امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اقای هیچکس (MR.Nobody)

Video 
به نام خدا

درود
می خوام فیلمی را به شما معرفی کنم که کم تر دیده شده. فیلمی که از همان اول تا اخر شما را غافلگیر و هیجان زده می کند. البته شاید دوستانی که فیلم های عامه پسند دوست دارند (مثله فیلم های معمول هالیوودی) اصلا از این فیلم خوششاند نیاید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اقای هیچکس (MR.Nobody) 1
تاریخ اولین اکران:
2009
کشور هایی که به صورت گسترده فیلم در آن ها اکران شد:
نروژ - آلمان - فرانسه - بلژیک - کانادا
مهم ترین جوایز:
بهترین فیلم اروپایی از نگاه تماشاچیان (2010)
زبان فیلم:
انگلیسی
مدت زمان فیلم:
2 ساعت و 37 دقیقه
کارگردان و نویسنده:
Jaco Van Dormael (بلژیکی)
تهیه کننده:
Philippe Godeau (فرانسوی)
شرکت سازنده:
Pan-Européenne
هزینه ی ساخت:
33 میلیون یورو
بازیگران اصلی:
Jared Joseph Leto (امریکایی) -  Sarah Polley (کانادایی) - Diane Kruger (المانی) - Linh Dan Pham (ویتنامی-فرانسوی) - Rhys Ifans (ولزی) - Natasha Little (انگلیسی) - Toby Regbo (انگلیسی) - Juno Temple (انگلیسی)
سبک: 
درام ، فلسفی ، علمی-تخیلی ، رمانتیک ، سورئال

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اقای هیچکس (MR.Nobody) 1
آقای هیچکس از فیلم هایی هست که به هر مشکل پسندی پیشنهاد می شود تا آن را ببیند. داستان فیلم بسیار جذاب است و مخاطب قادر نیست حتی چند ثانیه بعد تر را پیش بینی کند. چیزی که نویسنده ی آن در فیلم می خواد بگوید انقدر فلسفی و پیچیده است که حتی با چند بار دیدن هم درک ما از داستان بسیار ناچیز است. شاید شما به فیلم احساس نزدیکی کنید. زیرا که این فیلم چیزی نیست به جز روایت مسیر زندگی همه ی انسان ها (اما به شکلی فلسفی که معمولا آگاهی نسبت به آن نداریم). هیچکدام از ما واقعا آن طور که فکر میکنیم نسبت به حقیقت زندگیمان آگاه نیستیم و فیلم این را هم به انتقاد میگیرد و هم مسخره می کند و گاهی هم باعث لبخند شما می شود. محور داستان بر ((پایه تئوری اثر پروانه ای)) است که به طور خلاصه بیان می دارد که هر اتفاقی هرچند کوچک بر سرنوشت ما و هر آنچه که وجود دارد تاثییر می ذارد و ما نسبت به آن غافلیم (دلیل اینکه به آن می گویند اثر پروانه ای این است که می گوید اگر شرایط مناسب برقرار باشد حتی بال زدن یک پروانه موجب طوفان سهمگینی می شود).
اقای هیچکس (MR.Nobody) 1
داستان:
به این دلیل که نمی خواهم از لذت فیلم ذره ای کم کنم توضیح زیادی نمیدم (با توجه به اینکه هر قسمت داستان اهمییت داره). فیلم در مورد شخصی به نظر بی هویت هست به نام اقای هیچکس که در سن 118 سالگی به سر می برد (البته از زاویه ی دید دیگری می تواندتنها یک کودک باشد!). فیلم روند دقیقی ندارد و بسیار در روایت داستان ساختار شکن است و این باعث نتیجه گیری های بسیار گوناگون تری نسبت به فیلم های دیگر می شود. این پیرمد در اواخر قرن 21 اخرین فردی است که ممکن است به صورت طبیعی بمیرد و پیرترین فرد هم هست. زیرا که دیگر هیچ ردی به دلیل وجود علم و تکنولوژی پیشرفته زیاد پیر نمی شود که قرار باشد بمیرد. اقای هیچکسی که به عنوان پیرمرد در چنین دوران عجیب و غریبی زندگی می کند به ظاهر هیچ هویتی ندارد ولی این طور نیست! او چیز های عجیبی رو به یاد میاورد که به نظر بیشتر مردم (و دانشمندان) غیر ممکن و حاصل جنون او است. حتی وقتی از دوران کودکی خود صحبت می کند باز شما می توانید اظهار نظر های او را درباره ی گذشته اش ببینید. حتی قادر هست آینده را ببیند و این عجیب تر از هر چیز دیگری است. داخل داستان گاهی به مطالبی اشاره می شود که کم تر به چشم میاید و همچنین ارتباط مستقیمی میان آن و موضوع اصلی فیلم نمی توان یافت. برای اینکه ببینید چه بر سر این پیرمد (یا کودک) میاید و حقیقت ماجرا چیست (و یا اصلا حقیقتی وجود دارد) حتما فیلم را ببینید. به شما قول میدم اگر کمی فلسفه هم خوانده باشید لذت شما از فیلم دو چندان خواهد شد.
اقای هیچکس (MR.Nobody) 1

من که هم زمان دیدن فیلم و هم پس از پایان فیلم این جوری بودم : :229:
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط eNorto ، Wanton ، ღSηow Princessღ ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، ×ThundeRBolT× ، ✘Nina✘ ، ( lιεβ ) ، tyjtfhdhr ، Jack Daniel'ѕ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، spent † ، Mason ، Aiden Pearce ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Shervin_ST ، | ᴘᴏɪꜱᴏɴ | ، ☮ VENOM VΛDΞR ☮ ، Apathetic ، امیررضا* ، Interstellar ، .. ReZa .. ، L²evi ، mr.destiny ، *Nafas* ، ғαĸe ، myster ، هلی ، !...rana ، ارباب خون خوار ، CTG ، kiana-khanoomi ، # αпGεʟ ، صوصن ، omidkaqaz ، an idiot ، Dead Silence
آگهی
من احساس میکنم دیدمش ._.

ولی چیزی ازش یادم نمیاد ._.
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، eNorto ، ✘Nina✘ ، ( lιεβ ) ، Apathetic ، Interstellar ، *Nafas* ، # αпGεʟ
(19-07-2015، 15:10)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من احساس میکنم دیدمش ._.

پس ندیدیش! اگه دیده بودیش یادت نمی رفت. تو که حتما برو ببینش. به دلایلی تو حتما باید ببینی.

پاسخ
 سپاس شده توسط eNorto ، ღSηow Princessღ ، ✘Nina✘ ، ( lιεβ ) ، Apathetic ، # αпGεʟ
رفت توی صف دانلود ..
پاسخ
 سپاس شده توسط eNorto ، FARID.SHOMPET ، tyjtfhdhr ، ( lιεβ ) ، Apathetic ، I r A n ، # αпGεʟ
(19-07-2015، 15:11)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2015، 15:10)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من احساس میکنم دیدمش ._.

پس ندیدیش! اگه دیده بودیش یادت نمی رفت. تو که حتما برو ببینش. به دلایلی تو حتما باید ببینی.

آخه اسمش برام خیلی آشناس ..

باشه .. ممنون .. :>
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، eNorto ، omidkaqaz ، ✘Nina✘ ، ( lιεβ ) ، Apathetic ، # αпGεʟ
نمرش 7.9 

خوبه پس .. :]
اقای هیچکس (MR.Nobody) 1
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، I r A n ، # αпGεʟ
Bas jaleb bashe
._.
shab Beram down konam
(:
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ
اگه قیافه ی تو که از همه ی ما فیلسوف تر و دانا تری این شده  :229:
پس اگه من ببینمش چه شکلی میشم ! Big Grin
خخخخخ .. مرسی ! وخت کنم میخرمش ..
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ღSηow Princessღ ، # αпGεʟ
حالا میرم میبینم اما خدا کنه مانند فیلم هیچ بود اگه اشتباه نکنم

اون فیلم که خیلی مسخره بود

اما خب چون علاقه دارم میرم میبینم
پاسخ
 سپاس شده توسط Apathetic ، FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ
(19-07-2015، 17:54)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه قیافه ی تو که از همه ی ما فیلسوف تر و دانا تری این شده  :229:
پس اگه من ببینمش چه شکلی میشم ! Big Grin
خخخخخ .. مرسی ! وخت کنم میخرمش ..

اول این که شما لطف داری
دوم اینکه این پیچیده هست ولی اون جوری هم نی که نشه فهمیدش

(19-07-2015، 18:08)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا میرم میبینم اما خدا کنه مانند فیلم هیچ بود اگه اشتباه نکنم

اون فیلم که خیلی مسخره بود

اما خب چون علاقه دارم میرم میبینم

شما یک لطفی کن نبین امیررضا جان. جدی میگم. فعلا خیلی زوده. امیدوارم حرفم رو گوش کنی.

(19-07-2015، 16:56)RΣΖᏙ ΚHᏙN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمرش 7.9 

خوبه پس .. :]

نمره IMDB رو میگی؟ اون که نمره ی مخاطب های معمولیه!

پاسخ
 سپاس شده توسط Apathetic ، امیررضا* ، I r A n ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان