نمی شود کسی از رحمت خدا مگر مردمانی که کافرند به خدا. 7- شخصی از امام علی(ع) پرسید: بزرگترین گناه کبیره کدام است؟ آن حضرت در پاسخ فرمودند: مایوس و ناامید شدن از رحمت الهی. میزان الحکمه 8- رسول خدا(ص): اگر آنقدر خطا کنید که خطاهایتان به آسمان رسد و سپس توبه کنید، خداوند توبه شما را می پذیرد؛ از درگاه او ناامید نباشید. نهج الفصاحه و...
28-08-2015، 11:57
زمونه بدی شده
28-08-2015، 11:59
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-08-2015، 12:07، توسط دختر دل شکسته.)
عیب نداره توبه میکنند خدا میبختتشون
28-08-2015، 12:53
ایا خداوند از کسانی که با بدحجابی شان فساد را گسترش می دهند
و حرف هیچ کسی به گوش شان اثری ندارد .... ایا از انان خواهد گذشت چرا برخی ها خودشان را گول می زنند ؟؟؟ -------------------------------------------------------------- خدا بخشنده گناهان است به شرطی که وقتی این نوع مطالب که حاوی احادیث و ایات قران را می ببنند تحت تاثیر قرار بگیرند و توبه کنند واین قدر مانتو بدن نما که حجم اندامشان در ان مشخص است نپوشند این قدر موهایشان را بیرون نگذارند لب هایشان را قرمز نکنند و جوانها را وسوسه نکنند ----------------------------------------------------------------- نه اینکه حتی با خواندن این مطالب گویی اصلا چنین چیزهایی را نخوانده اند و ریالی برای خون شهدا ارزش قائل نیستند چون شهدا برای حفظ ناموس رفتند
28-08-2015، 13:51
حرفاتون درسته من منکرش نمیشم
حرف من اینه اونقدری که از خشم خدا حرف میزنید از رحمتشم بزنید فراموش نکنید دین چیزی جز محبت نیست=)
29-08-2015، 8:39
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بی کیفیت ، کم محتوا ! | ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|