امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نقد و بررسی بازی ryse son of rome به نوشته خودم

درود بر همه کاربران فلش خور

اين اولين مقاله بنده هستش در زمينه بازي و شايد براي اولين بار چندان مقاله قوي نباشد ولي خب باز هم جاي پيشرفت دارد 

امروز ميخواهم درباره بازي به نام ryse son of rome صحبت کنم
نقد و بررسی بازی ryse son of rome  به نوشته خودم 1

Ryse : Son of Rome Cover

نام : Ryse : Son of Rome

سازنده : Crytek

ناشر : Crytek

سبک : Hack & Slash

پلتفرم : PC

تاریخ انتشار : ۱۰ اکتبر ۲۰۱۴

اين بازي چندان نمره خوبي کسب نکرده است مثلا از ign نمره 6.8 از 10 که نمره بسیار پایینی است.

این بازی متای خوبی دریافت نکرده است و شايد يکي از دلايلش اين باشد که فيلم برداري در طول بازي اصلا خوب نيست به اين منظور که در حال فيلم برداري از صورت فرد است که ناگهان از پاي فرد فيلم ميگيرد و در کل دارای نقاط ضعی بسیاری است .

همه چي از نظر بنده عالي است به اين منظور که در همان ابتدا گرافيک خيره کنده اين بازي شما را به وجد مي اورد و آموزش هاي لازم را براي کشتن افراد را به شما مي دهد

داستان از اين قرار است همانطور که ميدانيد يکي از بزرگترين امپراطوري هاي تاريخ امپراطوري رم است در اين بازي به زماني ميرود که امپراطوري رم قدرت  پيشين خود را دارا نيست و مورد هجوم قوم هاي مختلفي است يکي از اين قوم ها قوم بربر ها هستند داسان از آنجايي آغاز ميشود که بربر ها به پايتخت روم حمله کردند و شما يکي از فرمانده هاي سپاه روم به نام Marius Titus هستيد

در تلاش اند تا امپراتور روم يعني Nero را بيابند. امپراتوري که در تاريخ روم به عنوان يکي از بي خرد ترين و ظالم ترين امپراتوران ياد مي شود . بي کفايتي او در اداره ي امور کشور و خوشگذراني بيش از حد او باعث ضعيف شدن اين کشور و حمله ي اقوام مختلف به آن شده است. Nero در تلاش است تا خود را به جاي امني برساند تا از گزند بربر ها در امان باشد که يکي از فرماندهان شجاع ارتش وي يعني Marius Titus به کمک وي مي آيد و او را تا مخفيگاهش همراهي مي کند. زماني که Nero و Marius در مخفيگاه قرار مي گيرند، شروع به گفتگو مي کنند و بدين ترتيب Marius داستان خود را در قالب فلش بک به گذشته براي امپراتور بيان مي کند. داستان بازي به 10 سال پيش مي رود، جايي که بربر ها به طور ناگهاني به روم حمله مي کنند و در اين حمله خواهر، مادر و پدر Marius کشته مي شوند. پدر Marius از وي مي خواهد تا بربر ها را نابود کند و او نيز قسم مي خورد تا اينکار را انجام دهد. بدين ترتيب Marius وارد نبرد هاي سهمگين امپراتوري روم با بربر ها مي شود. وي همراه با ارتش به انگلستان که در آن زمان مقر اصلي بربر ها بود، حمله مي برد و در اين جنگ لياقت هاي خود را نشان مي دهد و در نتيجه از سوي فرمانده ي ارتش يعني Vitalloin به عنوان ژنرالي محسوب مي شود.در مدت زماني که ماريوس در انگلستان به سر مي برد دو پسر جوان Nero يعني Basillius و Commodus به آنجا فرستاده مي شوند تا بار ديگر قدرت روم را در اين منطقه برپا کند ولي با مقاومت انگليسي ها و پادشاه آن ها يعني Oswald رو به رو مي شوند. از اين رو Marius و ارتش روم ماموريت مي يابند تا Oswald و دخترش يعني Boudica را دستگير کنند. آن ها موفق مي شوند اما در اين ميان Commodus توسط بربر ها ربوده مي شود و حال Marius و ارتش روم بايد به قلب بربر ها حمله کنند تا وي را بيابند.

در اين بازي براي اينکه شخصيت marius بهتر نمايش اده شود تاريخ واقعي را نماي شنمي دهند و نويسندگان گويي کمي تاريخ را تغيير داده اند

بعضی از چیز ها در بازی اصلا خوب طراحی نشده اند به عنوان مثال نبرد ها بسیار بی روح هستند یا همانطور که در بالا گفتم فیلم برداری بسیار ضعیف در این بازی باعث شده است تا متا این بازی بسیار پایین بیاید یا در طول بازی شما فقط در یک سطح شروع به بازی میکنید و هیچگونه خلاقیتی در طول بازی مشاهده نمیکنید و همین باعث میشود تا بازی به نظر خسته کننده بیاید .

اما این بازی نقاط قوتی نیز مانند شخصیت پردازی قوی و فرماندهی خوب در طول بازی را دارد مثلا در هنگام مواجه شددن با تیرانداز های دشمن شما به سپاهتان دستور ایجاد یه سپر را به کمک دیر سپر ها صادر میکنید و این یکی از نقاط قوت در این بازی است .

یک سر هم میزنمی به صداگزاری در این بازی : صدا پیشگی Marius بر عهده ی John Hopkins است که از به خوبی از عهده ی این کار بر آمده است. و یکی از نقاط قوت این بازی این است که صدا گزاری شخصیت marius بسیار شباهتی شخصیت وقیافه وی دارد می توان گفت که بازی از نظر صداگزاری هیچ گونه مشکلی ندارد

Ryse : Son of Rome با عرضه ی خود روی Xbox One ثابت کرده بود که حرفی برای گفتن ندارد و یک عنوان ضعیف است اما فشار های مالی که بر Crytek وارد شد، سبب گشت تا این شرکت مجبور شود این عنوان ضعیف را بر روی PC پورت کند تا شاید با فروش این عنوان کمی از فشار های مالی وارد کاسته شود اما انتشار این عنوان بر روی PC نه تنها باعث سودی نشد بلکه یک شکست سنگین دیگر برای Cytek بود.
این نقد و بررسی توسط بنده صورت گرفته و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد  Big Grin

درسته که کم بود ولی خب اولین مقالم بود و نباید بیش تز اینها نتظاری بره

موفق باشید

با کمک از سایت گیمفا
نقد و بررسی بازی ryse son of rome  به نوشته خودم 1
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
پاسخ
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Apathetic ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، FARID.SHOMPET ، Mason ، Wanton ، SABER ، # αпGεʟ ، Son of anarchy
آگهی
بازی جالبی بود ولی حیف که زیاد استقبال نشد ازش !

توی طرف مقابل The Order 1886 جزو انحصاری های سونی به همچین عاقبتی دچار شد ..
پاسخ
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ
بدنبود....
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بررسی بازی HOTLINE MIAMI||اسلحه رو پیدا کردم!
  معرفی چند بازی با ژانر های مختلف برای گیمر هایی مثل خودم+عکس
  معرفی چند بازی برای کنسول های بازی برای گیمر هایی مثل خودم+عکس
  معرفی بهترین بازی های racing و ماشین بازی
  معرفی بهترین بازی های racing و ماشین بازی
  نقد و بررسی بازی Mafia Definitive Edition
  نقد و بررسی بازی Saints Row The Third: Remastered
  معرفی بازی های اندرویدی که قابلیت پشتیبانی از دسته بازی را دارند
  نقد و بررسی بازی Call of Duty: Warzone
  مسابقه برترین نقد و بررسی بازی ها

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان