امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لطيفه هاي جالب و خنده دار 2012

Tongue 
جوک های 2012
یارو زن ژاپنی میگیره هر پنج دقیقه بهش میگه خوب خوابت میاد برو بگیر

بخواب….!

---------------------------------------------------------------------------

یارو میره کلانتری میگه جناب سروان طوطی من گم شده… افسره میگه خوب

حالا ما چکار کنیم برات؟ ترکه میگه هیچی، فقط میخواستم بگم هر فحشی که به

آخوندا میده نظر شخصی خودشهTongue

---------------------------------------------------------------------------------------

یارو کارخانه عمامه سازی می زنه بعد از یک هفته پلمپش می کنند.بهش می

گن:تو کارت خوب بود جیکار کردی پلمپش کردند؟می رن تحقیق می کنند می بینند

روی عمامه ها آرم نایک می زدهBig Grin

---------------------------------------------------------------------------------------
یارو تو کلیسا
نشسته بوده، یهو می‌بینه یه دختر خیلی میزون میاد تو. میدوه میره پشتِ یه
مجسمه قایم میشه. دختره میاد میشینه جلوی محراب و میگه: ای خدا! تو به من
همه چی دادی، پول دادی، قیافه دادی، خانواده خوب دادی...فقط ازت یه چیز
دیگه میخوام..اونم یه شوهر خوبه ...یا حضرت مسیح‌! خودت کمکم کن! ترکه از
پشت مجسمه میاد بیرون میگه: عیسی هل نده!‌ خودم میرم.2i8d

هدف از آفرینش لرها : ۱- ایجاد رعب و وحشت در بین حیوانات ۲- ایجاد شادی بین انسانها ۳- روحیه دادن به ترکها25r30

ترکه ماشینش پنچر میشه ، میره از لوله اگزوز فوت می کنه لره رد میشده میگه : خره ، تا صبحم که فوت کنی لاستیک باد نمیشه ، چون شیشه های ماشینت پائینه! vahidrk

هدف از آفرینش لرها : ۱- ایجاد رعب و وحشت در بین حیوانات ۲- ایجاد شادی بین انسانها ۳- روحیه دادن به ترکها

قزوینیه می میره ، روحش به سمت سوراخ لایه اوزون پرواز می کنه :4fv:

ترکه میره جبهه و از کمر به پایینش قطع میشه، بهش میگن: چه احساسی داری؟ میگه: احساس می‌کنم تا کمر رفتم تو بهشت

دوست غضنفر بهش میگه سی دی که بهم دادی خش داره؟ میگه: آخه آهنگای قشنگش رو علامت زدم

غضنفر از ژاپن برمیگرده. بهش میگن اونجا مشکل زبان نداشتی؟ میگه: من نه، ولی ژاپنی ها چرا

به ترکه میگن یه موجود نام ببر میگه : آب جوش میگن آب جوش که موجود نیست میگه والا من از تبریز که میومدم تو جاده نوشته بود آب جوش موجود است aquarium

می خواستن ترکه رو اعدام کنن، ازش می پرسن: آخرین حرفت رو بزن. می گه: لعنت بر پدر و مادر اون کسی که بزنه زیر چهار پایه! :rum:

به ترکه میگن از قفل فرمونت راضی هستی ؟ میگه: آره فقط سر پیچ اذیت می کنه

ترکه میخواسته آتش نشان بشه. توی آزمون استخدامی ازش میپرسند اگر جنگل آتش بگیره و آب نباشه چه کار میکنی؟ میگه: هیچی تیمّم میکنیم

ترکه بعد از 2 سال سربازی، کارتش رو می‌گیره، یه نگاهی بهش می‌کنه و میگه: ای بابا، اینو که دارم، گواهینامه میخوام

ترکه گاو داری میزنه مامور بهداشت میاد میگه به گاوات چی میدی ؟ میگه : آت اشغال مامور کلی جریمش میکنه. ساله بعد میاد میگه به گاوات چی میدی ؟ میگه : جوجه کباب ,پیتزا . باز یارو جریمش میکنه. سال بعد میاد میگه به گاوات چی میدی ؟ میگه : والا هر روز صبح بهشون 1000 تومن میدم هر چی دوست دارن بخرن بخورن

ترکه زنگ میزنه به دوستش، آهسته میگه: من الان توی جلسه ام. بعدا باهات تماس میگیرم!!

پسری یه دختری رو خیلی دوست داشت که توی یه سی دی فروشی کار میکرد. اما به دخترک در مورد عشقش هیچی نگفت. هر روز به اون فروشگاه میرفت و یک سی دی می خرید فقط بخاطر صحبت کردن با اون... بعد از یک ماه پسرک مرد... وقتی دخترک به خونه اون رفت و ازش خبر گرفت مادر پسرک گفت که او مرده و اون رو به اتاق پسر برد... دخترک دید که تمامی سی دی ها باز نشده... دخترک گریه کرد و گریه کرد تا مرد... میدونی چرا گریه میکرد؟ چون تمام نامه های عاشقانه اش رو توی جعبه سی دی میگذاشت و به پسرک میدا

عربه بچش تو اتوبوس به دنیا میاد اسمشو میذاره عبد الواحد

از یکی می پرسن: می دونی پل رو برای چی می سازند؟ می گه: برای اینکه کشتیها از زیرش رد بشن

لره موقع مرگش بچه هاشو جمع میکنه بهشون یه چوب میده میگه بشکنید میشکنن . بعد یه دسته چوب میده میگه بشکنید میشکنن . بعد یه دسته بیل میده میگه بشکنید میشکنن . بعد 10 تا دسته بیل میده میگه بشکنید میشکنن. مفتول میده میشکنن تیر اهن 18 میده میشکنن . شما آدم بشو نیستید...

روزی سه تا دیوونه می رن عروسی، دو تا شون می رن وسط و می رقصن، اون یکی می شینه کنار و می گه: قرمز سبز زرد، قرمز سبز زرد،می پرسن؟ تو چرا نمی رقصی؟ می گه: من رقص نورم!!!

یارو میره تو جنگل میگه مو شیر و پلنگ اخورم
یکدفه شیره نعره میکشه لره میگه مو بعضی وقتا غلط زیادی
هم خوروم.

اسپانیایی ها میگن: عشق ساکت است اما اگر حرف بزند از هر صدایی بلندتر است

ایتالیایی ها میگن: عشق یعنی ترس از دست دادن تو

ایرانی ها میگن : عشق سوء تفاهمی است بین دو احمق که با یک ببخشید تمام می شود !!

غضنفر یه دو هزار تومانی پیدا می کنه ، میگه ما از این شانسا نداریم ، پارش میکنه میندازه دور !!

غضنفر میره عروسی ، برف شادی می زنن ، سرما می خوره !!

غضنفر می خواست گوسفند قربانی کنه ، چاقو پیدا نمی کنه گوسفنده رو خفه می کنه !!

به ترکه می گن تو همیشه لپ لپ می خری
میگه آره
بهش می گم حالا جایزه هم توش داره؟
میگه : فکر نمی کنم من لپ لپو واسه کیفیتش می خرم

یه ترکه رو میخواستند با جرثقیل اعدام کنن بهش میگن این دم آخری اگه حرفی چیزی داری بگو ، ترکی میگه نه من حرفی ندارم ، بعد جرثقیل رو می کشن بالا که اعدام بشه میبینن ترکه داره بال بال میزنه میخواد یه چیزی بگه ، میارنش پایین میگن خوب بگو چی میخواستی بگی میگه

اصغر خونتون از اینجا معلومه

یه یارو میرسه به ترکه میگه با گوهر جمله بساز
میگه تو گو هر دفعه به ما میرسی میگی با یه چیز جمله بساز

ترکه تو انگلیس راننده تاکسی می شه بش میگن سختت نیست فرمون سمت راسته اینجا ؟ میگه والا سخت که ‏نیست فقط یه مشکلی که دارم اینه که هر وقت تف می کنم می افته رو مسافر بغلی...

ترکه میره بهشت، زیر پای مادر ها له میشه...

ترکه میره خواستگاری بعد دختره سیبیل داشته ، به دختره میگه تو چرا سیبیل داری ؟؟؟ دختره میزنه زیر گریه ، ترکه بهش میگه ناراحت نباش عزیزم مرد که گریه نمی کنه...

ترکه 19 تا بچه داشته،‌ بهش میگن: چرا یک بچه دیگه نمیاری، رُند شه؟! میگه: فرزند کمتر، زندگی بهتر...

ترکه داشته تو اتوبان کرج با سرعت میرفته , یه دفعه رادیو پیام میگه : "رانندگان عزیز که در لاین تهران به کرج در تردد هستند مواظب باشن یه اتوموبیل در لاین مخالف در حرکت است" ترکه همینجور که داشته فرمونو اینور اونور میکرده میگه : لامصبا یکی دوتام نیستن...

ترکه می ره تماشای مسابقه دو و میدانی، از بغل دستیش می پرسه:این ها برای چی دارن می دون؟ طرف می گه: چون به یه نفرشون جایزه می دن. ترکه کمی فکر می کنه، بعد می پرسه: پس بقیه برای چی دارن می دون؟...

ترکه داور فوتبال میشه بهش میگن:بزرگترین آرزوت توی داوری چییه؟میگه:بزرگترین ارزوم توی داوری اینه که یه روزی توی جام جهانی واسه تیم ملی کشورم داوری کنم...!!!...

ترکه رئیس فدراسون شطرنج میشه. 5 تا قانون می زاره : 1- اسب نمی تونه فیل رو بزنه چون فیل قویتره 2- خرم باید بازی کنه 3- خر باید همه رو بزنه 4- هیچ کس نمی تونه خر رو بزنه 5- اصلاً خر شاهه...

یه ترکه میره استادیوم تو استادیوم همش بالاسرش نگاه میکرد بهش میگن بنده خدا چرا مسابقه رو نمی بینی میگه : ایلده دنبال کلمه زنده میگردم...

یه ترکه تو قرعه کشی بانک شرکت میکنه براش شش ماه زندون در میاد...

به ترکه میگن تو که روزه نمی گیری،چرا سحری می خوری؟ می گه نماز که نخونم، روزه که نگیرم. سحری هم نخورم؟ بابا مگه من کافرم؟...

نصیحت یه ترک به زنش: هر وقت یه سوسک تو دستشویی دیدی با دمپایی فورا نکوب رو سرش... بی توجه از بغلش رد شو... این کار از صدتا فحش براش بدتره!...

ترکه شب تو پشه بند میخوابه ..تا صبح به پشه ها بیلاخ میده...

ترکه عکس گور خر زده بود به اتاقش. بهش میگن این عکسه چیه؟ ترکه میگه: این عکس جوانی های بابام هست تو یوونتوس بازی میکرده...

ترکه رفت حج: نه نماز می خواند نه طواف می کرد... ازش پرسیدن چرا؟ گفت که: گفتن همه چیز با کاروانه!!!...

ترکه رو تو دستشویی زنانه میگیرن بهش میگن بی ناموس تو اینجا چی کار میکنی؟ ترکه میگه : والا خودتون اینجا نوشتین زنا نه ! اونورم نوشتین مردا نه! من چی کار کنم؟!!!...

به ترکه می گن اگه دنیا رو بهت بدن چی کار می کنی می گه من فعلا می خوام درسمو ادامه بدم!...

ترکه یک اره برقی بهش میدن میگن1000 درخت رو قطع کن.996 تا رو قطع میکنه خسته میشه میشینه.میگن خوب روشن کن این 4 تا رو هم قطع کن بعد استراحت کن میگه (مگه این روشن هم میشه.)...

یه ترکه از جهنم میره بهشت میگه یک لیوان آب خنک بدین بهشتی ها میگن بهت نمیدیم بعد ترکه میگه شب که میای آب جوش بگیرین حالتونو می گیرم...

ترکه پسرش رو میفرسته ژیمناستیک بعد از یه مدتی میبینه پسرش روز به روز جای اینکه پیشرفت کنه هی داره پسرفت می‌کنه. یک روز میره سر جلسه تمرینشون ببینه چه خبره میبینه از بچش به عنوان خرک استفاده می‌کنند!...

ترکه مجری مسابقه بیست سوالی میشه، یارو ازش میپرسه، جانداره؟ میگه: نه. میپرسه: تو جیب جا میشه؟ ترکه کلی فکر میکنه، بعد میگه:‌ تو جیب جا میشه اما اگه تو جیبت بریزی، جیبت ماستی میشه!...

ترکه می ره از حسابش پول برداره، بانکیه می گه حساب سیباست؟ ترکه می گه: نه مال گردوهای پارساله!!...

به ترکه توپ فوتبال نشون دادن و گفتن : این چیه؟
طرف کلی فکر کرد و گفت : شطرنج گردالی

به ترکه میگن : شما فارسین ؟ میگه نه شما چشاتون قشنک میبینه
پاسخ
 سپاس شده توسط amir.king ، 65 tala ، هاناجون ، mehrasa2012 ، mo123 ، _mozhdeh_ ، نجمهج ، bigbang ، ana16 ، Apathetic ، ali alony ، nilo0far ، Lordlas ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، RPR ، naghmeh.dorani ، nina dobrev ، دختر اتش ، HeDyE~×~ ، سایه2 ، سپهر A ، S H A Y A N
آگهی
خیلی زیبا بودن با سپپپپپپپپاس مجدداز آندیا دوست عزیزHeartHeartHeartHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط mehrasa2012 ، Andrea
ممنون
123
اما این طوری به کسایی که ترک با لرن توهین کردی
اما چون جکه مشکلی ندارهHeart
بازم مننون
Big GrinBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط mehrasa2012 ، Andrea
خیلی قشنگ بود مخصوصا دومیش ممنون+سپاس
خــُــــدآیــــآ  هـَمــــیـنـطـور یـــِـهـویـی  " شــُـ Heart ــکـر "
پاسخ
 سپاس شده توسط mehrasa2012 ، Andrea ، Apathetic
زیاد بود اما بازم قشنگ بود مر30SmileSmileSmileSmileTongueTongueTongueWinkWinkWink
پاسخ
به ترک ها توهین شده
ولی ولش ممنون عالی بود
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
پاسخ
 سپاس شده توسط Apathetic
من ترک هستم به من توهیین میکنی تو.......هستیAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعلــه اینجوریاس^_-
پاسخ
 سپاس شده توسط دختر اتش
مثل خودت قشنگ بود فدا مدا +سپاس
:p318:بي بهانه در خاطرم هستي................ شايد دوست داشتن همين باشد
پاسخ
BABa koRdarAm maskhaRe konin DG AY baba
پاسخ
Exclamation 
عالی بود واقعا خوووووووووووووووووووووووووووووووب HeartHeartHeartHeartHeartHeartWinkWinkWinkBig GrinBig GrinBig Grin
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فال جالب حروف اول اسم مجموعه : انواع فال های گوناگون فال جالب حروف اول اسم توجه : در
  عکس های خنده دار (انفجار خنده) سری 2
  اتفاق جالب و خنده دار برای یک زوج درحال قدم زدن عاشقانه!! (عکس)
  استاتوس های طنز و خنده دار فیسبوک (طنز جدید اعترافات خنده دار طنز اول مهر طنز مورد د
  بمب خنده (اگه میخوای نمیری از خنده نیا تو)
  تنها محض خنده !!! ( شادی و خنده)
  متن چت یه پسره با یه دختره(واقعیه ته خنده بدو بیا نظر بده )سری دوم جالب تر از اولیست
Sad چقدر خنده داره که.....(واقعا خنده داره بیاین تو)
  عکس های خطای چشم سری چهارم هم خنده دار وهم جالب
  جملات خنده دار ، قصار و طنز آلود پشت کامیونی ! مجموعه : مطالب طنز جملات خنده دار ، قص

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان