امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

توتک کرجی

#1
توتک نان مخصوص مردم کرج و طالقان است. یک نان قدیمی که بزرگترها برای جشن هایی مثل نوروز، عید فطر، مراسم حنابندان و شیرینی خوران می پختند. البته درزمان قدیم این نان را در تنور می پختند، اما این نان خوشمزه محلی را می توانید در فر درست کنید .

توتک کرجی 1


مواد لازم برای 4نفر


1 کیلو آرد
1لیوان شکر
2 /1 لیوان روغن مایع
1 ق س مایه خمیر خشک
1 ق چ وانیل
1 ق م بیکینگ پودر
نوک ق چ نمک
مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران برای روی نان



طرز تهیه:

1. همه مواد خشک غیر از آرد را با هم مخلوط کنید.

2. روغن را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

3. آرد را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد. باید حواستان باشد که زیاد آرد نریزید. آرد که زیاد شود نان سفت و خشک می شود.

4. خمیر را به مدت 3 ساعت در جایی گرم بگذارید تا ور بیاید.

5. وقتی حجم خمیر دو برابر شد دست به کار شوید.

6. ازخمیر تکه هایی به اندازه نارنگی بردارید و آنها را با وردنه باز کنید و به شکل دلخواه برش بزنید سپس روی آنها را با قالب تزئین کنید.

7. مخلوط تخم مرغ و زعفران آب شده را به کمک قلم موی مخصوص آشپزی روی نان بکشید و با چنگال چند ردیف سوراخ روی آن ایجاد کنید.

8. توتک ها را در سینی چرب شده قرار دهید و سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت 30 دقیقه بگذارید.

نکته:

وقتی روی توتک ها طلایی شد با یک چنگال امتحان کنید ببینید نان ها پخته شده یا نه. به زیر نان ها هم توجه کنید. حتما باید رنگ آنها عوض شود.
پاسخ
 سپاس شده توسط T@NNAZ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
آگهی
#2
وانیل؟ مطمینید این نان قدیمی هست؟ اخه وانیل داره که...
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!











پاسخ
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ
#3
حـتـمـا دسـتـور عـمـلـشُ عـوض کـردن کـرجـیـا |:
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان